:teselli:Çok kötü günler geçiriyorum... Kaynanamla birlikte oturmak bir hayatmış.. Eski günlerimi çok özlüyorum...........................
yazık yaagunaydin kizlarr gizem arkasim daha doguramamis ya
7 cm acilmasi olmus ama ilerlemiyormus yazik kadina yaaa 26 saattir sanci cekiyor
Allah kurtarsin insaallah...
bende aranıza katılmak istiyorum ekim annesiyim 5 ekimde doğdu oğlu adı mehmet efe 3,5 aylık oldu doğum iznindeydim yeni başladım işe çok zorlanıyorum ama yapacak bişiy yok.nasıl foto koyulduğunu ve ay cetvelini bana öğretirmisiniz.yabancıyım bu konulara
gunaydin kizlarr gizem arkasim daha doguramamis ya
7 cm acilmasi olmus ama ilerlemiyormus yazik kadina yaaa 26 saattir sanci cekiyor
Allah kurtarsin insaallah...
bende aranıza katılmak istiyorum ekim annesiyim 5 ekimde doğdu oğlu adı mehmet efe 3,5 aylık oldu doğum iznindeydim yeni başladım işe çok zorlanıyorum ama yapacak bişiy yok.nasıl foto koyulduğunu ve ay cetvelini bana öğretirmisiniz.yabancıyım bu konulara
arkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.
kızlar yarın sabah kızımı dr götüreceğim ben nezle olmuştum benden ona geçti üfffff içim acıyor o öksürüp hapşurdurça
gizemcimsenin kuzunda kafasını kaldırmaya,oturmayı istemeye başladımı 2,5 aylıktan beri sürekli kucakta durmak istiyor yatırdım mı kafasını kaldırıyo en sonunda kanguru aldım bu arada kanguru kullanan varmı erkek bebekte zararlı falan diyolar bilginiz var mi
hiç ek besin verdin mi gizem
mrb anneler nasılsınız.gizemcim, blueflower nasılsınız.
ohhh çok şükürr koklasınn meleğinii yaa çok çektirdilerr kıza valla burda benn ne endişelendim yaa sonunda lütfetmişler yani sezeryana almaklaa töbe yarebbim töbe yaaa aman neysekiii ikiside sağlıklılar değilmii allah analı babalı büyütmek nasip eder inşallah
gizoşummm pembecim geçmiş olsun a.s.
nurefsan canım gözü aydın arkadaşının... sağlıkları nasıl anneyle bebeğin... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?