keşke bolbol uyusam naz yapsaydım hiç yapmadım dogurdum hala aayaktaydım hiç gecelik giymedim hiç oturdugumu hatırlamıyom hep koşuşuturdum dogumla birlikte
bence bol bol uyuyun hatta hiç yataktan çıkmayın...uykusuzluk çokkk zorrr...ve sakın kola içmeyin bin pişmanım bebeğim gazlı oldu...yürüyüş yapın hergün ve kocanızla bol vakit geçirin benim gibide evde durmadan temizlik yapmayın...
bence onun kolayla alakası yok ben cok ıctım hamıleyken lohusayken bıle ıctım benım cocugumun hıc gaz olayı olmadı belkı ben hergun cay ıcırdım ondandır ama ben hıc bılmem gazdan agladıgını
bence o yapı yaa gazlı cocuk hıc bısey yemesen bıle oluyo ben yedıgımı ıctıgımı hıc sakınmadım ama sunu dıyım ben hamıleyken cok dondurma yedım.... yarım kılo cıvarında yıyordum yanıbırgun alırken bı kadın dedı hergun dondurma yıyosun hamıleyken cok dondurma yıyenın cocugu hastalanmazmıs dedı bende hazır kılıf bulmusken bol bol yedım.... ve cocugum hıc hastalanmıyor ben onu her havadacıkardım kalında gıydırmem pek bılmıyorum ne kadar doğru ama ben aş ermekten yıyordum ... ısın tuhafı annemde bana hamıleyken aynı benım gıbı cok yermıs bende hıc hastalanmam kocam grıp olur kendımı sakınmam hıc ama yınede bana bulaşmaz o derece yanı
musadenizle buradaki bazi tezleri curuteyim bayanssulusmile
ben hic kola icmedim hamileligim boyunca ama bebegim kolikti. kolik: asiri gazli bebek
anam benim surdugum nemlendiriciyi kimse surmemistir.kac kutu lierac bitirdim.bana misin demedi.catlayacagin varsa catir catir catliosun hemde.ya 32 ya 35. haftalardan sonra catladim ben.olusan catlagi onleyemiosun.uyku konusunda kesinlikle herkese katiliorum uyuyun bol bol, filmler izleyin.dinlenin.heleki baharda gezin tozunn.bebek dogduktan sonra eve hapsoluosunuz.su havalarda hic cikilmio.gece uyku yokk.saglikli beslenin.benim bebegim bazen haftasindan geriye dusuodu.bende okuz gibi yedim tabiri caizse ama o kilolar bana kaldi.bebek dogdu simdi baksaniz yine zayif yine zayiffffff.emmioalsanaalsanasmile
musadenizle buradaki bazi tezleri curuteyim bayanssulusmile
ben hic kola icmedim hamileligim boyunca ama bebegim kolikti. kolik: asiri gazli bebek
anam benim surdugum nemlendiriciyi kimse surmemistir.kac kutu lierac bitirdim.bana misin demedi.catlayacagin varsa catir catir catliosun hemde.ya 32 ya 35. haftalardan sonra catladim ben.olusan catlagi onleyemiosun.uyku konusunda kesinlikle herkese katiliorum uyuyun bol bol, filmler izleyin.dinlenin.heleki baharda gezin tozunn.bebek dogduktan sonra eve hapsoluosunuz.su havalarda hic cikilmio.gece uyku yokk.saglikli beslenin.benim bebegim bazen haftasindan geriye dusuodu.bende okuz gibi yedim tabiri caizse ama o kilolar bana kaldi.bebek dogdu simdi baksaniz yine zayif yine zayiffffff.emmioalsanaalsanasmile
Aynen canm,ben sürmedim pek bişe,bi badem yağı sürdüm oda toplasan 5 kere..
karnımda hiç yok ama bacaklar fecii..Biraz yapı meselesi,birazda ırsi sanırım..annem 5 tane doğurmuş karnında bişe yok ama onunda bacaklar:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?