Kızlar merhaba, içinizden idrarda iltihap çıkıp da antibiyotik (Sultasid), diğeri de antiseptik (purinol) kullananınız var mı? İlaç kullanmayı hiç istemiyorum. Dr bebeğe zararı yok dedi ama prospektüsünde gebelikteki kullanımı ile ilgili veri yok diyor( eczacı da bebeğe sistit geçmesi daha kötü sonuçlara yol açar demiş ( ne yapıcam ben kullanayım mı kullanmayayım mı? Tecrübeli anneler bana yol gösterin ne olur...
Kızlar merhaba, içinizden idrarda iltihap çıkıp da antibiyotik (Sultasid), diğeri de antiseptik (purinol) kullananınız var mı? İlaç kullanmayı hiç istemiyorum. Dr bebeğe zararı yok dedi ama prospektüsünde gebelikteki kullanımı ile ilgili veri yok diyor( eczacı da bebeğe sistit geçmesi daha kötü sonuçlara yol açar demiş ( ne yapıcam ben kullanayım mı kullanmayayım mı? Tecrübeli anneler bana yol gösterin ne olur...
ben gebeliğimin basındada kullandım canım gecende sancım olmustu gene aynısıymıs gene kullandım..
merhaba... açıkçası hamileliğim boyunca böyle bi sıkıntım olmadı bu ilacı da kullanmadım... ama eğer dr unuz kullanabileceğinizi söylüyorsa kullanamanızda fayda vardır diye düşünüyorum... dr unuzun deneyimi ve bilgisi konusunda şüpheleriniz varsa bişey diyemem tabi...geçmiş olsun....
Ben 2 kez antibiyotik , 1 kezde fitil kullandım..Doktor verdikten sonra endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum çünkü hamilelikte kolay kolay ilaç vermiyorlar..
Cevaplarınız için teşekkürler kızlar...Antibiyotik kullanıp da problemli bebişleri olan bir aile tanıyorum da o yüzden endişeleniyorum. Hayırlısı, inşallah geçer.
kızlar kanguruyu ben baya bir süre kullandım ama bebek 5-6 aylık olduktan sonra beliniz ağırmaya başlıyor çünkü doğal olarak bebişte büyüyor...küçükken çarşıya felan çıktığımda koyabiliyordum ama 5. aydan sonra sadece kısa mesafe için kullanabildim...havanın soğuk olması önemli değil keza sizin vücuduza yaslandığı için sıcacık olyor ve hemencecik uyuyor...çok soğuk olursa küçük bir battaniye üzerine atabilirsiniz...
antibiyotik dr gerekli gördüyse kullanın,çünkü ilaçtan çok tedavi edilmeyen hastalık bebeğe daha çok zarar verir...bende kullanmak zorunda kalmıştım...hatta 2 aylık hamileyken dişime kanal tedavisi bile yapılmıştı... siz iyi olun ki bebişinizde sağlıklı doğabilsin...son haftalar vücut direnciniz düşüp grip olabilirsiniz dikkat edin...bol bol meyva yiyin ve sabahları mutlaka bir tatlı kaşığı pekmez için...
melelerinizi sağlıkla ve zamanında alırsınız kucağınıza inşallah opuyorumnanaktan
aa evet bende fitil kullandım bşrde mantar olmustum.. aman basıma gelmeyen kalmamıs:) bunada sukur.. doktor zarar olsa vermez vucuttaki iltihap daha cok zarar verirmiş bebeğe..
canım bildiğim kadarıyla kendisi istemedikçe dönmüyor bebiş...eğer dr'un sezeryan derse korkma sakın...herşeyin doğalı güzel tabii ama günümüzde korkulacak hiç birşey yok sezeryandan...ben de sezeryanla doğum yaptım ve hiç zorluğunu yaşamadım..sadece ilk günler biraz ağrın oluyor ama bir hafta sonra birşey olmamış gibi hayatına dönebliyorsun...
kuzun sağlıklı olsun yeter ki opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?