2009 Ekim Anneleri'nden 2010 Ekim Anneleri'ne Tavsiyeler

Kızlar tüm tavsiye veren annelerden Allah razı olsun...
Kimse teşekkür etmemiş dile getirmek istedim... bebeklerinizi güle güle büyütün...

ayy kiz ben tsk ettim yaaa
valla iyi oluyor sagolun elinize saglik
benim ilk yaza denk geldi
simdi ki kisa denk gelcek kendimi o yüzden acemi hissediyorum:))
elali senin badi olayini göz ününde bulundurcam bende de hep kisa kollular vardi diger cocukdan kalanlar
ek olarak uzun kollulardan alayim.

ben topıc ı yenı gordum kızlar. yararlı bılgılerınız ıcın teekkurler. ben de 2010 ekım annesi olucam inş.

hergun duzenli yuruyus ,ceviz , balik , yuzmek , uykuuuuuuu, stres kesinlikle yok , hijyen tuvaletlere dikkat

hijjen wc olayı çookk çoook önemli ben wc den bulaşan bi mikrop yüzünden 10 gün hastanede yattım enfeksiyon kapmışım hamileyken çok tuvaleti geliyo insanın ulu orta heryerde girmişdim mecburiyetten sonra başıma bela oldu

ben de 2008 ekim annesi olarak bi taviyede bulunayım tracy hogg un bebek büyütürken karşılaşılan sorunlara mucize çözümler kitabını mutlaka mutlaka okuyun ben yeni okuyorum keşke bana da böyle tavsiyelerde bulunan birileri olsaymış

uzun kollu çıtçıtlı body ,ayaklı pantolon şart bennce de ne güzel günler geçiriyosunuz ha bi de sabah bulantılarına karşı ben hemen kuru kayısı yada incir atardım çok iyi gelirdi

uzun kollu çıtçıtlı body ,ayaklı pantolon şart bennce de ne güzel günler geçiriyosunuz ha bi de sabah bulantılarına karşı ben hemen kuru kayısı yada incir atardım çok iyi gelirdi

mide bulantım olursa aklımda olsun. tesekkurler.

ben de kısa kollu bodyleri hiç kullanamadım. bir kez bile giyilmeden hurca kalktılar. üstelik farklı aylarda yaklaşık 15 tane almışım.. acelem neyse . lülülülülülü

2009 Ekim annelerimiz tavisyeleriniz için çok teşekkürler gerçekten işimize yarayacak bilgiler vermişsiniz.Aklınıza geldikçe tavsiyelerinizi bekliyoruz topiği yeni gördüm ondan geç kaldım teşekkür için..Bebişlerinizi sağlıcakla büyütün darısı başımıza..

güzel tavsiyeleriniz için çok tşk.ederiz arkadaşlar
allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizi
darısı başımıza inş.

eveet gelelim yeni gebişlere benden tavsiyelere :)
bikere en baştan başlıyımki çok neşeli olun içinizde benim gbii kokoş gezmeyi tozmayı sevenler varsa sakın aman saçımın dibi çıkıcak yok çok kilo alıcam yok kocam ya beni sevmesse ya başkasına bakarsa (benim aklımda hep bunlar vardı ilk aylarda çünkü) sakın bunları kafanıza takmayın ben çok ağlamıştım ama 4-5 aydan sonra hiçbiri kalmıyo sadece göbişinizdekini düşünüyosunuz :)
arkadaşlara katılıyorum bol bol uyuyun hatta yataktan hiç kalkmayın sıkılıyorum otur otur uyu uyu demeyin ben çok dedim pişmanım bebeğim kolik 4 buçuk aylık oldu hala uyku ne bilmiyorum oturmak ne bilmiyorum..
kocanızla boool boool vakit geçirin koynundan ayrılmayın çünkü onunla birlikte uyuma fırsatı bile bulamayabilirsiniz benim gibi...
gezin boool bool ben çok gezdim 1 gün evde oturmadım akşamları özellikle. o yüzden pek sıkılmıyorum depoladım.
özellikle imkanınız varsa yanınızda size devamlı yardım edebilcek birisi olsn ben 5 aylık hamileyken annemin alt katına taşındım iyki taşınmışım tek başına çok zor loluyo gerçekten.
ben alışverişi geç yapanlardanım doğumdan 1 hafta önce yapmıştım. iykide öyle yapmışım gereksiz hiçbişey almadım. en çok uzun kollu çıtçıtlı bady tulum patik ve yün yelek giydirdim hep halada öyle giydiyorum ayaksız tulum yada alt aldığıma pişman oldum mecbur kalırda giydirirsem gözüm hep onda oluyo çünkü uyurda uyanırsam iki cıbıl ayak bana bakıyo yorganın üstünden :)
bebek telsizi bebek arabası ve puseti ana kucağı mümkünse titreşimli ve sesli olanlardan alın çok yararlı oluyo.kıyafet alışverişini hiç abartmayın benimde gerçekten geç alışveriş yapmama fazla almamama rağmen giymeden küçüldüğü bissürü şeyim var.
ağır zamanlarınızı yazın geçiriceksiniz serin yerlerde olun ben çok fenalaşıyodum tansiyonum çok düşüyodu olur olmadık yerlerde çok dikkat edin.
benim gibi sigara kola kahve gibi kötü alışkanlıklarınıza devam etmeyin ben kötü bi örneğim kabul ediyorum bilseydim karnımdan çıkanı bukadar seviceğimi hayatta içmezdim bilmeyen anlayamıyo şimdi sütüm yok içiyorum gerçi. ve sigara yüzünden 35 haftalık doğum yaptım çok acılar çektim bebeğimi koklattılar ve küveze koydular 8 gün dokunamamak ne demek doğum yapmadıysanız anlamazsınız ama nolur bu dediklerimi hafife almayın okuyup geçmeyin çok üzülürsünüz benim gibi...
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar allah sağlık sıhatle bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

erken dogum yapmıs biri olarak tavsiyem idrar kulturu ve tahlilini mutlaka her ay yaptırın kucuk bi ihmalden bebisiniz kuvezlerde kalmasın annesinin sıcak gogsune gelsin hic erken dogum olmaz insallahh sizlerde

ben allah izin verırse 2010 annesi olacağım.su anda 5 haftalıgım aranızda boş gebelık gecırıpte tekrar hamıle kalan var mı acaba

ayy biz bu kadar yazıyozda bi tane 2010 anası çıkıpta bişii demedi:1closedeyes:

ben şu an yeni okudum hemen yazayım dedim tavsiyelerınız için tsk.ler benım 12 yasında kızım var su andada 5 haftlık gebeyim haftaya dr.ne dıyecek bakalım kalp atısını duyacagız allah ızın verırse

ben allah izin verırse 2010 annesi olacağım.su anda 5 haftalıgım aranızda boş gebelık gecırıpte tekrar hamıle kalan var mı acaba

canım bende boş gebelik geçirdim ve 2 aylıktı malesef kaybettim... ama 3 ay sonra tekrar Allah nasip etti bana... şimdi şükürler olsun meleğim kucağımda... sormak istediğn birşey olursa seve seve yardımcı olurum :1hug:

canım bişey sorcam bulantın varmıydı senın o boş gebelıkte.benım yoktu ve doktor bulantı olmayınca supeleneceksın demıstı...zaten 2 gun sonrada kurtaj olmustum..sımdı 5 haftalık gebeyım yıne bulantı yok huylanmaya basladım

yok canım yaa bende her belirti vardı... bulantı,aşerme hepside normalmiş zaten benim dr da böyle söylemişti... bu bebeğimde de 7 haftalık olduğunda bulantılar başlamıştı... ama illa bulantı olacak diye birşey yok kaldıki olmayan çok insan var... yani kıstas olarak tutma bence bulantıyı... boş gebelikle normal gebelik belirtilerti aynıymış,sadece malesef tek fark kese büyüyor ama cenin gelişemiyormuş... bunun olma ihtimalide çok yüksekmiş...
bence şimdiki gebeliğine olumlu bak zaten boş gebelik tekrarlamazmış... inşallah kalp atışlarını da duyacaksın meleğinin... tedirginliğini anlıyorum ama mutlaka içini ferah tut canım...

anladım canım evet dr.demıstı boş gebelık tekrarlamaz dıe su salı bı gelseydı..peki sen arastırdınmı nıe olurmus ben sordum genetık uzmana gıtmek gerekırmıs oda bi dunya tahlıl ıstıo yaptırmadım bende...birde sizde kan uyusmazlıgı varmı

canım sadece o ayki sperm yada yumurtadaki kalite düşüklüğünden oluyormuş,zaten çoğu kadında olurmuş ama gebelik oluşamadan regl döneminde vücuttan atılırmış... evet ben çok araştırdım bu konuyu,ayrıca benim annemde sağlıkçı ve dr'umuz yıllardır tanıdığımız birisi...çok nadiren tekrarlıyormuş,işte o zaman genetiğe gitmesi gerekiyormuş... kafanı karıştırmak istemem ama senin dr hep en son söylenecek kötü şeyleri söylüyor herhalde... dr hamilelikte çok önemli 9 ay meleğini ve kendini önce allaha sonra ona emanet ediyorsun çünkü...
bizde kan uyuşmazlığı yok canım benim kan gurubum pozitif... inşallah ve eminimki bütün aşamaları hayırlısıyla atlatacaksınız... haberlerini mutlaka bekliyorum...

tsk edrım tatlım benım yaa... zaten bu sefer ne hıkmetse ıkız doğuyor içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…