hergun duzenli yuruyus ,ceviz , balik , yuzmek , uykuuuuuuu, stres kesinlikle yok , hijyen tuvaletlere dikkat
uzun kollu çıtçıtlı body ,ayaklı pantolon şart bennce de ne güzel günler geçiriyosunuz ha bi de sabah bulantılarına karşı ben hemen kuru kayısı yada incir atardım çok iyi gelirdi
erken dogum yapmıs biri olarak tavsiyem idrar kulturu ve tahlilini mutlaka her ay yaptırın kucuk bi ihmalden bebisiniz kuvezlerde kalmasın annesinin sıcak gogsune gelsin hic erken dogum olmaz insallahh sizlerde
ayy biz bu kadar yazıyozda bi tane 2010 anası çıkıpta bişii demedi:1closedeyes:
ben allah izin verırse 2010 annesi olacağım.su anda 5 haftalıgım aranızda boş gebelık gecırıpte tekrar hamıle kalan var mı acaba
canım bende boş gebelik geçirdim ve 2 aylıktı malesef kaybettim... ama 3 ay sonra tekrar Allah nasip etti bana... şimdi şükürler olsun meleğim kucağımda... sormak istediğn birşey olursa seve seve yardımcı olurum :1hug:
yok canım yaa bende her belirti vardı... bulantı,aşerme hepside normalmiş zaten benim dr da böyle söylemişti... bu bebeğimde de 7 haftalık olduğunda bulantılar başlamıştı... ama illa bulantı olacak diye birşey yok kaldıki olmayan çok insan var... yani kıstas olarak tutma bence bulantıyı... boş gebelikle normal gebelik belirtilerti aynıymış,sadece malesef tek fark kese büyüyor ama cenin gelişemiyormuş... bunun olma ihtimalide çok yüksekmiş...
bence şimdiki gebeliğine olumlu bak zaten boş gebelik tekrarlamazmış... inşallah kalp atışlarını da duyacaksın meleğinin... tedirginliğini anlıyorum ama mutlaka içini ferah tut canım...
canım sadece o ayki sperm yada yumurtadaki kalite düşüklüğünden oluyormuş,zaten çoğu kadında olurmuş ama gebelik oluşamadan regl döneminde vücuttan atılırmış... evet ben çok araştırdım bu konuyu,ayrıca benim annemde sağlıkçı ve dr'umuz yıllardır tanıdığımız birisi...çok nadiren tekrarlıyormuş,işte o zaman genetiğe gitmesi gerekiyormuş... kafanı karıştırmak istemem ama senin dr hep en son söylenecek kötü şeyleri söylüyor herhalde... dr hamilelikte çok önemli 9 ay meleğini ve kendini önce allaha sonra ona emanet ediyorsun çünkü...
bizde kan uyuşmazlığı yok canım benim kan gurubum pozitif... inşallah ve eminimki bütün aşamaları hayırlısıyla atlatacaksınız... haberlerini mutlaka bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?