slm kızlar ben elif yeni üyeyim 3aylık hamileyim belim felaket ağrıyo kontrole gidiyorum bişe yok ama devamlı ağrıyo anlamadım gitti fikri olan varmı
Daha önce uzunca bir liste ile nacizane tecrübelerimi paylaşmıştım sizlerle.Bugünde Yusuf için yazdığım günlüğe bakınca aklıma geldi geçen yıl bugünlerde yani 22.haftamda 422 gr. 21cm.lik bebeğim karnımda iyice coşmaya başlamış tekmeler anlamında...
İnanılmaz güzel ya..Lütfen günlük hayatın telaşında,stres ve ağrıların ve amaan çok ağırlaştım bahanelerinin ardında kalıp bu muhteşem günleri miskin miskin geçirmeyin.
Neyse ben bu aralar isim listesi hazırlamışım baba ile beraber.
Temmuz ayında alışverişe çıkmıştık,büyük ve zevkli bir alışveriş.Eşim o gün bana uzaylıymışım gibi bakıyordu,yorulmak bilmemiştim.
Ayrıca doğuma hazırlık için alıştırmalar yapılıyor değil mi hanımlar?
Kegel egzersizleri okuduğunuz kitapların sayfalarında kalmasın,uygulayın.
Bu arada hokka gibi burnum bu aylarda binlerce arı sokmuş gibi şimişti ve lohusalıkta da devam etti,takmayın öyle kalmıyor.
Çatlaklar genetik,eğer aile geçmişinizde bu çatlak hikayesi varsa büyük ihtimal sizde nasibinizi alıyorsunuz.Ben annemden torpilliydim.
Çok kilo almadık umarım,22.haftamda ben henüz 2 kilo almışım.
Yine gelirse aklıma yazarım bişeyler....
Ben bir şeyi çok merak ediyorum. Hani hamileyken çocuğa klasik müzik ya da sakin tonda herhangi bir müzik dinletirseniz doğum sonrası bebek o müziği duyunca sakinler ve ağlamayı kesermiş. Bunu deneyen oldu mu doğru mu bu acaba?
oooo yusufun annesii sana ayrı teşekkür ediyorummmm
süpresinn tam duymak istediklerim bunlardııı allah sana kuzunla upuzun bir ömür versin inşallah..
Amin inşallah,sanada şöyle az sancılısından sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Merhaba kızlar....Tecrübeli annelere bişi sormak istiyorum. Hani şu yıkanabilen pamuk/bambu bebek bezleri var ya, eski usule benzeyen. Onlardan kullanan var mı? Tavsiye ediyor musunuz? Nette buldum hoşuma gitti. Hazır bezlerde kullanılan maddelerin eninde sonunda zararı ortaya çıkacak. Gezmeye giderken falan kullanılır ama evde normal vakitte yıkanan pamuk bez kullanmak sağlıklı geliyor bana. Kullananlar varsa lütfen deneyimlerini paylaşırlar mı? Netten almayı düşünüyorum da yavaş yavaş...
Cnm bnim bilmiorum kullanmadım onları şahsen ama öyle çok zamanın olmuyo canım başka şeyleri yıkamaktan onları yıkamaya bilmem vaktin kalırmı hazır bez büyük kolaylık evet sağlıklı olup olmadığı tartışılır ama o dediklerinde eski usul değil ki tam olarak sağlıklı olsun yani sen onu sürekli kaynatıp kullanmıyacağına göre ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?