2009 Ekim Anneleri'nden 2010 Ekim Anneleri'ne Tavsiyeler

bez stogu yapmayin,deneyerek hangisinin en kullanisli hangisinin ise yaramaz oldugunu anliyorsunuz zamanla,bosuna masraf etmeyin derim ben,bazi bezler yanlardan sizinti yapiyor,ben huggiesin bir modelini aldim 3 bezi de akitti hem de gece,goturup iade ettim,kisin gunu cocuk islak yatiyormus bende nerden bileyim emzirmeye uyanana kadar oyle islak kaliyormus cok sinirlenmistim hala da sinirliyim dermisim :)) bazisi alerji yapabiliyor ,pisik oluyor sonra, cok kotu birsey bu pisik,o yuzden stogu unutun,en iyisine karar verdikten sonra stok yapmak en akillica.

bencede yanio bezleri yıkayabilecekmisin bilemiyorum ben ilk zamanlar yemek bile yapamıyordum,bi b.makinasını boşaltana kadar 10 kere başına gidiyodum.

aranıza yeni katılıyorum bende ekim annesi olmaya adayım inşaallah umarım burda çok güzel paylaşımlarda bulunuruz.şimdiden herkese teşekkürler katkılarından dolayı.

bugun tetanoz aşımın ilk dozunu olmaya gidiyorum .sizlerde yaptırdınız mı bu konuda bilgisi olan var mı

bugun tetanoz aşımın ilk dozunu olmaya gidiyorum .sizlerde yaptırdınız mı bu konuda bilgisi olan var mı

selamm canımmm öncelikle allah bebişini sana bağışlasın bende yarın 2.ciyi olcam inşallah toplam 5 tane oluo 2.5 seneye yayılıo biraz yakıo bi kaç gün kolunda hassasiyet oluo okadar ama bi daha ömür boyu hiç tetanoz sorunun kalmıo sağlık ocağı daha ayrıntılı bilgi verir onlara da bi danış derim

teşekkurler bitterrr evet biraz agrı ve hassasiyet oldu.ama deger bence.bişi sorcaktım bebegının dogumunun hangı haftasında oldgunu gosteren çiçekli şema var ya onu bende nsl ekleyebılırım herkesınkı cok hos gözüküyorda.yardımın için tskkrler

benimde bir tavisiyem var
beşik alırken altında mutlaka yavru yatağa olmalı bu veletler büyyünce çok sık yataktan düşebiliyolar Allah korusun en azından yavru yatağı açıp yumuşak bi yer düşmeleri iyi olur
benim öyle değil çok pişmanım düşmedi ama 2 dakkada bir uyanıp bakmak zorunda kalıyorum beşiğe tırmanıyo çünkü

bütün sayfaları tek tek okudum..kasım annesiyim ama dolaşırken ilgimi çekti ve çoook güzel bilgiler edindim sayenizde...çok çok teşekkürler yazan herkese..bebişlernizle birlikte herşey gönlünüzce olsun..sevgiler

tetenoz asisi, hamilelikte illaki zorunlu bir sey degil. tedbir amacli yapiliyor ve yapilmasinin amaci, ne olur olmaz, yolda belde bir yerde cirt diye dogurursan ve cocugun gobek bagini steril olmayan bir alet yardimiyla kesersen ve o steril olamayan alette tetanoz mikrobu varsa, bundan korunmak icin...

yapilmasinin bir zarari yok ancak yaptirmamis olanlar da tehlike altinda demek degil.

ornegin avrupada hamile kadina bu asi yapilmiyor.

paylasmak istedim.....

ne güzel bi topik olmuş.ellerinize sağlık.benim doğum kısmetse 28 eylül ekim sayılır:).bebeğime pek bişi alamadım.almaya elim varmadı.Allah korusun bişey olursa diye korkuyoum.7 ay bitecek çok zorlu bi hamilelik geçirdim geçiriyorum da. tavsiyeler arasında bol bol uyuyun var ki nerdee ben hep uykusuzum kızım doğuncada devam edicek anlaşılan.neyse pratik yapmış oldum.13 kilo almış bulunuyorum ve bu çok canımı sıkıyor brn çok aburcubur yedim.ama balık et ceviz semizotu bunları da hiç eksik etmiyorum.inş bu kilolardan doğumdan sonra kurtulurum.doğumu epidural sezeryan istiyorum normalden korktuğum için.Allah hayırlısını versin.dr 2 haftada1 çağırdı hep ençok sezeryanın zararndan korkuyorum.bide sizede oluyormuydu gecede 8-9 kez tuvaletteyim.gündüzde aynı.2.5 lt su içiyorum günde.ama artık çişimi yapmaktan bıktım.

slm ekim anneleri
size bi sorun olcak
ben bebeğime 2 tane hastane çıkışı 3 tane 5li set aldım
bunlar yetermi ilk 3 ay yoksa alıyımmı daha??
artı bu çıtçıtlı badilerden kaç tane alıyım elimde bi 7-8 tane vvar ama hepsi 0-3 aylık
alırsam 3-6 aymı alıyım napıyım ??
bide şuanda kışlıklar çıkmadığı için hiç öyle tulum mulumda almadım hastane çıkışlarıyla biraz idare edip bebişimle alayı düşünüyorum kışlıklarıda ne dersiniz??
şimdiden tşkler a.s.

bence 0-3 ay için başka bişi alma alacaksan 3-6 ay al. hemen büyüyorlar çünkü... biz en çok penye önden çıtçıtlı patikli tulumlardan giydik...

bence 0-3 ay için başka bişi alma alacaksan 3-6 ay al. hemen büyüyorlar çünkü... biz en çok penye önden çıtçıtlı patikli tulumlardan giydik...

tşkler canım ozmn 3-6 ay bişeler alıyım bide çıtçıtlı badi
patikli tulumlardan da 3-6 ay alcam ama daha kışlık çıkmadı artık onlarıda kızımla alırm :asigim:

ben ce de başlangıç için yeterli.. nilimin nerdeyse hiçbişeyi yoktu.. ben de alışverişi bu mevsim de yaptığım için hep yazlıklar vardı kışlıklarda yeni çıkmaya başladığından çok pahallıydı.. o yüzden indirimden hep 1 sene sonrası için şeyler aldım.. doğum için 1 hadtane çıkışı almıştım. 1 tane 5 li kısa kollu çıtçıtlı badi 3 tane de uzun kollu çıtçıtlı badi ve altlarını almıştım 3 tane de tulumu vardı yanlış hatırlamıyorsam.. çoğunu nil doğduktan sonra aldım.. zaten hediyelerde geliyo...zaten şimdi karınlar iyice büyüyüp doğum yaklaşınca yakın çevrendekiler başlıyorlar bişeyler almaya... o yzüden bence acele etme... bi doğsun çıplak kalmaz. ben öyle yapmıştım ama tabi karar senin. yazık günah çok çabuk büyüyorlar...

e-pack ,tulum ve citcitli badilerden almani tavsiye ederim 3-6 ay alirsan daha cok giyer hatta yazi cikarir :) ben cok memnun kaldim tulum konusunda.

çok tşkler a.s.
bende almamayı düşün üyorum
hemen hemen aldıklarım aynı zaten sizinkilerle
e-pack ,tulum ve citcitli badilerden almani tavsiye ederim 3-6 ay alirsan daha cok giyer hatta yazi cikarir :) ben cok memnun kaldim tulum konusunda.

çok tşkler cnm
çıtçıtlı badi stoğumuz çok allahtan ama tulum yok
kışlıklar daha çıkmadığı için almadım
hastane çıkışları ile idare eder ilk başlarda
snrasında çıkar zaten ozmna kışlıklar bende alırım kuzumaa

çok teşekkürler kıslar çok güzel bilgiler yazmışınız.rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip eylesin

gunaydın herkese doğum anında veya hemen dogum sorası doğum fotoğrafları cektırmek ısteyen anne adayları ılgılılenırsenız doğum fotoğrafları cekıyorum

gunaydın herkese doğum anında veya hemen dogum sorası doğum fotoğrafları cektırmek ısteyen anne adayları ılgılılenırsenız doğum fotoğrafları cekıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…