bugun tetanoz aşımın ilk dozunu olmaya gidiyorum .sizlerde yaptırdınız mı bu konuda bilgisi olan var mı
selamm canımmm öncelikle allah bebişini sana bağışlasın bende yarın 2.ciyi olcam inşallah toplam 5 tane oluo 2.5 seneye yayılıo biraz yakıo bi kaç gün kolunda hassasiyet oluo okadar ama bi daha ömür boyu hiç tetanoz sorunun kalmıo sağlık ocağı daha ayrıntılı bilgi verir onlara da bi danış derim
bugun tetanoz aşımın ilk dozunu olmaya gidiyorum .sizlerde yaptırdınız mı bu konuda bilgisi olan var mı
slm ekim anneleri
size bi sorun olcak
ben bebeğime 2 tane hastane çıkışı 3 tane 5li set aldım
bunlar yetermi ilk 3 ay yoksa alıyımmı daha??
artı bu çıtçıtlı badilerden kaç tane alıyım elimde bi 7-8 tane vvar ama hepsi 0-3 aylık
alırsam 3-6 aymı alıyım napıyım ??
bide şuanda kışlıklar çıkmadığı için hiç öyle tulum mulumda almadım hastane çıkışlarıyla biraz idare edip bebişimle alayı düşünüyorum kışlıklarıda ne dersiniz??
şimdiden tşkler a.s.
bence 0-3 ay için başka bişi alma alacaksan 3-6 ay al. hemen büyüyorlar çünkü... biz en çok penye önden çıtçıtlı patikli tulumlardan giydik...
slm ekim anneleri
size bi sorun olcak
ben bebeğime 2 tane hastane çıkışı 3 tane 5li set aldım
bunlar yetermi ilk 3 ay yoksa alıyımmı daha??
artı bu çıtçıtlı badilerden kaç tane alıyım elimde bi 7-8 tane vvar ama hepsi 0-3 aylık
alırsam 3-6 aymı alıyım napıyım ??
bide şuanda kışlıklar çıkmadığı için hiç öyle tulum mulumda almadım hastane çıkışlarıyla biraz idare edip bebişimle alayı düşünüyorum kışlıklarıda ne dersiniz??
şimdiden tşkler a.s.
çok tşkler a.s.ben ce de başlangıç için yeterli.. nilimin nerdeyse hiçbişeyi yoktu.. ben de alışverişi bu mevsim de yaptığım için hep yazlıklar vardı kışlıklarda yeni çıkmaya başladığından çok pahallıydı.. o yüzden indirimden hep 1 sene sonrası için şeyler aldım.. doğum için 1 hadtane çıkışı almıştım. 1 tane 5 li kısa kollu çıtçıtlı badi 3 tane de uzun kollu çıtçıtlı badi ve altlarını almıştım 3 tane de tulumu vardı yanlış hatırlamıyorsam.. çoğunu nil doğduktan sonra aldım.. zaten hediyelerde geliyo...zaten şimdi karınlar iyice büyüyüp doğum yaklaşınca yakın çevrendekiler başlıyorlar bişeyler almaya... o yzüden bence acele etme... bi doğsun çıplak kalmaz. ben öyle yapmıştım ama tabi karar senin. yazık günah çok çabuk büyüyorlar...
e-pack ,tulum ve citcitli badilerden almani tavsiye ederim 3-6 ay alirsan daha cok giyer hatta yazi cikarir :) ben cok memnun kaldim tulum konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?