2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

defnecik nice yillara insallah,findik kurdum benim.

yusuf bora dogum gunun kutlu olsun yakisikli kuzu.

Hayat elif senin de dogum gunun kutlu olsun ,o mumlar 60-70 100 tane olsun,nice yaslara guzel melek.

Hayat kendine kirmizi koltuklu masayi secmis,dogum gunun kutlu olsun simdiden melegim.

defnecik nice yillara insallah,findik kurdum benim.

yusuf bora dogum gunun kutlu olsun yakisikli kuzu.

Hayat elif senin de dogum gunun kutlu olsun ,o mumlar 60-70 100 tane olsun,nice yaslara guzel melek.

Hayat kendine kirmizi koltuklu masayi secmis,dogum gunun kutlu olsun simdiden melegim.

amin seldacım aminnnnn
bütün masaları tek tek elledi kontrol etti saol cnm
bütün bebiklerimizin doğum günleri kutlu olsun.....opuyorumnanaktan
öptük minik çekirgeyi..Şeniz

hayat defna yusuf bora mustafa bora hepinize maşşallah... o kadar geri sayfalardan geldim ki umarım hiç birini unutmamışımdır...

realcim..aslında benim bi ayağın izmirde:)))nerdeyse her haftasonu geliyom..ananemiz orda çünküm:)))inşallah tanışmak nasip olur:))

14 ekimde küçük pastamızı dağıttık,17 ekimdeki partimiz güzel geçti:)))Allah bütün kuzuların bahtını açık etsin...teyzelerim de fotolarımı merak etmiştir diye ekliyelim dedik:)))
ama yine aşağıdaki tek fotoyu yükleyebildik((neyse..

Son düzenleme:
nice yıllara hayatt maşallahhh sanaa ne gzel büyüdüklerini görmek Rabbim nice günler ayşar yılla görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…