- Konu Sahibi blueflower
-
defnecik nice yillara insallah,findik kurdum benim.
yusuf bora dogum gunun kutlu olsun yakisikli kuzu.
Hayat elif senin de dogum gunun kutlu olsun ,o mumlar 60-70 100 tane olsun,nice yaslara guzel melek.
Hayat kendine kirmizi koltuklu masayi secmis,dogum gunun kutlu olsun simdiden melegim.
yusuf bora maşallah gerçekten çoook yakışıklı olmuşsunnn gözlerim kamaştııı sengözlerimebaksanab. araban da süper güle güle sür....kızları da at arka koltuğa heheheee...
hayatcım sen de çok tatlısın maşallah çok az fotonu görebildim şimdiye kadar amaaa çok tatlısın. annesi e sen de manisadasın atla gel kaynaşssın çocuklar alkisalkisalkis defnecimm seni de kocaman öpüyorum seni çok seviyoruz emre ve ben..delikafadulden elinde sopa (adını bilemedim :)) olan foto çok tatlı yanaklarını ısırmak istedimmmm cokacimcoook
realcim..aslında benim bi ayağın izmirde:)))nerdeyse her haftasonu geliyom..ananemiz orda çünküm:)))inşallah tanışmak nasip olur:))
nice yıllara hayatt maşallahhh sanaa ne gzel büyüdüklerini görmek Rabbim nice günler ayşar yılla görmeyi nasip etsin
nice yıllara tatlı Hayat kuzusu çokkkkk tatlısınnn çok hanım hanımcık çıkmış maşallah kuzumaŞeniz
emrecim 1 yaşında...
emrecim 1 yaşında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?