- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
eyüpteyim şu anda. haftasonu levent tarafına geçecem önümzüdeki haftada b.çekmece de olurum herhalde. ne yaklaşması ayol sen isviçrede değilmisin? döndünmü yoksa?
2haftamiz kaldi dönücez
sen n kadar daha istanbulda olucaksin gerci aramizda kosss koca köprü varmafoldumben
[URL=http://img97.imageshack.us/i/resim288j.jpg/][/URL] buda dün bengünazımızdan gelen hediye cicimiz giyip deniyelim dedik çok yakıştı saol cnm bnmmm
[URL=http://img52.imageshack.us/i/resim290.jpg/][/URL]
alyam niloşummm çoook tatlusunuz maşallah
hayatım öykücüm sizde eşortman kardeşi olduzuz ha :)) tulum kardeşliğinden sonra eşortman kardeşliği furyası başlıyormuş :teytey: maşallah kızlarım hepinize a.s.
maşallah kuzular çok tatlııı
sağolun teyzeler...Alyacim cok tatlısın masallah. Senin Schnuffeltuch'u yerim ben. bende alıstırmaya calısyorum bakalım olcakmı. Benim büyük kız yastıgına alıstı heryere onunla gidiyoruz ama sonra kılıf bulamadım aynısından örtüsünü bozup 2 yastık yaptım yoksa yıkatmıyordu benım cadı.
aynı coraptan bizdede var :kedi: saclarında ne güzel uzamis ya. Ben zor zor bitane tokta tuturdum 2 sac teline sırnaşık şey
Bahair nil de cok tatlı olmuss ya. Masallah. mavilerde cok yakısıyor ona gecen gün resimlerine bakiyordum göz rengine cok yakısıyor. Bende sasırdım evde oturuyorsun diye.i Kendi kendine nazar deydirdin kizzlmaz:Valla benim problemim yok evde oturumak hosuma gidiyor. Ama ısınsın havalar bende dolaşmaya başlıcam.
evetttt Hayat ve Öykü hanimlarrr siz var ya yerim size masallah. Ne güzel takım giyinmisinz. cokta yakısmiş sizeee
maşallah Yiğit'imeçok yakışıklı olmuş annesi :asigim:
Saol teyzesii,Benimki bazen böle kaşlarını yukarı kaldırıyo o zmn mustafa boraya benzetiyorum delikafadulden
prenses kızım öyküm ve hayatın eşortman kardeşliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?