2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

alyam niloşummm çoook tatlusunuz maşallah

hayatım öykücüm sizde eşortman kardeşi olduzuz ha :)) tulum kardeşliğinden sonra eşortman kardeşliği furyası başlıyormuş :teytey: maşallah kızlarım hepinize a.s.

Alyacim cok tatlısın masallah. Senin Schnuffeltuch'u yerim ben. bende alıstırmaya calısyorum bakalım olcakmı. Benim büyük kız yastıgına alıstı heryere onunla gidiyoruz ama sonra kılıf bulamadım aynısından örtüsünü bozup 2 yastık yaptım yoksa yıkatmıyordu benım cadı.
aynı coraptan bizdede var :kedi: saclarında ne güzel uzamis ya. Ben zor zor bitane tokta tuturdum 2 sac teline sırnaşık şey

Bahair nil de cok tatlı olmuss ya. Masallah. mavilerde cok yakısıyor ona gecen gün resimlerine bakiyordum göz rengine cok yakısıyor. Bende sasırdım evde oturuyorsun diye.i Kendi kendine nazar deydirdin kizzlmaz:Valla benim problemim yok evde oturumak hosuma gidiyor. Ama ısınsın havalar bende dolaşmaya başlıcam.

evetttt Hayat ve Öykü hanimlarrr siz var ya yerim size masallah. Ne güzel takım giyinmisinz. cokta yakısmiş sizeee

oy bitanem teyzsen yesın senii. masallah yürütecede binermis artık. ah ah cok cabuk büyüdüler yaa. bide seni gezdiren teyzsende ne tatlımıs yaaa opuyorumnanaktan

saol canlarım benim teyzemiz 15tatilde bizimleydi çok rahattık kısmetse yaz tatilinde gelcek 3ay bize oynıcaz onlaaa yürüteçte hızlı hızlı gidiyo götürüyo çok heycan yapıyo az bişndiriyom kilo alamıyo yürütücem die zorluyo kendini çok

maşallah kuzular çok tatlııı

sağolun teyzeler...
valla kendime nazar değdirdim selinacım. öle sahilde fotolar çektirip hava atarsam olacağı buydu:))))) napalım bi süre takılacaz evde... neyseki haftasonu röfle yaptırmaya gidecem önümüzdeki hafta kayınvalideme gidecem hava güzel olursa biraz çıakrım dışarı...bu kadar evde olmak kastı beni...

bütün bebişlerize kacaman maşallah...

prenses kızım öyküm ve hayatın eşortman kardeşliği

wawwww süper gözüküyorr kızım eşortman kardeşi öyküyü kocaman öpüyorr..

bu arada alya hanım çok şıksınız her zamanki gibi kızım özledi kardeşi alyayı ona göre........

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…