2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ayy cok tesekkürler teyzeleri opuyorumnanaktan güzel yorumlarınız icin

gizemcim senin birgün bir kızın olursa cooook kokoş olur yaaa bayanssulusmile

biz hic gezmiyoruz baktım dolapta giyisi dolu biz hep tulumlarla böyle defile yaptık kızımla.

cerensesil kırmızı elbise soobee'den , etek ablasından kalma, pembe elbise hediye geldi, ayakabilar kuzeninden kalma. opuyorumnanaktan

ahhh canım ahhh olmadıki ama bi kızım bende karar verdim oğlumu kokoş yapıcam erkek kokoş dünyada ilk :))

aybike cok sagol güzel dileklerin icin.hepimizin insallah. allah onlara uzun saglıklı güzel bir hayat nasip etsin insallah opuyorumnanaktan

aybikem senin mesleginden dolayi arada sana danisalim yaa bedava online danismanik yapsana bize kaydirigubbakcemile5

Miraycım tatlım fıstık gibi olmuşsun bayanssulusmile maşallah kızıma...

maşallah bütün kuzulara çok güzeller
selina kızının elbiselerine bayıldım çok güzel, o kahverengi ayakkabıyı nerden aldın?

kahve botlar mothercare'den ama suan artık yok onlar eskı sezon bizim kuzenden kalma onlar, kirmizi botlarda ögle. en son kıs indirimde görmüstüm onları ama suan artık bizim burda satılmıyor.

masallah miray kuzusuna yuzunden gulucukler hic eksik olmasin opuyorumnanaktan
butun bebisleri Allah korusun kem gözlerden hepsi cok sekerrrrrrrrrrr

Oy çok tatlı ve çok şık bir hatun olmuş bu Miray annesi...Nasılda pozlar veriyor.Ahhh kızlar için ne hoş şeyler var...

slinacım sen de benim gibi evden çıkamayanlardansın galiba:))))) bayılıyorum senin bu kızlara. ikisi de çok tatlı... maaşallah

nilosum masallah tatlim sana pembeler cok yakismis güzele zaten ne yakismaz ki..
bu arada bahair hayirdir bi ara eve sokamiyorduk seni

heya sorma nazarlara geldim. eşimin işinden dolayı şehir değişikliği oldu. kocam şu anda trabzonda ben de istanbulda annemlerdeyim. arabamız da fethiyede... e istanbul soğuk arabam yok olsa da nille çıkamam.. çıksamda gidebileceğim herkes çalışıyo hiçbiyere gidemiyorum sonuç olarak. ruh ve daralma olayı yani((((((((

eyüpteyim şu anda. haftasonu levent tarafına geçecem önümzüdeki haftada b.çekmece de olurum herhalde. ne yaklaşması ayol sen isviçrede değilmisin? döndünmü yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…