2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ay kırmızı cok yakısmıs doraya masallah.

ya kızlar bisey sorcam ben giyisileri kücüldükce satmak istiyorum. nerden yapabilirim acaba? burda forumda foto eklemeye calstım olmadi birtürlü. Artık bebis istemidigimiz icin kullanmadigim esyalari satmak istiyorum.

tesekkür ederiz teyzesii opuyorumnanaktan.

ya gecen gün konusuyorduk yarım kaldı. evet mothercare' gittim ve baktım senin tulum vitrinde. sonra girdim üst alcaktım miray icin bir baktim yazlık dolu yaa. mayolar,terlikler, T-shirtler saka gibi yaaa. uzun kollu üst yoktu prensesime lmaz: bunlar mevsimimi sasirdi neee sempatiksalakcinni

ben kaç haftadır gitmedim oraya,indirim felanmı vardı yoksa? oldumu haber ver bana :)) oo

indirim bitti gittii ...

yazlıklar geldi diyorum yazlıklar yeni sezon actık diyor,bende evet görüyorum dedim.kötü olmus yaa. insan en azından baharlık getirir yaaa.

ben seni yerim minik cadı ne şeker olmuşsun öyle sen bak benimde bir oğlum var annene bir sor istersen ne der yakışıklıdır oğlum bu arada o cicilerin çok tatlı ama sende çok şekersin hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…