2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

Amanın ne güzel bir prenses böyle,annesine çekmiş yahuu,maşallah yanaklarını yerim,kırmızı papuçlu tontiş,senin kızında çok güzel maşallah,Allah nazarlardan saklasın...

maşallah sana ne güzel kız olmuşsun sen öyle aman nazar değmesin sana

ay kurban olurum sana çileeek çok tatlısın maşallah sanaa

Amanın ne güzel bir prenses böyle,annesine çekmiş yahuu,maşallah yanaklarını yerim,kırmızı papuçlu tontiş,senin kızında çok güzel maşallah,Allah nazarlardan saklasın...

teşekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan ahh azcık daha büyüsek neler neler giyicez ama çok miniğiz daha:ecrin_bebek:

ZEYNEPCıM meleğine maşallahhh,gözleri de kendi de çok güzel...uzuuuuun uzunn gezseydiniz,ne kadar inanılır bilmem ama 40 ında bebekleri uzun yola cıkarırlarmış ömrü uzun olsun diye,biz de istanbul turuna çıkıcaz inşllhh:))
gözlere gelince bizim babamızın gözler renkli,kızımın da renkli olsun diye dua ettik ama şu an füme gibi dönmez sanırım,renkli olsaydı senin meleğininki gibi doğduğunda açık renk olmalıydı galiba,kısmet artıkın(

gizem neler oldu neler
tavrım işe yaradı
şimdi meyvesini yiyorum
3 aydır eve kapadın bunaldım depresyondayım diye ağladım
şimdi bana araba bakmaya gitmiş
eve kapanmayın ufak bi araban olsun tıntın gezin otobüslerde perişan olmayın
dönünce istanbula sana biraz makyaj malzemesi kıyafet te alalım kendini iy hisset dedi
bu göz yaşı süper bişiiopuyorumnanaktan

maşallah de kız dilini ısır kcını kaşı :) çok sevindim canım senin adına ben günlerdir ağlıyom hemde kriz modunda ama benim kocama fayda etmiyo sadist mi adam ne zevk alıyo galiba üzülmemdenn kaydirigubbakcemile3 klava:

Son düzenleme:
inş. canım inş. benim ve dora için çok dua et çok üzülüyorum çünkü

ben de aynı senaryoyu yazmıştım aybikecim benim araba da eşim askerden gelir gelmez alınıo..her telefonda söz verio..bakalım artık..melekleri atarız arkaya gezip dururuz....:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…