2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

(((benm kocayada fayda etmio kış günü otur evnde deyp duruo bunaldım artık yemk yap çocuk bak evi topla uykusuz kalll of offf..mafoldumbenmafoldumben

bu arada zeyneppp çok tatlı olmuş bzm gelinnn:))))maşallh ona
gizemcim dora paşada çok yakışıklı maşllh maşallh..

bende bebişimin resmini eklemek istedim .Fakat hata oluştu(To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 78 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.)böyle yazılar çıkıyor.Bebişin resmini nasıl ekleyebilirim?

canımm imageshake yaz google ordan ekle tatlımmm site bazen hata veriyo canımcım

sağolun kıslarr güzel yorumlarınız için

elif kıss bu ne şeker bi melek böle opuyorumnanaktan

aşkbuya ahh bu kocalar varyaa onları oturtmak laızm evde anca anlarlardeğerimizi başka türlü olacağı yok her evde aynı problemm klava:

saol teyzesi 40 ımızı uçurduk çok gezemedik arkadaşa gittik ama olsun bugün bayağı gezdik telafi etmiş olduk..))) gözlerimiz şimdilik mavi ama ilerde değişirmi bilmem.. bizdede baba yeşil babaanne maviş onlara çekti sanırım...inşallah seninkide değişmez ...
bu arada zeyneppp çok tatlı olmuş bzm gelinnn:))))maşallh ona
gizemcim dora paşada çok yakışıklı maşllh maşallh..

saol teyzesi gelinin gezmelere başladı bile bizim damat hala evdemi oturuyo yoksam :))

hayat bebeğede maşallah pek sevimliymiş allah nazarlardan saklasın...

ah ah su evde oturmak gercekten cok sıkıcı mafoldumben
domuz grıbı vakası yuzunden dısarı cıkmayı gozede alamıyorum esıme cıkar bızıde dıyemıyorum bu vaka yuzunden akannehir sıkıldıııııım :sinifsinif: neysekı bayramda annemlere ıstanbula gıdıcem zemuszemus

suan daha resim ekleyemiyormusun. 100 gönderi yazmis olman gerekiyormus sen daha 78 göndermisin.

Maşallah Hayat bebişe,Dora bebişe ve nurefşanın miniğine,yaw bu ekim bebişleri birbirinemi benziyor bana mı öyle geliyor?

maşallh meleklerimize..zeynepp kıss sorma ya benm kocam otr evnde soğuk diyo nereye gtcen bu soğukta diyo..bide domuz gribi eksikti herkes grip.onunda etkisisi oluo tabi..kızımı fazla gezdrme kıs hasta edersn sonra...ama bi kadirhas yapalım istiyorummm.gelen yokmu ya buluşalımm..hiç olmazsa senle ben gidelim bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…