2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

masallah hepside cok tatli gecen senede bizim böcükler bukadardi necabuk geciyor günlersenağlamaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayy gizemm senin minik tavsan tombis tavsan olmus 41 kere masallah nasilda kilo almis darisi oglumun basina...

AMİN CANIM İNŞALLAH SENİNKİDE BÜYÜR ÇABUCAK valla drummuz sünnetten sonra daha çabuk gelişeceğini söledi bakalım zaman neyi gösterecek

kuzuların hepsine ayrı ayrı maaşallah. birbirlerinden güzeller allah nazarlardan esirgesin :

amanda aman bizim damat Doruk bey kocaman yakışıklı bir adam olmuş maşallah ona...
zeynebimizede maşallah çok cici bir kız o ...

zeynep maşallah kızımız çok ttlı o cici elbiseyi nereden buldun canım bende kızıma elbise arıyorum ama öyle güzel bulamadım :ecrin_bebek:

valla pembik haklısın bende bayrama elbise giycek meleğim diye yırtındımmm
bugün buldum sonunda çok şükür ne yazıkki 0-3 aylık çok yok hatta genelde muzip muzip gülüolar abes bişi istiomuşum gibi
c&a ya bak mutlaka bayılırsın elbiselere balon elibselerde aklım kaldı valla ondan da alıcam
bu arada zeynebime pek yakışmış elbisesi çokta uyumlu hea gözümden kaçmadı tokasıyla uyumlu tam not aldı benden hehehe

zeynep bzm oğlanda başladı artıkın yavv..hafta sonu hava çok güzeldi bzde kadirhasa yaylayı felan dolştık kaynvalideme felan gttik...ben o bomcuğu yerm gözlernde taşıo nazar boncuğunu maşallh kızıma:)e bana nezamn geliosunzz bakım:=))senn misafrlern gittimikii?kızınla kaldnmı başbaşa yada bz gelelimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…