bence cok yakısmıs.yakısanı giydircen iste. erkeklerde pembe giyiyor, lila giyiyor. bende kızıma kahve giydiriyorum ne yakısırsa olur bence. gülle gülle kullansın
hayatcım süper olmuşsun canım maşallah...
evet ben pembe gömlek çok yakıştırıyorum erkeklere... artık renkler unisex oldu bence de opuyorumnanaktan
teşekkür ederis teysemiss..opuyorumnanaktan
seldus teyze bunu da wenice den aldı annem bak buda erkek kıyafetiii...sempatiksalakcinni
tşkkkler selduşş ve hymarry teyzemiz biz de yeni yeni geçiyoruz evde abi uzun kollura devam ama dışarısı çok sıcaktı hatta o akdar sıcak olduğunu bilseydim şort giydirirdim. Geçn yine çıktık çocuk iki kat uzun kollu terledi sonra yavaş yavaş geçmeliyim dedim :))
Bu arada maşallahhh Hare ve Sare kızımızaaa çokk tatlılar bayağda büyümüşler görmeyeli.
amanın da aman kimler gelmiş cimcimelerim benim
annesi çok tatlılar maşallah
şimdi görünce aklıma takıldı bennim ikizlerim olsa bir örnek mi giydirirdim böyle ayrı ayrı mı diye
alyanın arkası ikiz mi ne hayır olsun inşallahhhhhhheyvahedigeldismile
boracım yazı getirmiş annen bende bugün ceketini çıkardım kısa kolla kaldı alya ama pek bi tedirgin oldum ne yalan söylim:)
ohhh ne iyi yapmışsınız maşallah yakışıklı adaşımıza opuyorumnanaktanbizde bugün parka gittik spor takıldık
maşallah güzel prenseslerine canım kocaman olmuşlarayy maşallah bütün yavrulara yaa,
ben koca kıştan sonra hala sanki üşürler,gölgede kalırlar,yada eser-meser falan diye kısa kollulara geçmeye korkuyorum,
zaten hala yavrulara yazlık alışverişi yapamadım bile :kedi:
yine de gezmemizdeki kılığımızı ben de koyayım bari eyvahedigeldismile
Hale'm
Hale'm Sare'm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?