2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

bence cok yakısmıs.yakısanı giydircen iste. erkeklerde pembe giyiyor, lila giyiyor. bende kızıma kahve giydiriyorum ne yakısırsa olur bence. gülle gülle kullansın

aynen canım walla alıyorumda giydiriyorum daa...hihoyyyt

hayatcım süper olmuşsun canım maşallah...
evet ben pembe gömlek çok yakıştırıyorum erkeklere... artık renkler unisex oldu bence de opuyorumnanaktan

öyle olmuşum dimi arzu tiyzeeee...opuyorumnanaktan

teşekkür ederis teysemiss..opuyorumnanaktan

seldus teyze bunu da wenice den aldı annem bak buda erkek kıyafetiii...sempatiksalakcinni

opuyorumnanaktan cook yakısmıs güzele ne yakısmaz...bizim de bunun badisinden var:))) ya ben burdaki wenice de yusufa göre bulamıyorum hemen bitiyor küçükler kalıyor hep((( kız kıyafetleri cook ama hep çiçekli babamız aldırmıyor:))))) ben de gecenlerde kızdım yaavvv bu zonguldak da herkez erkek mi dogurdu diye..calısan kız da evet .. erkek kıyafetleri cabuk bitiyor dedi((((akannehir

yusuf bora ohh salmıssın kendini çimlere ne güzel..maasallah sana ..cicilerin de coook yakısmıs zemuszemus

ayy maşallah bütün yavrulara yaa,
ben koca kıştan sonra hala sanki üşürler,gölgede kalırlar,yada eser-meser falan diye kısa kollulara geçmeye korkuyorum,
zaten hala yavrulara yazlık alışverişi yapamadım bile :kedi:
yine de gezmemizdeki kılığımızı ben de koyayım bari eyvahedigeldismile

Hale'm

Hale'm Sare'm

tşkkkler selduşş ve hymarry teyzemiz biz de yeni yeni geçiyoruz evde abi uzun kollura devam ama dışarısı çok sıcaktı hatta o akdar sıcak olduğunu bilseydim şort giydirirdim. Geçn yine çıktık çocuk iki kat uzun kollu terledi sonra yavaş yavaş geçmeliyim dedim :))
Bu arada maşallahhh Hare ve Sare kızımızaaa çokk tatlılar bayağda büyümüşler görmeyeli.

öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederim canım,
biz de bu kıyafetlerden sonra yavaştan soyunduk evet ama öyle çıkmaya cesaret edemiyorum nedense hala,
ama haklısın canım,gayet de güzel olmuş,
öp yavrunu biizm için annesiiopuyorumnanaktan

yusuf bora cok yakisiklisin gene masallah sana

hale ve sare siz de cok guzelsiniz prensesler masallah size na

Hayatim sen cok sekersin yiyesim geliyor o dudaklari masallah sana da

tşk cnm bizde öptk senin yavrukuşlarınıı.. Bende çekiniyodum ama güneşli olunca bugün emin ol ki evlerden daha sıcak oluyo yavaş yavş açıyorum yakında şort giycez ::)

tşkkler zelldaaa teyzemmm hemde çokkk :)

Hümeyracım hoşgeldin öncelikle uzun zamandır yoktun geçen aradım ulaşamadım sana maşallah prensesler çok tatlılar rabbim nazarlardan korusun ömürleri güzel bahtları açık olsun..

Sağol Şeymacığım,
Pcmde sıkıntı vardı,bende kızlardan çıkıp halledemedim bu işi,
neyse ki şimdi sorun kalmadı,
kızlar da büyüyorlar,bilgisayara ne fırsat!!
Ama yavrulara yalnız bakarken çıkmak kolay olmadığı için burda çok güzel bir arkadaşlık var vazgeçemediğim işte..
Kızlarıma güzel sözlerin için teşekkür edrim canım,
sen de Kayramı öp annesiopuyorumnanaktan..

amanın da aman kimler gelmiş cimcimelerim benim
annesi çok tatlılar maşallah
şimdi görünce aklıma takıldı bennim ikizlerim olsa bir örnek mi giydirirdim böyle ayrı ayrı mı diye
alyanın arkası ikiz mi ne hayır olsun inşallahhhhhhheyvahedigeldismile
boracım yazı getirmiş annen bende bugün ceketini çıkardım kısa kolla kaldı alya ama pek bi tedirgin oldum ne yalan söylim:)

canım ikiz büyük bir lutuf fakat zor tabi,
ikisini aynı giydirmeye gelince evet ikisini aynı giydirince çok şık .ok tatlı oluyorlar fakat şimdiden ikisinin karakterleri öyle farklı ki,
herşeylerini farklı tutuyorum ben de,
eğer ileride kendileri aynı isterlerse olabilir,ama şimdiden birbirinin aynısı iki karakter oluşturmayı düşünmüyorum,
kıyafetler bunun ilk yansıması oluyor..

dora paşa buyrunnnnnnnnnn

maşallah annesi dorayaaa,
hakikaten tombalak yavru,maşallahhhopuyorumnanaktan

bizde bugün parka gittik spor takıldık

ohhh ne iyi yapmışsınız maşallah yakışıklı adaşımıza opuyorumnanaktan
maşallah güzel prenseslerine canım kocaman olmuşlar
opuyorumnanaktan

sağol canım benim,
bütün yavrularımıza maşallahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…