2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

inanmıyorum ya başardım sonunda:)

Bu arada dora ve bora çok tatlısınız:) Bora sende yazı getirmişsin maşallah. Bende heveslendim resim çekmek için giydirdim oğlumu:)

Bu arada boramada maşşşş...yakışıklı erkekkimm benim....o şapkan yokmu beni bitiren..

şeyma kaydirigubbakcemile3 sağol cnm ya

bizde üzülmüştük aybik teyzesi oğlumu görmedin diye :çok üzgünüm:

ohhh ne iyi yapmışsınız maşallah yakışıklı adaşımıza opuyorumnanaktan

maşallah güzel prenseslerine canım kocaman olmuşlar
opuyorumnanaktan

tşkk arzu teyzemiz Mustafa Bora da yazı getirmiş maşallh kuzuya :ecrin_bebek:
armağan sanada maşallah

Son düzenleme:
Hadi hanımlar gizli kalmış ekim bebekleri haniler birazda sizleri görelim esirgemeyin güzellikleri...Yeni yüzler istiyoruz.

Maşallahh Hale ve Sare kuzularına nede tatlı olmuşlarr kesinlikle katılıyorum Hümeyraya ikiz de olsalar ayrı birey olarak hissetmeliler kendilerini..Bu arada umarım Sare düzelmiştirrr..
Maşallahh Boraaacıklara ve Dora kuzusuyla annesine
Maşallahh Armağan kuzusuna da
Unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar gözümden kaçmıştır.fisfisfis

masallahhh butun meleklerimee Allah esirgesin hepsinide gormeyeli buyumuşler yaa :asigim:

maşallah Borayaa,yaz gelmişş,
maşallah armağanaa..
teşekkür ederim soltice canım,kendileri isteyene kadar,aynen öyle düşünüyorum ben de,Saremin sonucu yarın belli olucak inşallahh..
naz cnm bir iki gün öncesi hava güzeldi ama bugün serindi ciddenn..

maşallah kuzulara
bende eklemek isterim ama yapamıyorum bir türlü .benim oğlumun resimleride profilimde teyzoşları

Ben de defalarca arkadaşlar anlattı ama yapamıyorum, burada koyamıyorum. Ama face'de koymuştum birkaç sefer. bir defa deneyeyim bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…