2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ohh yaz da gelmiş ben şortları fln hala kilotlu çorapla giydiroyorum
izmir daha sıcaktır tabi..
maşallah..
biz de bugün kulaklarımızı deldirdikbayanssulusmile

maşallah cici kızımıza nekadar şirin durmuş geçici küpeleri agrısı olmadımı ben korkuyom daha cesaret edemiyom uyku zamanı kulaklarını çok kaşıyo oynuyo die maşallah alya çok şekerrrra.s.

hiç niyetim yoktu yani daha ilersi için düşünüyordum tabi
bugün göztepede eczanede ağrısız kulak delinir ibaresini görünce birden bi heves geldi girdim deldirdim
5 dk düşünseydim cesaret edemezdim çıkınca bi tuhaf oldum nası kıydım diye alya sadece soğuk spryde ürktü ona ağladı delindiğinde ağlaamdı bana sarıldı sadece korkudan
ilerde daha zor olur dedi eczacı kadın en iysi erken delirmek hiç tereddüt etme dedi rahatladım

Ben de defalarca arkadaşlar anlattı ama yapamıyorum, burada koyamıyorum. Ama face'de koymuştum birkaç sefer. bir defa deneyeyim bakalım ne olacak.Eki Görüntüle 44181
maşallah canım meleğine
ohh yaz da gelmiş ben şortları fln hala kilotlu çorapla giydiroyorum
izmir daha sıcaktır tabi..
maşallah..
biz de bugün kulaklarımızı deldirdikbayanssulusmile

çok sıcak çok aybikecim buralar,dah şimdiden böyle yazın ne yapacağız bakalım...
Alya'cım hayırlı olsun küpelerin,çok yakışmış...maşallah sana bayanssulusmile zemuszemus

aaaaa maşallahhh,
çok güzel olmuş annesii,
ben de istiyordum fakat ne zaman olur bilmiyordum,şimdi bana da cesaret geldi heheh,
peki gece falan nasıl geçti,dönünce falan ağrımıyormu o yaaa,kıyamam?

Bizde yazlık şort takımımızı giydik gezmeye gittik dönerken çok terledik body mizi giydik döndük cıbıl cıbıl ohhhh ne güzeldikaydirigubbakcemile2

Maşallahhhh tatlı Alyama da güle güle kullansın miniğimm aman dikkat et Aybikeciğim yolmasın sakın kulacıklarını meleğim

maşallah alyaya çok yakışmış, tebrik ederim aybike seni ayrıca iyi cesaret ben yaptıramam vala. Dikkat edin yalnız şu an tam kendini keşfetme zamanı çekiştirmesin kulaklarını.maşallah tekrardan.
sols senin bu kuzunu yerim ben, çok tatlı maşallah, saç bandınıza bayıldım, lütfen onunda yurt dışından geldiğini söyleme, bu arada şortlu takımınızın elbise modelide bizde var:)))

tebrikler aybikecim sen beni geçtin küpe konusunda çokta yakışmız prensese..bak şimdi imrendim size bi bakmışın yarın bende deldiririm..

alya dua nın küpeleri çok yakışmış, nasılda tatlı gülmüş boncuk gözlü maşallah:)
ben hala deldirmedim piroşun kulaklarını

ya bu defne bebek çok tatlı yaa bayılıyorum valla ısırırım o tombiş kolları bacakları maşallah kuzuya

Sağolasın cnm , yok yurt dışından değil hediye geldi ama sanırım heryerde var galibaa bunlardan lüx 1 milyoncularda falan sanırım..opuyorumnanaktan
defnemmmmmmm balım benim..
öpüyorum Berroş kardeşimiopuyorumnanaktan

sağolasın cnm opuyorumnanaktan

Arkadaşlar valla bayıldım kızlarınıza.Alya'nın küpelerini kutluyorum o tatlı Defne'ninde bacaklarını öpüyorum.

Bende oğlumun resimlerini paylaşmak istiyorum teyzeleri.Sizlerde benim Yusuf Paşamla tanışın inşallah.
Babamız bi gelsin....Aman ha oğlunun resimlerini sormadan koyamam maazallah:))

Alya masallah cok yakısmıs küpelerin . Nasıl delirdin tabancada küpeler mi vardı?
Yani direk küpe takılıyormuydu? bende büyük kızıma taktırdım ama cok agladı. Önce spray yaptılar zaten ondan cok korkmustu ve sonrada küpe takarken cok agladi.
Merak ettim sizinki farklı mı. Aslında tabanca cok iyi olmadıgını duydum etı cok parcalayarak geciyormus. Ama diyer yöntemdende korkuyorum steril olmaz diye. Ve nerde yaptirim diye de karar veremezdim. Ben daha düsünmiyorum Miraya. bakalım ne zaman cesaret edicez.

Defne seker kız cok tatlısın masallah

teşekkür ederiz kızlar
maşallah hiç bi problem olmadı gecesi için biraz ürküyordum ama elh sorunsuz atlattık
elliyorum ama acımıyor ki tepki vermiyor
soğuk spreyden sonra küpe üzerinde olan tabancayla delindi,eczanede..
kendini keşfetme zamanından önce olması daha iyi dedi eczacı kadın
darısı zeynebimin başına:)
bu arada defnem maşallah çok şekersin sen yerim seni yer
şort takımın ve tokan pek bi güzel güle güle kullan emi
piroşumun annesiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…