2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

Boracim cok tatlısın yaa. ne güzel oturmusun sen ögle bayıldım valla. Bizim bile bu kadar oyuncak yok yaa. annen ne yapmis böyle

Boracim cok tatlısın yaa. ne güzel oturmusun sen ögle bayıldım valla. Bizim bile bu kadar oyuncak yok yaa. annen ne yapmis böyle

bengü teyzeeee oturmayı öğrendiğimden beri yatmayı unuttum ben yaaa kafamçokkarıştı
hacı yatmaz gibi oldum :) kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

ana kucağını hala kullanabiliyormuydunuz:))) vala ana kucağıda oto koltuğuda kullanlamaz oldu. Zeynep ana kucağını kaydırak zannediyor. Koymamla kayması bir oluyor oto koltuğuda dar gelmeye başladı zor zaptediyoruz vala. Bu saç bandlarından bende alıyım ya. Hiç görmemiştim vala. maşallaahh mirayıma

işte yakışıklım vala siması bile değişmeye başladı arzucum, eskiden küçük emrah gibi mazmun bakışları vardı, vala şimdi brad pitt gibi çapkın çapkın ne iş. Fotojenik borama kocaman maşallahh.

selinacımmm maşallah miraya çok tatlı bir kız olacak :)
annem gibi olmak için 4 sebe p yazan tişörtü nerden aldın bayıldımmm

gülçincim opuyorumnanaktan zümrütcüm opuyorumnanaktan
herkese teşekkürler a.s.

maşallah Defneye, Mustafa Boraya, Mirayaaa,
bahar kuzuları oldu bunlarr,yerim sizin gülen yüzlerinizi yerrriimmmopuyorumnanaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…