- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
bu babasını çok sever t shirt ü bengücüm =))boracımmm yerim seniiii annesinide cok severmisss
alyacım sende cok güzelsin. kız o botlar daha nasıl oluyor sana? kısın giymiyormudun sen bunları? valla ben 18 numera babet almıstım ayak girmiyor icine, ayak nr aslında daha 18 ama ayak girmiyor babetin icine :umursamaz:
aybikim benim koca ayaklı 23 numara olmuş yahuu akannehirbengüş ben bide alyanın ayaklarını eleştirir dururum çirkin de çirkin diyee
bunlar 17-18 geçen sene boldu sürtündükçe bacakları pıt düşüyordu şimdi tam sanırım son demlerinde biraz sonra bize de olmicak
bu arada şuan tansiyonum düştü ben kaçıyorum:S:
boranin tisortu alyanin da botlari konusuyor,Şeniz boracigim cok masumsun canim benim,sanki her an suc islemiste ne yapacagini sasiran bir cocuk.
Alya da varya kokona,poz vermis resmen,bacaklara bak senn.
thirtt çok güzel Bora cık maşallahh çok yakışmışş beğendikk yanee çokkk =))
Alya' da herzamn ki gibi kokoş takıştırmş maşallahh ikinizedee
ayy kendmi sapık gibi hissettim gen o dudaklar:kedi:
:asigim: blüüü ben müsadenle yorum yazmiym
adam kırmızılar çok yakışmış büyümüşte küçülmüş kılıklım benim severim senii
zezem elif çok şeker o fiskiyelerini severim onun bu topic ne giydin topiği ya önlük süper :))
gizem hanım sizi görmek ne güzel selamlar bu arada foto istioruz öyle karar aldık :))
doraya acıktıkkkkkcokacimcoook
biz de bugün böyleydik ,aybur34 teyzemiz bizi ziyarete geldi..
bu arada kusra bakmayın blog için hazırlamıştım fotoğrafı
kızlar teşekkür ederiz botlar isviçredendi
alya makineyi görünce hemen poz havasına giriyor hehe şımalıkzemuszemus
arzu inan accayip şaşırdım 23 hee maşallah ama erkek ya ondandır o farkCADIARZU
ay ben hergün alyanın ayaklarına çorap giydirken söyleniyorum çirkin ayaklı seni diye
aynı babasının ayakları köfte gibiisempatiksalakcinni
bugün sabahtan da devam etti bu tansiyon inip çıkması ama şimdi daha iyyim hayrolsun hamilemiyim neym :CüvCüv:
maşallah kuzuma ..
dr dediyse büyük ihtimal doğru olabilir benim erkek kardeşimde dediği boy tamı tamına çıktı:)
alyanın babası 1.87 ayakları da 45 numerooo akannehir
öyle bi durum yok aslında olmamalı da ama geçen bizim hamileleşme opğinde okudum prezervatifle korunan bi çift hamile kalmış o günden beri manyak oldum şüphci gaci modundayımeyvahedigeldismile
oyyy dorişkom sahalara dönmüüüşşşşşşş alkisalkisalkis
kuzuuummmmm kocaman olmuş yaa
hoşgeldin dora maşallahh kocaman olmuşsunn
süper dora gelmis yaşasın. cok büyümüsün sen ya.masallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?