2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

müsade senin aybikim =)) istersen seve seve uyanınca tadına bakarım :asigim:

maşallah alya'ma yaaa senin kolyeni bileziğini o ahverengi botlarını her bişeyini ama önce seni yerimmmmmmm Şeniz

gizoooşşşş bence de paşamızı özledik yahuuuuu yerimseniben

boracımmm yerim seniiii annesinide cok severmisss

alyacım sende cok güzelsin. kız o botlar daha nasıl oluyor sana? kısın giymiyormudun sen bunları? valla ben 18 numera babet almıstım ayak girmiyor icine, ayak nr aslında daha 18 ama ayak girmiyor babetin icine :umursamaz:

bengüş ben bide alyanın ayaklarını eleştirir dururum çirkin de çirkin diyee
bunlar 17-18 geçen sene boldu sürtündükçe bacakları pıt düşüyordu şimdi tam sanırım son demlerinde biraz sonra bize de olmicak
bu arada şuan tansiyonum düştü ben kaçıyorum:S:

boranin tisortu alyanin da botlari konusuyor,Şeniz boracigim cok masumsun canim benim,sanki her an suc islemiste ne yapacagini sasiran bir cocuk.

Alya da varya kokona,poz vermis resmen,bacaklara bak senn.

bu babasını çok sever t shirt ü bengücüm =))

aybikim benim koca ayaklı 23 numara olmuş yahuu akannehir
bu arada nasıl oldun canım ?
boranin tisortu alyanin da botlari konusuyor,Şeniz boracigim cok masumsun canim benim,sanki her an suc islemiste ne yapacagini sasiran bir cocuk.

Alya da varya kokona,poz vermis resmen,bacaklara bak senn.

zemuszemus her an muzurluk peşinde seldacım sen bakma onun öyle kuzu gibi durduğuna:jeyyar:

thirtt çok güzel Bora cık maşallahh çok yakışmışş beğendikk yanee çokkk =))
Alya' da herzamn ki gibi kokoş takıştırmş maşallahh ikinizedee

maşallah ne güzel bir duruş kızlar ayrı bi tatlı oluyo ya...

maşallah kuzulara çooooooooooook tatlılar.Rabbim hepsini esirgesin kem gözlerden...nede çabuk büyüyorlar dimi...yaşlanıyoruz galiba.2009bende mart annesiyim hergün yaptığı şeylere şaşırıyorum
alya kuzunn botları mikemmelll.annesi sakıncası yoksa nereden aldığınızı sorabilirmiyiz

alyadua melegim çok tatlısın yine teyzem çok kokoşsun obotlar ne çirkin öyle maşallah evet çok cici annesi nerdenaldın botlarını melegimizin gülegülegiysin minik prenses maşallah

kızlar teşekkür ederiz botlar isviçredendi
alya makineyi görünce hemen poz havasına giriyor hehe şımalıkzemuszemus
arzu inan accayip şaşırdım 23 hee maşallah ama erkek ya ondandır o farkCADIARZU
ay ben hergün alyanın ayaklarına çorap giydirken söyleniyorum çirkin ayaklı seni diye
aynı babasının ayakları köfte gibiisempatiksalakcinni
bugün sabahtan da devam etti bu tansiyon inip çıkması ama şimdi daha iyyim hayrolsun hamilemiyim neym :CüvCüv:

akannehir neee aybikim var mı yoksa böyle bir ihtmal :jeyyar:
yaaa bizimki dayıya çekecek sanırsam hani derler ya oğlan dayıya çeker diye...dayımız baya uzun boylu :)) sanırım ayaklar da ondan önde gidiyor...dr u 1.88 i bulacak diyor boyu için bakalım..bizi d beğenmez o zaman bu oğlan tepeden bakar bize hehe

yerim ben alya kuzumu,bora genelde makinayı fark edince elni atıyor ya da kaçıyor =))

maşallah kuzuma ..
dr dediyse büyük ihtimal doğru olabilir benim erkek kardeşimde dediği boy tamı tamına çıktı:)
alyanın babası 1.87 ayakları da 45 numerooo akannehir
öyle bi durum yok aslında olmamalı da ama geçen bizim hamileleşme opğinde okudum prezervatifle korunan bi çift hamile kalmış o günden beri manyak oldum şüphci gaci modundayımeyvahedigeldismile

ahh ahh aybike ben de çok tırsıyorum ama hani olacağı varsa da önlem felan dinlemiyor geliveriyorlar...bu kuzularımız az biraz daha büyüsünler olacaksa da o zamn olsun...:ecrin_bebek:

alya kuzumda uzun boylu olacak o zamn annesiopuyorumnanaktan

oyyy dorişkom sahalara dönmüüüşşşşşşş alkisalkisalkis
kuzuuummmmm kocaman olmuş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…