2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

yok bahairin lafına güldüm gözdecim kızıyla paptyalımın oğluna talipmiş yaa :))

yok bahairin lafına güldüm gözdecim kızıyla paptyalımın oğluna talipmiş yaa :))
heee anladııııııımmmm:)))bende zeynebn kızına talibim söledim oğluma gece kaçrcak onu dimi kıs zeynep başlık parası istio ama bu hatun:=)
maşallah gözdecim çok güzel çıkmışsınız..yerim ben paşamı..

ye tiyzesi yee.ben hafta içi sana gelcem kıs zeynep evde sıkıldım patladım barii açılışı ben yapım sonra sende gelrsn inş.kaydirigubbakcemile3

ayyy yiirm o tombalak kuzuyu...gizem dora kaç kilo mama veriomusun??surattaki afadeye bak yaaa..usluyada benzio kısss:)bzmki gündüzleri uyumuyoo ya sallıorum ya gezdiriorum otrnca kızıo şuan bila sallıyoruum:):)))

bu da benim mini mini kızım zeynep artık premature kıyafetler giymiyor annesinin balı

Son düzenleme:
oyyyyyyyyyyyyyy kurban olsunlar onaaaa maşallh maşllh.....nirdennn aldınnnn???bende istiomm

anneannemiz ben daha hamileyken almıştı şimd bi deneyim dedim tam oldu üstüne kuzumunn çok şeker yaaaaa :asigim:

ayy ece hanım bugün çok şık olmuş annesi zemuszemus

buda benm doruk paşamm...iyki doğurmuşuz bunları yavvv.ama benm oğlm çok yaramazz ya sallıcan ya gezdrcen çocuk başka türlü durmuo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…