2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

işte BORA BEBEK bayramlıklarımızla
bakın 25 günlük bebeye ne giydirdim delikafadulden

anıll çok şeker olmuş yaa kıss çabuk söle kotunu nerden aldın bora'nın ayy kurban olurum nede yakışmış maşallah maşallah 41x maşallah tututuuuuuuuuuuuuuuu

yaemincimm masallah zeynebe çok şeker olmuşşş

anıl kıss çok güzel yaaaa bayıldım ben bu benimkine iki tane aldım ikiside kocaman olmuyooo

babamız fenerli ama ben galatasaraylıyım hamişken yapışıp almıştım şimdide ısrarla giydiriyorumm

işte dora paşa buyrunnnnnnnnn

sağol teyzesi surat nasıl ama annem kurban olurum onu yaradana iyiki doğurmuşuz kıs bu meleklerii :))

vallahı ıyıkı dogurmuŞuz eŞımdıyokı ıÇıme sokasım gelıyo kızımı ıŞten geldıgınde servısten koŞarak bı eve gelıŞ,ı var ÖlÜyom ona dedım bana bukadar kuŞmuyodun evde ıkıtane prenses var:) koŞmammı dıyo

ya kızlar ben oğlumun ayağına göre ayakkabı bulamadım bulan varmı varsa nerden aldınız bir sürü almıştım hamileyken şimdi olmuyor büyük geliyor hepsi

canım benim kimsem kalmadı yanımda artık kızımla başbaşayız ne zaman isterseniz buyrun gelin...bizde hiç durmuyoruz evde desem yeridir...bugünde dışardaydık havalar güzelken gezelim ama dimi..

işte BORA BEBEK bayramlıklarımızla
bakın 25 günlük bebeye ne giydirdim delikafadulden

Ayy tatlım biz senle aynı gün doğurdukkk maşallah bora bebeğeee,fotoğraflardamı böle büyük çıkıyoo yokssa hakkaten sen bu paşayı bu kadar büyüttünmüüü kaydirigubbakcemile3 Kaç kilo doğmuşdu senin minikkk?

Yok Beyaz cım o kadar büyük değil :)) fotoğraftan bide üstü kalın ya bi çıkrıyorum birşey yok zayıf benim ki :) 2910 gram doğdu minikte yani senin bebe ne akdar doğdu
pantolonu bol hırknın içide kalındı :))

2.830 da bizimk doğdu canım =)
Bebişler resimlerde biraz iri çıkıyo kanımca o yüzden iki katı maşallahh diyelimm
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…