2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

doruk paşaya çok şekeriz bugün gene

olsun kıss genede iyiki doğurmuşuzz benimki öle değil benimkini zoru gece yoksa gündüz yavrumun hiç zoru yok bana

oyyyy maişllh nil bebeğe yirimm yerrrrrrrr:)be4nki ağlıo ben tüyüm bras yorumlarmı gelnce devm edecğm:)

nil kızımızında nihayet bi fotosunu ekleyebildik. bilgisayarımız ancak geldi...

ben bu kuzuyu yiriiiiiiiim maaşallah

kıslarrrr yakışmışmı kot :))

bunu zaten yiyeceğim maaşallah

bu da benim mini mini kızım zeynep artık premature kıyafetler giymiyor annesinin balı

bunu da yiriiiiiim maaşallah
buda benm doruk paşamm...iyki doğurmuşuz bunları yavvv.ama benm oğlm çok yaramazz ya sallıcan ya gezdrcen çocuk başka türlü durmuo:)

bunu daaaa yirim maşalah

bakmaya doyamıyor insan..çok şekerler, çok güzeller meleklerimiz.. allah kuzularımızı bizlere bağışlasın.. :Saruboceq:

oyy maşallah hepsi birbirinden tatlııııı canlarımmmmmmm

gizem doranın tombalak yanaklarını sıkabilirmiyim :)) kotta bulmuşsuın :)) ben wenice gittm bulamadım solopet

naloşum o duduklar neden öle biliyomusun:))))))))??????? çünkü kakasını yapmaya çalışıyo

bahair :)) senin kızında cok tatlı emmaaaa ben oğlumu vermicem kimseye :hulya: ne zorluklara doğurdum dermişim kaydirigubbakcemile3 kötü kaynana olur benden kaydirigubbakcemile3

masallah hepsi birbirinden sik annelerin mankenleri bunlar

anammmmm ben bu topici yeni gördüm ayol
allahım bunlar ne şeker şeyler hey yarappimm yauwwwww
hepsine maşallah
ben de en kısa zamanda çekip ekleyeyim kızanımın fotosunu bari..
ayy bayıldım hepsine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…