2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

pamuğumun ev hali..yanlız dikkatinizi çekeyim meleğim o tatlı ellerini nasılda emiyor bakın teyzeleri

kızımdan size kocaman bir gülücük:))))...gerçi ben meleğimin ağzını tam çekemedim ama olsun:))kaydirigubbakcemile3

ben bunu yicemm talibiniz yoksaa doracığa almak istiyom ben bu berrayıyaww şu güzelliğe bak doraya gösterdimde ağzının suları aktı zor sildim bak :asigim:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

buda benin oğluşum teyzeleri..vakit bulupta 1 aydır giremedim siteye..

maşallah oğluşuna pek şeker yahuu

Maşallah bütün bebişlere hepside çok tatlıı

Teyzeleri bakın buda benim prensesimin bugünkü hali..

maşallah kızımıza kocaman olmuş

Son düzenleme:
VALLA Bı EVıN Bı OĞLU BENıM OĞLUM EV ARABA HATLI DOLMUŞ HEPSı ONUN :))) yeterki başlık ne kadar sle üstüne evde yaparız kzıımızın gel hele dünür hede :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nerde yakaladınız kıı ahh boracımm sana daha çok kıslar var boşver seker bırak o behlülün olsun :))

bahaircim kızın çok tatlı maşallah cicisinide beğendik nerenin ürünü aceba gözümüz kalmasın bizde bakalım:kedi:

sağolasın aybikim.alya da çok tatlı fotolarını gördüm ama pek doğru dürüst nete giremiyodum yorum yazamadan çıkıyodum.. hepsi,ne maaşallah..bu arada üstündekiler chicco dan alındı...

pek topiğe uygun bi foto olmadı malum üstünde kıyafet yok:))))) ama banyo fotosu eklemek istedim...

anaaam yerim ben bu melekleriiiii Şeniz

bahair tatlım çok tatlı Nil'imiz...

Bütün bebişlere maşallah

Mustafa Bora... uyuması gereken bi zamanda bize böööyle bakarken kaydirigubbakcemile3

ben berramı kmselere vermm başlıksa başlık:=)paraysa para evse evv ne istersenz kefilim baştn anlaştık dimi dünürrrr...gizem senin dorayada kız bakmaya gelirim oğlum çok fena baktı doraya manitasına sulanınca:)bu hafta içi berrayı görücüye gelcemm ben satenn...:))))

amann burası karışmış..valla kızım hangisini seçerse o ..bende bi ekrandan göstereyim bakalım kimi beğenecek kızım..ona göre başlığını belirleriz..

masallah niloşa berraya
ekim bebişlerinin kızları ne kadar tatlılar boyle masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…