anılcım maşallah boraya bişi sorabilir miyimm şekerr evde mii yün ceketle duruyo boraa çok kalın değil mi??
benimki evde tulum katıı sadece uykudan kalktımı bi yelek giydirirsem giydiriryomm oda genelde giydirmiyoöm zatenn :)) oğlan çocuğu pek sıcağı sevmezz diye duymuştum ben ...
yok cnm bende giydirmiyiorum normalde :)) yelek bile almıyorum kalkınca sırtına çok sıcak kalkarsa ince battaniyesiyle kucağıma alıyorum o gün mutfak serindi odasına göre üzerinde denedim nasıl duracak diye tam kışlık yani o :))
yok cnm istediğini sorup eleştiri bile yapbilirsin birbirmizden öğrenceğimiz şeyler var değil mi :)) şapka hiç takmıyorum sadece fotolaerda değişiklik olsun diye bir de banyodan sonra ki 2 saat takıyorum o kadar
tabiki canım öğrenecek çok şeyimiz varr ..şapka ve eldiven bende hiç takmadımm takdırmıyorda dün dışarı çıkarken takayım dedimde yapmadığını bırakmadı benim ufaklık aman amann
:)) BU arda vallahi Dora 'nın gizli hayranıyım acayip sempatik geliyor bana bu bebek ya :)) maşallah...... Eldiven takmak istemiyorum çıkardığım an elleri buz gibi oluyor sende de öyle mi? yoksa tırnaklarını falan kesiyorum yani yiyiorum :)) dişlerimde kestimde makasla korktum :))))
ay ben şapka takamıyorum,kafalarına ya büyük geliyor,ya küçük,alınlarında iz yapıyor yazık
amaeldiven takıyorum kızlar yaaa,
çok sinir oluyor ama parmaklarının ucu buz gibi oluyor,iç badisinin kolunu ellerine kadar çekip üzerine geçiriyorum,tulumu da üzerinden giydirince hiç çıkmıyor eldiven,
ay yavruşlarım benimm
kayram sen ne şirin bişiysin anam yaa 1.tuluma bayıldım bayıldım nası yakışmış
doracığımın da gözlerine maşallah annesi üşiycek kıyamam
gelelim sarı şekerim yusufumaa çok cici olmuş annesii kızım görmesin aman
benim kurabiyem de bugün tavşancık oldu kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun anılcımkaydirigubbakcemile3
şeyma gülüm temiz kullanmışsın valla maşallah benim görümcem getirmişti bunları kullan diye toz bezi yapmazsın vallalmaz:
bu arada emziklerimiz de aynı sadece benimkinin dışı pembe içi yeşil tam tersi sizinkininkaydirigubbakcemile5
aybıkım temız kullandım zaten 2 keremı gıydı ne kerem bunun içine pek sığmadı küçük geldi..
yaa ortak yönleri belirmeye başladı kuzuların :)))))))))))))))))))))))))))