2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ayy ben dahada buraya gelmem yaa çocuk doğurasım geldi heee..
maşallh ne tatlı şeler bunlar ölee

gözdecim berrayı sana verdim gitti...))) bu resimler harika ellerine sağlık

aybikecim alyamız çok güzel olmuş...mevlütte benim kızımda böyle giyinmişti dikkatimi çekti bizim külotlu çorapta böyle bol olmuştu bacaklarına aklıma o geldi..malesef ben o telaşede hiç çekememişim ama bir gün giydirip çekicem...))

yağmurcan maşallah paşana mavişler çok yakışmış:)))

seymacım çok şeker olmuş yeşil tırtılımız:)))

bulcuk maşallah prensimiz çoooooooook tatlı:)

kayra maşallahhhh süper tulumm

alyaa cukk ne güzel olmuşsun sen öyle cicini sevsinler ama Yusuf kızdı Belül ke seni görünce (

kızlar maşallah bebişlerinize, hepsi birbirinden tatlı, yani annelere de maşallah tabi çiçek gibi bakıyorlar bebişlere..

KIZLAR BU ELBıSEYı YENı ALDIM BıRAZ BÜYÜK BEDENı 6-9 AYLIK..SıZCE BAYRAMDA GıYDıRSEMMı ÇOKMU BÜYÜK OLMUŞ KIZIMIN ÜSTÜNE

saol aybikecim bende beğendim ama tereddütte kaldım çokmu büyük diye..

ne cici olmuş alyamız.. gezmelerede gitmişsiniz ohh yarasın annesi..

buda benim birtanecik yakışıklım..
tüm bebeklerimizi Allah nazarlardan saklasın..

ay bunların bakışları beni öldürecek yaa çok şeker maşallah...konuşamıyolar ama sanki herşeyi bakışlarıyla anlatıyolar...

mesela şu anda anne ne çekip duruyosun resmimi diyor :)))

ay bunların bakışları beni öldürecek yaa çok şeker maşallah...konuşamıyolar ama sanki herşeyi bakışlarıyla anlatıyolar...

mesela şu anda anne ne çekip duruyosun resmimi diyor :)))

evet bencede kaydirigubbakcemile3 fotoğraf çekilmekten bunaldılar yazık yavrularımız..

Buğün bizim kırkımızdı şimdi bıcı bıcımızı yaptık uyuyoruz.ınşallah cuma günü de mevlüdü olacak.Ayrıca mevlüd okutanlar mevlütte ne ikram ettiniz neler hazırladınız ?

oyy maşallah yavrularınıza

zeynepcim elbise çok güzel ama bayram için büyük bence güle güle giysin....

alya' mmm güzel kızım maşallahh doğru söle o çocukla bişey var mı aranızda :) bu arada behlül çok yakışıklı aybik kim kıs o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…