2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

beyazz kuzun yapma bebek gibi inanılmaz şirin maşallah!
anılcım komşunun oğlu oluyor kendisi bizde komşuyla aşkna fişna olmaz
kızlar bu arada şdşl baby bayrama özel indirim yapmış %15 cik

zeynepcim bence çok hoş olmuş elbiseniz..rengide çok hoş ve berroşa çok yakışmış

maşallah tatlı bebklerimize hepside birbirinden güzel olmuşlarr

buda biziim bugünkü halimiz teyzeleri.....(sizs bişey sormak istiyorum benim kızımın yüzünde kırmızı lekeler var ve hala gecmedi öpmekten olmuştur dedik hiç öpmüyoruz yüzünü artık ama yara gibi oldular nasıl gecer bi fikkri olan varmı bana yardımcı olabilirmisiniz?)

zeynepcim bence çok hoş olmuş elbiseniz..rengide çok hoş ve berroşa çok yakışmış

saolun teyzeleri sanırım giydiricem bakalım hele bir bayram yaklaşsında..

rknydn55 canım maşallah bebişine
canım bence dr.la konuşun büyük ihtimalle nemlendirici veya farklı birşey verir bu lekeler için...geçmiş olsun......

gizemcim valla yeni imajınla yakıyorsun baksana dora paşam bile hayran hayran bakıyo sana:asigim:
rknydn canım bizdede olmuştu geçmesini bekledikçe arttı bütün yüzüne dağıldı dr krem verdi elacon diye hemen geçirdi şükürlr olsun ,bu arada maşallah bebişine

arkadaslar merhabelar nezamandir bakamadim forma az once biraz goz gezdirdim massalh buyumus kuzucukla civil civilda giydirmis anneleri.
en cok dora bebek mankenlik yapmis. dora bebegi formun kokosu seciyorum pek bi suslu giyinio napayim:kedi:

gizemcim valla yeni imajınla yakıyorsun baksana dora paşam bile hayran hayran bakıyo sana:asigim:
B]

kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

arkadaslar merhabelar nezamandir bakamadim forma az once biraz goz gezdirdim massalh buyumus kuzucukla civil civilda giydirmis anneleri.
en cok dora bebek mankenlik yapmis. dora bebegi formun kokosu seciyorum pek bi suslu giyinio napayim:kedi:

TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZESİ NACİZANE YORUMUN İÇİNN :)) opuyorumnanaktan

VE İŞTE DORA BEBEĞİN BUGÜNKÜ HALİ buyrunnnnnnnnn

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…