2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

maşallah bebişlere
doram boylu poslu delikanlı olmuş yahu annesi
zeynep ada abla olmuşş
berramda maviş maviş içimizi ısıtı Rabbim hepsini nazarlardan korusun inş.
bu da benim Alya Dua'm:asigim:

gelinime bak gelinimee maşalalhhh bak kızım oğlumun fotosunu eklicemmm :)

cand maşalalhh kuzuna maşallahhh

Bizde bugün bunu giydik teyzeleri derbiye hazırlanıyoruz akşam maç var ya :)

maşallah zeynep çok datlu..
alya dua maşallah..

elifcim tebrık ederim senı yavrun çok tatlı maşallah tosun sana benzettim ben çokk..

maşallah anıl bizde fbliyiz derbılere birlikte giderler kuzular...bi ara kaynaştırıcaz yaaa

oy benim yakışıklı yusuf boraamm:asigim:
annesi bizim kız da fenerli bunlar gül gibi geçinip giderlerkaydirigubbakcemile3
ayrıca sana inanılmaz benzio oğluşun haberin olsun

candycim hayata bakınca seni görür gibi oldum
bebikleri iyce kendimze benzettik galibakaydirigubbakcemile5

OHH maşallah Eren' de FB li Alya ' da dediğin gibi şeyma bunları buluşturup kaynaştıralım biraz daha büyüsüler bir ev buluşması yapalım .. Elif ve şeyda da istiyor konuştuk :)
bu arada Aybik dediğin gibi hepimiz kendimize benzettik :) kendimizi beğenmişiz galiba

evet anılım oyun grubu projemizi hayata geçirelim dediğin gibi eccik toparlansınlar minişler

tam boydan şu anda yok ..en son çekilmiş hali meleğimin bu..

maşallah bayıldım..

çook tatlı biz kızın varmış..

allah bağışlasın..

bütün bebekler çok güzel son zamanlarda çok dikkatimi çekiyo ekim annelerinin topikleri çok faalsiniz maşallah:))

yalnız bişey dikkatimi çekti arkadaşlar kabul ederseniz bi bilgi..

3 aydan önce mümkün olduğunca bebeklere altlı üsttlü takımlar giydirmemek gerekli..

dr.um çok uyarmıştı beni..
o kadar hasaslarki şu anda en ufak bi lastik kıvrımı bile konforlarını bozuyor..

yani en rahatı onlar için çıtçıtlı bady üzerine tulum..

evet kızlar 40 lar bi çıksın görüşücez inşşşşş...işte bizde bugun böyleyiz...büyümüşmüyüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…