2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

sağol seldacım... epimizin melekelrine maaşallah. bu arada sen kızının adını ceylin mi koydun? ben de bir ara ceylin nil düşünüydum da....

boşver canım kıyafeti... ayyyh kızı özlemişim ben :)) iyi yapmışsın koymakla...

boşver canım kıyafeti... ayyyh kızı özlemişim ben :)) iyi yapmışsın koymakla...

valla biz de sizleri özledik. İstanbula geldiğimden beri çok aktif değilim kk da. genel de girip okuyorum ama çok fazla yorum yazamıyorum... seninkinin tulumuna bayılım gene... siyah beyaz olana

karizma takılıyor teyzesi:)) o tutulumun siyah üzerine beyazı da var yakında onu da koyarımzemuszemus canım gezmeye mi gittiniz teee oralara daha niloş küçük...

karizma takılıyor teyzesi:)) o tutulumun siyah üzerine beyazı da var yakında onu da koyarımzemuszemus canım gezmeye mi gittiniz teee oralara daha niloş küçük...

canım biz normalde istanbulluyuz... biz eşimden dolayı 2.5 yıldır muğladayız... şimdi de annemlere geldik. kayınpederim daha nili görmemişti bile....e ben de yaklaşık 6a ydır istanbula gelmiyodum hem çok yakın arkadaşımn düğünü vardı en uygun zamanda bu zamandı o yüzden geldik...

sağol seldacım... epimizin melekelrine maaşallah. bu arada sen kızının adını ceylin mi koydun? ben de bir ara ceylin nil düşünüydum da....

evet canim Ceylin kizimin ismi ama ben nil ismini de hep begenmisimdir cok guzel bir isim kizina da cok yakismis ben de kizimin resimini koyayim birazdan

tesekkur ederiz teyzesi yok tavsan degil kuzu kuzu ama gunduzleri kurt oluyor :)) geceleri kuzu oluyor uyuyor misil misil ama gunduz 15 dk ya bir uyaniyor

tesekkur ederiz teyzesi yok tavsan degil kuzu kuzu ama gunduzleri kurt oluyor :)) geceleri kuzu oluyor uyuyor misil misil ama gunduz 15 dk ya bir uyaniyor

normaldir canım artık büyüyolar. nilde son 2-3 haftadır gündüzleri pek uyumaz oldu... uyusa da tilki uykusu

masallah butun bebislere hepsi birbirinden tatli...
nalosum tatlim ne kadar buyumus yesin onu teyzesi op benim yerime....
bahairim nilin cok degismis guzellesmis masallah 41 kere...

buyuyorlar teyzoşuu cok sukurr bugunleri gosterene operimm
dunde saygın sunnet oldu teyzesi:))))
oglusunu op bizim yerimize annesiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…