2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

yok mehayım sadece igne vururken ve kesilirken agladı ..cok sukur gecemiz sorunsuz gecti bende cok korkuyordum kesilirken içim gitti ama saglıgı için bu gereklii

aslinda uslu ama gunduzleri uyumuyor ve ilgi istiyor giremiyorum bende simdide kucagimda zaten:ecrin_bebek:

oyy kuzummmm
benimkide pek öle ilgi istemezdi ama sanrım bi iki gündür alıştırdım,çene istiyo benden,başına oturup konuşunca agubugular havada uçuşuyo,gittiğimi görünce iingaaaa diye bi bağırması varrr,resmennn numaraaakaydirigubbakcemile3 ay çok fenalar yaaa..
ama çok şükür benimki bol bol uyuyooo...Sağlıklı olsunlarda kuzum,öyle böyle geçicek işde zaman.opuyorumnanaktan

benimkide bol bol uyusa keske:Saruboceq:

masallah butun bebislere hepsi birbirinden tatli...
nalosum tatlim ne kadar buyumus yesin onu teyzesi op benim yerime....
bahairim nilin cok degismis guzellesmis masallah 41 kere...

sağol mehaycım çok değişmiş güzelleşmiş deken çirkinmiydiki?:)))))
hepimizin meleklerine maaşallah

slm kıslar kızım diş çıkarıyo ishalda dün doktora gittik saglıklı bebek calsium fazla almış sende nerken çıkarıyo demekki dedi idrar testi yaptı huysuzlugu için tertemiz çıktı mikrop yok ama hiç durmuyo zeyneb diş jelide aldım nezormuş di,ş .çıkarmak ya

kızlar maşallah bebişlerinize hepsi birer melek gibi çok şekerler rabbim inşallah banada yaşatsın kucağıma almayı daha 3 buçuk ayımız var teyzoşlar dua edin bizim içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…