ayyyyy ben bunları yerriiiiiiiiiiim kısımm minnoşum teyzemm tokalrın kopsu emiiiii:))ceektini sevsnlerr.
elifçimm o cimcimeyi ısır öp benm yermede karakısım:)
ayy borama bak seeenn yakşklı paşam benm:)tulumunu sevsnler.benm oğlmda anadan bjkli:)
kalemiti cnm maişllh tosun oğluna..zeynep yorum yaptık kıs sana okusana yorumları..
berrmn da halısını sevsnler uslu minnoşum hiç üsmes annesini yavrum ya nere koysan duruo kıs o ama gözlri kısarmş sankm neden öle uykusumu varr.
opuyorumnanaktan teşekkür ederisss teyzesiiielifm maşallahhhh ne güzel olmuş öylee yirim onu karakızzz
adaşımızzz çokk çokkk tatlı maşşşallah
ye anacım ye bu sıpayı opuyorumnanaktancokacimcoook Şeniz
maşallah prensesine canımmmilayın fiziktedaviye giderken çektiğim resmi, kuzum egsersizi hiç sevmiyor ama mecburuz onun sağlığı için...
Zeynepcimmm opuyorumnanaktanayy amanda aman ilayımada, boramada, hayatımada, saygın tunamada maşallah..bütün bebeklerimiz çok tatlı maşallah...allahım onları nazrlardan saklasın..
yerim senin o zilli kızını maşallahberroşum oyun halısında takılırken:)))
ayy borama bak seeenn yakşklı paşam benm:)tulumunu sevsnler.benm oğlmda anadan bjkli:)
kalemiti cnm maişllh tosun oğluna..zeynep yorum yaptık kıs sana okusana yorumları..
berrmn da halısını sevsnler uslu minnoşum hiç üsmes annesini yavrum ya nere koysan duruo kıs o ama gözlri kısarmş sankm neden öle uykusumu varr.
cnm bende 6. emziğimizi aldım ama maalesef hiçbirini emmedi((
fatoş emziği marketlerden çok bakkallardan sor. 50 kuruş okadar ucuz ben saat gece 11 de bakkaldan aldım kızım durmadı ama onuda emmedi.
maşallah bebişlerimizeelifcim son kıyafeti ayrı bir sevdik :)) biz de bjk lıyız :içelim:
son uğraşlarım sonucu şimdi uyutabildim Bora'yı
blue bu body harika bisey ya nerden aldin bunu? bende istiyoommm :))
blueflower kalemiti zeynep kuzulara masallah
zeynepçim maşallah berr prensese ya ne giyse yakışıyor prensese...
yerim senin o zilli kızını maşallahzemuszemus
blueflower kalemiti zeynep kuzulara masallah
kıyafet biraz parlamış ama iare edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?