2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ayy borama bak seeenn yakşklı paşam benm:)tulumunu sevsnler.benm oğlmda anadan bjkli:)
kalemiti cnm maişllh tosun oğluna..zeynep yorum yaptık kıs sana okusana yorumları..
berrmn da halısını sevsnler uslu minnoşum hiç üsmes annesini yavrum ya nere koysan duruo kıs o ama gözlri kısarmş sankm neden öle uykusumu varr.

ayyyyy ben bunları yerriiiiiiiiiiim kısımm minnoşum teyzemm tokalrın kopsu emiiiii:))ceektini sevsnlerr.
elifçimm o cimcimeyi ısır öp benm yermede karakısım:)

ah teyzesi gözümüzden kaçmış çok teşekkür ederiz...sorma gözdecim halıyı yeni aldık oda hemen uyudu içinde yumuşak geldi sanırım:))))

elifm maşallahhhh ne güzel olmuş öylee yirim onu karakızzz

adaşımızzz çokk çokkk tatlı maşşşallah
opuyorumnanaktan teşekkür ederisss teyzesiii

cokacimcoook Şeniz
ye anacım ye bu sıpayı opuyorumnanaktan
ilayın fiziktedaviye giderken çektiğim resmi, kuzum egsersizi hiç sevmiyor ama mecburuz onun sağlığı için...
maşallah prensesine canımmm
bugunki kıyafetimiz teyzeleri

naloşummmmm maşallah paşamaa

ayy amanda aman ilayımada, boramada, hayatımada, saygın tunamada maşallah..bütün bebeklerimiz çok tatlı maşallah...allahım onları nazrlardan saklasın..
Zeynepcimmm opuyorumnanaktan

berroşum oyun halısında takılırken:)))

yerim senin o zilli kızını maşallah zemuszemus

Gözdecim bizimkinin kaçarı yok anne baba dede hala hepsi bjklı :hooray: öpüyoz seni ve paşamı opuyorumnanaktan

cnm bende 6. emziğimizi aldım ama maalesef hiçbirini emmedi((
fatoş emziği marketlerden çok bakkallardan sor. 50 kuruş okadar ucuz ben saat gece 11 de bakkaldan aldım kızım durmadı ama onuda emmedi.

sonunda mirayim emzik tuttu. Bizim tercihimiz Avent oldu. Ben cok begenmedim bu Aventler cünkü önündeki plastik o kadar büyükmi burun deliklerine kadar geliyor ve sanki bir kisim kapancak gibi duruyor. Ama Miray pek memnun ondan simdilik karismadim.

benim ismim bengü canim, senizde nerde cikti opuyorumnanaktan

ben karsiyakda oturuyorum.sen nerde oturuyorsun? pierre cardin nerde yaa??? süle hemen.

bebişlerinize bayıldım bende zeynep'in resimlerini koymak istiyorum ama hiç vaktim yok şöyle bi 5 dk forumda dolanıyorum o kadar topiğin en yaramaz bebeği benimki herhaldefisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…