2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

:asigim:biz gezdik geldik:)))) amiiin insallah hepsi hayırlı kul hayırlı evlat olurlar tek duamız bu...tsk ederiz opuyorumnanaktan

buarada beyazcım maasallah sübhanallah tosununa cok yağusuklu..

oh tam bi oğlanlar geçicidi yaşanmış burda yoksam erkekler geçidi mi demeliydimkaydirigubbakcemile3
süt oğlum herzaman ki gibi pek şık annesi hep şıkır şıkır giydirio iyki kız olmadı oyuncak bebek ederdi anneciğiaklinialirimsmile öpüyorum anneciğim seni maşallah..
selduscum ve beyazcım sizlerinde bıcırları çok tatlı olmuş
utkanın ayakkabılarıda gözzümüzden kaçmadı erken başladık markalarabayanssulusmile
beyazcım yeşili hiç sevmem herkes bilir ama oğluşuna çok yakışmış belitmek istededim

bizde banyo yaptık mis olduk
şeyda teyzemizin hediye ettiği cicimizi giydik..
teşekkür ederiz şeyda teyze..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Saol canım benimmm..Şeniz
Bende oğluşuma yeşili çok yakıştırdım,bol bol giyiyoruz zemuszemus

Buda bugünki halimiz,babamız evde,gezmeye gidicezz kaydirigubbakcemile2

ayyy karakızımm yerim seniii zilloşşşum

dün kudurdumu kız :))
çaktırma sadece üstü giydrmşşsin :)) elibize oldu ama süperrrrr

yiğit mi bebekk çokkk yakşuukluu

canım sizden sonra hayatla çok uğraştım kızım aç ama emmiyor sürekli ağlıyor napıcamı şaşırdım bir elimde çıngırdak bir elimle emzirmeye çalışıyorum görmen lazımdı beni...

selduss oğluşudamı götürüon okula:))

evet :)) ama ben okula gezmeye gidiyorum öğretmenler odasına yanii:))) arkadaslarımın hepsi calısıyor hafta içi ben de sıkılıyorum soluğu orda alıyoruz eğlenceli oluyor :)))

maşallah bebişlere
tsk edereiz zemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tsk ederiz aybike teysesi..acaba kayınvalidesi mi desem.)))))) ayakkabilar benim işim deil ya annem almıs heveediyor herseye ilk torun ya:) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allahım nazarlardan saklasın bu delikanlılar can yakıyor yaaaaaaaaaa

demi maasallah hepsine ..ben hep diyorum bu ekim bebeklerinin hepsi birbirinden ygusuklu ve güzeller maasallah sübhanallah..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…