mesaj sayın 100 olmadan resım eklenmıyor canım
anaaaaam maasallah kuzuma maasallah ..bu arada kotumuz apaynı yine seyma:))))))
maşallahh kayra paşaya
Kayram , Yusufum çooook yakuşuklusunuz maşallah
oh tam bi oğlanlar geçicidi yaşanmış burda yoksam erkekler geçidi mi demeliydimkaydirigubbakcemile3
süt oğlum herzaman ki gibi pek şık annesi hep şıkır şıkır giydirio iyki kız olmadı oyuncak bebek ederdi anneciğiaklinialirimsmile öpüyorum anneciğim seni maşallah..
selduscum ve beyazcım sizlerinde bıcırları çok tatlı olmuş
utkanın ayakkabılarıda gözzümüzden kaçmadı erken başladık markalarabayanssulusmile
beyazcım yeşili hiç sevmem herkes bilir ama oğluşuna çok yakışmış belitmek istededim
maşallah prensesime çoook datlu olmuş opuyorumnanaktan
maşallah çok şeker bu hayat hn .
ayyy karakızımm yerim seniii zilloşşşum
dün kudurdumu kız :))
çaktırma sadece üstü giydrmşşsin :)) elibize oldu ama süperrrrr
yiğit mi bebekk çokkk yakşuukluu
selduss oğluşudamı götürüon okula:))
maşallah bebişlere
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tsk ederiz aybike teysesi..acaba kayınvalidesi mi desem.)))))) ayakkabilar benim işim deil ya annem almıs heveediyor herseye ilk torun ya:) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanoh tam bi oğlanlar geçicidi yaşanmış burda yoksam erkekler geçidi mi demeliydimkaydirigubbakcemile3
süt oğlum herzaman ki gibi pek şık annesi hep şıkır şıkır giydirio iyki kız olmadı oyuncak bebek ederdi anneciğiaklinialirimsmile öpüyorum anneciğim seni maşallah..
selduscum ve beyazcım sizlerinde bıcırları çok tatlı olmuş
utkanın ayakkabılarıda gözzümüzden kaçmadı erken başladık markalarabayanssulusmile
beyazcım yeşili hiç sevmem herkes bilir ama oğluşuna çok yakışmış belitmek istededim
Allahım nazarlardan saklasın bu delikanlılar can yakıyor yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?