nurefsancım maşallah kuzuya bayanssulusmile çabucak buyuduler çok tatlı.
HAYAT kısım cok dadlu olmus banyo yapınca da cok mu masum oluyor bu kıs ne maasallah sübhanallah..annesi benim hediyemi de görmek istiyorum üzerinde..lütfeeeen eklersen sevinirim..:kedi:
YİĞİT ZATEN YİĞİT GİBİ MAASALLAH....
oh tam bi oğlanlar geçicidi yaşanmış burda yoksam erkekler geçidi mi demeliydimkaydirigubbakcemile3
süt oğlum herzaman ki gibi pek şık annesi hep şıkır şıkır giydirio iyki kız olmadı oyuncak bebek ederdi anneciğiaklinialirimsmile öpüyorum anneciğim seni maşallah..
selduscum ve beyazcım sizlerinde bıcırları çok tatlı olmuş
utkanın ayakkabılarıda gözzümüzden kaçmadı erken başladık markalarabayanssulusmile
beyazcım yeşili hiç sevmem herkes bilir ama oğluşuna çok yakışmış belitmek istededim
Maşallah kuzuna tatlımmm,
üstündeki ast.montmu ? ya bizimde var böyle bi montumuz ama ben büyük geliyo diye giydiremiyorum =( dışarı çıkarken hala battaniyede kuzum..
siz nası yapıyosunuz?
sagol canim.ustundeki tulum (tek parca) bunu yeni aldim mont giydiriyordium ama tulum daha rahat iyi oldu..mont giydirdigim zaman ustune battaniye ortuyorum mutlaka..ama montsuz sadece battaniyeye sararak cikarmadim hic...
normal kıyafetinin üzerine kapşonlu kalın sweet tarzı kıyafetlerimiz var içi polar onlardan giydirip üzerine battaniye alıyorum bende,montlar var bi sürü ama büyük geldi gözüme hepsi dediğim gibi.çabuk büyüyolar zaten die ufak montta almadım..Zaten arabaya binip arabadan iniyoz..dışarda dolaşıonuzmu siz hiç?
Valla şeymanur ne güzel geziyoobilmiyorumkismile benim aklım çıkıyo bilmiyorumkismile
doğduğundan 1 ay hemen hemen hergün çıkardım bebişimi.çocuk arabasının içine koydum.gezdirdim kızımı.daha sonrada zamanım olmadı pek sık çıkmaya.15 tatilinde çıkarız inşallah:dance:.evde okula giden çocuk olunca.zaman olmuyor.ev işi derken bir bakmişsın akşam olmuş..yorgunluk uykusuzluk filanakannehir
normal kıyafetinin üzerine kapşonlu kalın sweet tarzı kıyafetlerimiz var içi polar onlardan giydirip üzerine battaniye alıyorum bende,montlar var bi sürü ama büyük geldi gözüme hepsi dediğim gibi.çabuk büyüyolar zaten die ufak montta almadım..Zaten arabaya binip arabadan iniyoz..dışarda dolaşıonuzmu siz hiç?
Valla şeymanur ne güzel geziyoobilmiyorumkismile benim aklım çıkıyo bilmiyorumkismile
Ayy canım ilk zamnlar bu kadar soğk deildi..ama şimdi soğuk :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?