2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

HAYAT kısım cok dadlu olmus banyo yapınca da cok mu masum oluyor bu kıs ne maasallah sübhanallah..annesi benim hediyemi de görmek istiyorum üzerinde..lütfeeeen eklersen sevinirim..:kedi:

YıĞıT ZATEN YıĞıT GıBı MAASALLAH....

Tabıı canım yıkadım ama kurumadı kurusaydı sızın hedıyenızı gıycektık ama malesef kurumadı yarın gıyerız artıkın..

Saol canm benimm,hepsi birbirinden şeker ekim bebeklerinin maşallahhh

sağol süt annemiz valla kız olsa neler yapardım ahhh ahhhhzemuszemus

sagol canim.ustundeki tulum (tek parca) bunu yeni aldim mont giydiriyordium ama tulum daha rahat iyi oldu.ustunde battaniyeside vardi ama resim cekecegim diye kaldirdim..mont giydirdigim zaman ustune 2 tane battaniye ortuyorum mutlaka..ama montsuz sadece battaniyeye sararak cikarmadim hic...

Maşallah kuzuna tatlımmm,
üstündeki ast.montmu ? ya bizimde var böyle bi montumuz ama ben büyük geliyo diye giydiremiyorum =( dışarı çıkarken hala battaniyede kuzum..
siz nası yapıyosunuz?

Son düzenleme:
sagol canim.ustundeki tulum (tek parca) bunu yeni aldim mont giydiriyordium ama tulum daha rahat iyi oldu..mont giydirdigim zaman ustune battaniye ortuyorum mutlaka..ama montsuz sadece battaniyeye sararak cikarmadim hic...

normal kıyafetinin üzerine kapşonlu kalın sweet tarzı kıyafetlerimiz var içi polar onlardan giydirip üzerine battaniye alıyorum bende,montlar var bi sürü ama büyük geldi gözüme hepsi dediğim gibi.çabuk büyüyolar zaten die ufak montta almadım..Zaten arabaya binip arabadan iniyoz..dışarda dolaşıonuzmu siz hiç?
Valla şeymanur ne güzel geziyoobilmiyorumkismile benim aklım çıkıyo bilmiyorumkismile

doğduğundan 1 ay hemen hemen hergün çıkardım bebişimi.çocuk arabasının içine koydum.gezdirdim kızımı.daha sonrada zamanım olmadı pek sık çıkmaya.15 tatilinde çıkarız inşallah:dance:.evde okula giden çocuk olunca.zaman olmuyor.ev işi derken bir bakmişsın akşam olmuş..yorgunluk uykusuzluk filanakannehir

Ayy canım ilk zamnlar bu kadar soğk deildi..ama şimdi soğuk :hulya:

yağmurlu ve karlı hava olmadığı sürece.güzel giydirdikten sonra.neden olmasın.

mecbur olmadikca disarda gezmiyorum burda hava sicakligi gunduz eksi 4 civarinda.
...

Ayy canım ilk zamnlar bu kadar soğk deildi..ama şimdi soğuk :hulya:

bizde banyo yapmistik suratimizdan belli sen beni yikadin ama ben genede uyumicam diye bakiyor bana sinirli papatyalim teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…