2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

saol bahaircim hepside melek cok tAatlilar

senin kiza ciciler gondermemi istemedin ama yaza dogru mayolari nilin teyzesi gonderecek hergun bir tane seksi mayo giyecek sen ona soyle cok kilo almasin

seldacım aşkolsun sen teklifinle göndermiş kadar oldun çok sağolasın....
ay seldacım ben kilo alsın diye bakıyom habire boya gidiyo kiloyu da çok az alıyo... babasının zaten kızın giyimiyle ilgili ciddi korkuları var sen de yolla sexi mayoları kocacığımın kalbine insin:)))))))))

:))) kiz babasi olmak kolay degil.ben de cok endiseliyim kilosundan dolayi ama doktor iyi diyor anne sutune devam diyor sen de dert etme en azindan kilo aliyor demekki yedigi yariyor hic almayanlar var canim

bu da banyodan sonraki huşu dolu kuzucuk

valla kizi boyle guzel olunca babasida kiskanmakda hakli canimm masallah mavis gozlerinin ici guluyor

ceylinin giz rengi hala belli degil gri yesil tam renk belli degil dun goz kontrolunde doktor yesil olacak dedi bakalim 6. aydan sonra kesin belli olacak

evet zeynepçim kendi topiğimizin bebkleri diyemi öyle geliyo bize bilmiyorum ama bebeklerin hepsinin farklı bi albenisi güzelliği var

sağol selad teyzesi. ne güzeeeeeeeeel ben de nilin gözlerinin yeşil olmasını çok isterdim.. eşimde ben de yeşil gözlüyüz belki niliminki de döner yeşile:)))))) bi umut işte...

doner canim bence ikinizde yesilse yuzde yuz yesil bak dedi dersin
ben kahve gozluyum esim gri yesil mavi olmak uzere 3 goz rengine sahip o anki psikolojisine gore goz rengide degisiyor ben kizdirdigim zaman gri oluyor mutlu ettigim mavi cok mutluysa yesil belki ceylininde oyle olur :)

zellda kiz ne kadar tatli senin zilli teyzesinin bitanesi yerim ben onu masallah ya cok seker biseymis bu Allahim nazarlardan korusun cok canlar yakacak gibi gozukuyor ceylin hanimlar boshayallersmile

zellda kiz ne kadar tatli senin zilli teyzesinin bitanesi yerim ben onu masallah ya cok seker biseymis bu Allahim nazarlardan korusun cok canlar yakacak gibi gozukuyor ceylin hanimlar boshayallersmile

saol bebekimm sende su yakisikli oglunu koyda gozumuz erkek gorsun prenseslerin arasina bir prens yakisir su durumda bahair ve benden sonra prens anasiii

papatyalim sohbetten leloss vardi hatirliyomusun dun mesaj atmis 3 haftalik hamileymis ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…