2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

Dora bebek topiğin en şık beyi olarak yine güne damgasını vurmuş. Gizem nerden buluyosun bu orjinal kıyafetleri, hepsi de çok şeker.
Alya ile Hayat hanımlar şıklıkta birbirleriyle yarışıyor. (Bu arada Alya nın ayakkabılarını çok beğendik, yarın hemen Zara dan bakalım biz de)
Defne'ler de hep böyle tatlı oluyor herhalde, adaşımıza da kocaman maşallah.

masallah alya dua guzelligini annesinden almis hanginize bakacagimi sasirdim canim iki guzel bir arada

oyyyy agza bak yerim o agzı ben tokası da cok yakısmıs maasallah sübhanallah...elbise süper zemuszemus

Aybikeee,çok dadlu senin bu kızın yaaa,maşallahhh :ecrin_bebek:
ama bişey sorucam,hala eldiven takıyosun ? çıkarmadınzmı hiç ?

Aybikeee,çok dadlu senin bu kızın yaaa,maşallahhh :ecrin_bebek:
ama bişey sorucam,hala eldiven takıyosun ? çıkarmadınzmı hiç ?

Ya bak bende onu sorcaktım yaa ben sadece gündüz arada çıkarabiliyorum eldivenlerini gece takıyorum mutlaka tırnaklarını kessemde yinede açıkta bırakınca bakmıyosam o ara çiziveriyo yüzünü sizinkilerde yok mu böyle bi sorun
Bende aslında serbest kalsın sürekli istiyorum artık elleri ama :uhm:

teşekkür ederiz teyzeleriopuyorumnanaktan
eldiveni her çıkardığımda yüzünde bi çizik farkediyorum oyüzden taksın bi süre daha
hem eldivensiz buz gibi oluyor elleribilmiyorumkismile

biizimkide yuzunu ciziyor o kadar dikkatli kesiyorum sivri yer kalmasın die
ama ellerinide tanıması kesfetmesi gerekliymiş o yuzden acık tutuyorum ben cogunlukla

ben 1 aydır hiç takmıyorum eldiven falan bazen çiziyor ama cabuk kapanıyor :kedi: hem alıssın acıya demi:))) saka bi yana dokunma hissi gelişsin diye serbest bırak dediler..3 güne bir her banyodan sonra tırnak kesiyoruz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…