2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

Hadi yaww 3 güne 1 demekki bizimde öyle yapmak lazım zemuszemus

bizim ellerimiz açık bende eldıven takmayı pek onermıyorum ellerı terlıyor koku yapıyor şimdi hem ellerını tanıyor yukarı kaldırıp bakıyor cuk cuk emıyor oyalanıyor...tırnağı olmadığı sürece bi kaza yapmıyoruz

Allah esirgesin hepsini de inş.

Valla canım ben 1 aydır belki takmıyorum artık,soğuk havada dışarı çkarsak,birde banyodan sonra gece takyorum..onun haricinde takmıyorm,bazen çiziyo yüzünü ama hemen kapanıyo..elleriyle dokunsun istiyorum hep..ki bence öylede olmalı.kendi ellerini birleştirip oynayabilio kaydirigubbakcemile3 bişeyler tutmaya çalşıyo filan..ara sıra çizsede bunlara değiyo..

teşekkür ederiz teyzeleri
eldiveni her çıkardığımda yüzünde bi çizik farkediyorum oyüzden taksın bi süre daha
hem eldivensiz buz gibi oluyor elleri

tatlım çizikler çabuk geçiyo..ama bebek törpüleri varmş sanırım onlarla da halledebilirsin bu çizik işini..bebeklerin elleri ayakları soğk olabilirmiş..doku farkı varmş vücutlarıyla.

Merhaba ben ocak annelerindenim,kısmetse çok az bi zaman kaldı bebişime kavuşmama. Her internete girişimde sizin mis kokululara bakmadan edemiyorum.opuyorumnanaktan kendim de ekim doğumluyum ondan olsa gerek bebişlerinize bayılıyorum,Allah hepsini nazarlardan saklasın

allahım sızı bırance kavuştursun.

kızlarr bugün alışverişe çıktım dorukuma bunları aldımm:)ama ah ben ahh gene küçük şuan tam oluyorr 10 gün sonra olmaz değiştrcemmm maleseff.off off...
işte yakışıklı paşammm..

Son düzenleme:
bu arada dorama ve alya duama kocamn öpücük yolllıuo doruk paşa.
doraam kuzum sen yakşklısın ölee
alya hanım bu ne güsellik bak doruğum seni görmesn nasılsa sütleşmednzz heran kapıdan bacadan gireblr sizin eve..

bütün bebişlere maşallah, çok tatlılar...

gözdecim doruğun kıyafetlerini kaç beden alıyosun cnm?

deryacım üzerndeki yeşilleri aldım bugün ii oldular 80 beden
ama bahçıvanı 74 aldım küçük zorlanark gydrdim..80 tam şuan ama çabuk büyüyor 10 gün sonra olmuo aldğm şeler

deryacım üzerndeki yeşilleri aldım bugün ii oldular 80 beden
ama bahçıvanı 74 aldım küçük zorlanark gydrdim..80 tam şuan ama çabuk büyüyor 10 gün sonra olmuo aldğm şeler

maşallah tosuncuma, çabucak büyüyo
bende dün 6-9 aylık pantolon aldım ama boyu uzun geldi (
80 tişörtler bize bol geliyo...

yi teyzesi bende hep yiyorum o ayaklara bitiyorum beenn öpüp duruom boyna öpme yürümez diolar bana batıl batıl konuşuolar aa napım çok datluuuuuu.opuyorumnanaktan

Maşallahhh yahu bu paşalar pek de şirin oluyolar şimdiden hazırlık tabii ilerde kızlara kaydirigubbakcemile3 Boşver öpülmez mi bunlar yaww bana da öpme yanaklarını diyolar napiim bakımlık olmuyo öp gitsin bişeycik olmazzsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…