ben 1 aydır hiç takmıyorum eldiven falan bazen çiziyor ama cabuk kapanıyor :kedi: hem alıssın acıya demi:))) saka bi yana dokunma hissi gelişsin diye serbest bırak dediler..3 güne bir her banyodan sonra tırnak kesiyoruz zemuszemus
bizim ellerimiz açık bende eldıven takmayı pek onermıyorum ellerı terlıyor koku yapıyor şimdi hem ellerını tanıyor yukarı kaldırıp bakıyor cuk cuk emıyor oyalanıyor...tırnağı olmadığı sürece bi kaza yapmıyoruz
Ya bak bende onu sorcaktım yaa ben sadece gündüz arada çıkarabiliyorum eldivenlerini gece takıyorum mutlaka tırnaklarını kessemde yinede açıkta bırakınca bakmıyosam o ara çiziveriyo yüzünü sizinkilerde yok mu böyle bi sorun
Bende aslında serbest kalsın sürekli istiyorum artık elleri ama :uhm:
teşekkür ederiz teyzeleri
eldiveni her çıkardığımda yüzünde bi çizik farkediyorum oyüzden taksın bi süre daha
hem eldivensiz buz gibi oluyor elleri
teşekkür ederiz zeldacığım
doram damat mı olmuş maşallah ona :)
alyacık dün gece gezmeye giderken..
By alyaduaninannesi, shot with Super Slim XS10 at 2010-01-10
Merhaba ben ocak annelerindenim,kısmetse çok az bi zaman kaldı bebişime kavuşmama. Her internete girişimde sizin mis kokululara bakmadan edemiyorum.opuyorumnanaktan kendim de ekim doğumluyum ondan olsa gerek bebişlerinize bayılıyorum,Allah hepsini nazarlardan saklasın
deryacım üzerndeki yeşilleri aldım bugün ii oldular 80 beden
ama bahçıvanı 74 aldım küçük zorlanark gydrdim..80 tam şuan ama çabuk büyüyor 10 gün sonra olmuo aldğm şeler
maşallah tosuncuma, çabucak büyüyo
bende dün 6-9 aylık pantolon aldım ama boyu uzun geldi(
80 tişörtler bize bol geliyo...
yerim ben doruk paşanın cıbıl ayaklarını :)))
yi teyzesi bende hep yiyorum o ayaklara bitiyorum beenn öpüp duruom boyna öpme yürümez diolar bana batıl batıl konuşuolar aa napım çok datluuuuuu.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?