2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

şeymacım her zaman ki gibi harikasınız fazla söze gerek yok :))

sağol canım senın güzelliğin o...

Biz bugün böyleyiz. Seyma Teyzeye cok tesekkür ederiz tekrar bu ciciler icin:

çok yakışmışşş canım güle güle kullansın...

Biz addalara gidiyoruz kuşumlaaa teyzoşlarııı öpüyoruz bütün annişleri vede kardeşleri buyrunnnnnnnnn
Yfrog - p0164110110 - Uploaded by defnem
Yfrog - p0172110110 - Uploaded by defnem

güle güle maşallah..

hepside birbirinden tatlılar ya.ben bunların hiçbirini doyamam.yerim ben onları

şeymacım slingi kullanmaya başlamışsın çok cici görnüyorsunuz
en büyük aşkım keremde eğlenmiş dün yerim onu
anne ve oğullar herzamanki gibi bakımlı ve çok şık Rabbim sizi nazarlardan korusun,özledik sizi..

selinacım mirayıma pek yakışmış cicileri maşallah onaopuyorumnanaktan

solisticenin defneside oyuncak bebek gibi çok şirin onda da maşallah

aşkbuya oğluşunu yiriz senin pek tatlı baya boylu poslu olucak heee-maşallahhguclubacismile

sevindim o mutlu olunca bende oluyorum
yavrum benim telefondaki acıklı hali hala kulağımda..
bu arada senin sling benimkinden başarılı durmuş daha düzgün olmuş halkalarının duruşuCADIARZU

ya sorma ''hani benide mc donals a gtrcektin unuttunmu,bize gelmeyi unuttun küçük kızla'' :))))

hehehhee o zman sen bana öğreticeğine ben sana öğretem hehehheheeheh ya okadar video izledim kı ve bırsuru resım baktım en sonunda becerdim kayrayı içine koyarken biraz zorlanıyoruz ama sonra rahatız:...haftaya buluşmaya takıcanmı....arabamı gtrcen.

oyy minik erkeğim benimm:asigim:
ya kararsızım slingle gelmek daha kolay ama orda hep kucağımda kalmasını da istemiyorum
sen?
evet anlaşılan benimkine bi el atman gerekicekboshayallersmile

ben bu alya prensesi yirim yirim birde toka takmıyormu kokoş bayılıyorum bende çok özeniyorum ama benim kızımda saç yokki :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…