2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ARZUCUM CANMM TULUM ÇOK GÜZEL AMA DORUĞUN POPO KAPATMADI:)
YÜREĞıNE VE ELıNE SAĞLIK HAYATIM ÇOK ZAHMET VERDM SANA..AYBıK OĞLUMUN KAFASI OLAN FOTOYU TULUM KARDEŞLıĞıNE EKLEMENı RıCA EDıORUSSS:))

ayyyyyyyy benım aşkım burdaymiş.yerım senı ben paşam .tulumu bayıldım çok guzel arzunun elını sağlık.

ayyyyyyyy benım aşkım burdaymiş.yerım senı ben paşam .tulumu bayıldım çok guzel arzunun elını sağlık.

BEBEĞİM GÜZEL AMA OLMADIKİ POPO AÇIK KALDI BAKSANA ARTIKIN BZDE YA BADY YAPARIS YADA ÖLECENE ARZU TEYZESNDEN HEDİYE OLRK SAKLARIS:):sm_cool::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben yerim onun poposunu kaydirigubbakcemile3 çok yakışmış ama opuyorumnanaktan

bende ısssıracam çok tatlı maşallah.eyvahedigeldismile

opuyorumnanaktan

BEBEĞİM GÜZEL AMA OLMADIKİ POPO AÇIK KALDI BAKSANA ARTIKIN BZDE YA BADY YAPARIS YADA ÖLECENE ARZU TEYZESNDEN HEDİYE OLRK SAKLARIS:):sm_cool::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arzu teyzesi yesin onuuuuu cokacimcoook

evt hayatm çok yaklştı da dası var ay üzüldüm yaaa:))napım bende resmleri kestmm poposu gözkmüğo:)):)

maşallahhh tüm bebişlerimize, tulum kardeşleri de süper bu arada.. Allahım esirgesinnn hepsiniii kocaman kokladımmmmmmmmmmmm mislerimiiiiiiiiiizemuszemus

Aybik süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmusss sekerim ya bayıldım bayıldım. Elline saglik.

Bebislere masallah hepsi cok tatli ya isirasim geliyor bunlari görünce.

Hayatcım elbisen cok ama cok yakısmıs masallah

ayyy koptuum doruuuk sen çok yaşa emii çok tatlı bu yaaa tombiliişşşim benim yerim senii ben geçen gün doya doya sevemedim zaten içim gitti cadı kızım yüzünden şunun suratınaaa bakkkkkkkk sezin teyzen senin o ellerini ayaklarını popoşunu yer yerr çok tatlı bu maşşalahhhh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3teşekkr etti doruk paşa sezin teyzesii..serinimizideee kocamaaaaaan öptüüüzemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…