2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

Çok tatlı olmuŞ aybıkem buyumuŞ kız buuu anamm Özeldım kuzucuĞumu tokası harıka deĞıŞık bı hava vermıŞ maŞalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
şeymacım çok şekersiniz sana imreniyorum 2 çocukla ne güzel zaman geçiriyorsun ufak bebişim var deyip keremi ihmal etmemen bence çok önemli bunu yapabilen çok az anne var çünkü

oy oy oyy masallah yaaa.

seymacim cok güzel cikmisiniz. sling gercekten cok güzel durmus. ben daha hic kullanmadim ya ben bazen almanyadan aldigim kumasa sariyorum,bide tasima cantasi var ona koyuyorum. Benim sling kumasi sizinki gibi degil daha sert ben kullanamadim yaaa. internetden sparis vermistim onu keske almasaydım.keremde cok tatlı bir cocuk.
bizde dün Play Barn' daydık. Havva kötüydü dısarda gezemedik. Orda oynadı biraz.

alya duacim cok güzel olmusun tatlim. yerim seni güzelle ne yakısmaz ki. bayanssulusmile. tokalarini bizde kıskandik bizimde sacimiz yookkk

dora pasamizda cok yakısıklı bütün bebislere masallah

teyzelerimize teşekkür ediyoruz
annesi sende saçı uzayınca takarsın toka kankalığı yaparlar:)
dora paşam maşallah sana iyce sarışınlaşıyor bu annesi bu arada alyanında diplerden yeni gelen saçları sarı çıkıyor

Seymaa şahanesiniz sliingin süper olmuşş =)
gizemm dora paşa her zmnki gibi süperr maşallahhh
alya hanım maşallahhh cicileri çok yakışmışş

defnem gene çok cici tulumlarla gelmiş bunu çok beğendim-maşallah..

selinacım benimkininde kumaşı kalın..beğenmene sevindim,bu arada şanlısyız ki büyük geldi tulum daha en az 1 ay giyebilir..

sizde resmi eklerseniz birleştirme yapabilirim olumunekankayizsmile
bu arada bi ricam olucak senden avatarındaki resmi büyükçe görsek pek hoşuma gidiyor hersferinde unutuyorum yazmayı

ben bunu kullaniyorum. Bu uzun bir kumas baglama teknikleri var degisik degisik baglaya biliyorsun büyük yasa kadar. yazlari hammak yapıyorum bundan onun icinde uyutuyorum:

oyyyy yerim ben bütün bebekleri ne kadarda tatlılar salinacım çok masum ve tatlı uyuyor kıyamam ben ona..

Ayladuamızında saclarına bayıldım benim kızımın hiç saçı yokki mafoldumben bende çok seviyorum tokalar takmayı inş bizde takacağızz teyzeleri.....

Dora paşam sanad maşallah gün geçtikçe daha tatllı oluyorsun.....

şeymacım çok şekersiniz sana imreniyorum 2 çocukla ne güzel zaman geçiriyorsun ufak bebişim var deyip keremi ihmal etmemen bence çok önemli bunu yapabilen çok az anne var çünkü

sağol cnm elımden gelenı yapmak istıyorum oda mahsunlaşıyo kayrayla çok ilgilenınce içim parçalanıyor...

begümcüm ben bunu yapana kadar neler çektim ama en sonunda becerdim..

sağol tatlımmm

ben bunu kullaniyorum. Bu uzun bir kumas baglama teknikleri var degisik degisik baglaya biliyorsun büyük yasa kadar. yazlari hammak yapıyorum bundan onun icinde uyutuyorum:

gördüm bunu evet uzun kumaşla yapılabılınıyormuş süper...

yerim ben bu güzel melekleri hepside yine şıklıklarıyla gözlerimi büyüledilerrr maşallah hepsineee öpün yerime anneleriii

mşallah kızın cok tatlı solstice Allah nazarlardan korusun. sacları da baya inmiş bu arada :)))

Sağolasın canım ya epey indi dikenleri fıstığımın ama dedim ya hep banyodan sonra saçlarını kurulayıp 2 beden büyük şapkalarla yatırdım öyle düzeldi saçları hala bazen dikenleşiyo ama şimdilik daha iyice kaydirigubbakcemile3

41 kere maşallahh prens ve prenseslere....
allah hepsini nazarlardan korusunnnn

41 kere maşallahh prens ve prenseslere....
allah hepsini nazarlardan korusunnnn

bayanssulusmile :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…