bizde bugün gezmelerdeydik işte böyleydik..kayram ve keremim
şeymacım çok şekersiniz sana imreniyorum 2 çocukla ne güzel zaman geçiriyorsun ufak bebişim var deyip keremi ihmal etmemen bence çok önemli bunu yapabilen çok az anne var çünkü
oy oy oyy masallah yaaa.
seymacim cok güzel cikmisiniz. sling gercekten cok güzel durmus. ben daha hic kullanmadim ya ben bazen almanyadan aldigim kumasa sariyorum,bide tasima cantasi var ona koyuyorum. Benim sling kumasi sizinki gibi degil daha sert ben kullanamadim yaaa. internetden sparis vermistim onu keske almasaydım.keremde cok tatlı bir cocuk.
bizde dün Play Barn' daydık. Havva kötüydü dısarda gezemedik. Orda oynadı biraz.
alya duacim cok güzel olmusun tatlim. yerim seni güzelle ne yakısmaz ki. bayanssulusmile. tokalarini bizde kıskandik bizimde sacimiz yookkk
dora pasamizda cok yakısıklı bütün bebislere masallah
Seymaa şahanesiniz sliingin süper olmuşş =)
gizemm dora paşa her zmnki gibi süperr maşallahhh
alya hanım maşallahhh cicileri çok yakışmışş
mşallah kızın cok tatlı solstice Allah nazarlardan korusun. sacları da baya inmiş bu arada :)))
oy oy oyy masallah yaaa.
seymacim cok güzel cikmisiniz. sling gercekten cok güzel durmus. ben daha hic kullanmadim ya ben bazen almanyadan aldigim kumasa sariyorum,bide tasima cantasi var ona koyuyorum. Benim sling kumasi sizinki gibi degil daha sert ben kullanamadim yaaa. internetden sparis vermistim onu keske almasaydım.keremde cok tatlı bir cocuk.
bizde dün Play Barn' daydık. Havva kötüydü dısarda gezemedik. Orda oynadı biraz.
alya duacim cok güzel olmusun tatlim. yerim seni güzelle ne yakısmaz ki. bayanssulusmile. tokalarini bizde kıskandik bizimde sacimiz yookkk
dora pasamizda cok yakısıklı bütün bebislere masallah
teyzelerimize teşekkür ediyoruz
annesi sende saçı uzayınca takarsın toka kankalığı yaparlar:)
dora paşam maşallah sana iyce sarışınlaşıyor bu annesi bu arada alyanında diplerden yeni gelen saçları sarı çıkıyor
Seymaa şahanesiniz sliingin süper olmuşş =)
gizemm dora paşa her zmnki gibi süperr maşallahhh
alya hanım maşallahhh cicileri çok yakışmışş
oyyyy yerim ben bütün bebekleri ne kadarda tatlılar salinacım çok masum ve tatlı uyuyor kıyamam ben ona..
Ayladuamızında saclarına bayıldım benim kızımın hiç saçı yokki mafoldumben bende çok seviyorum tokalar takmayı inş bizde takacağızz teyzeleri.....
Dora paşam sanad maşallah gün geçtikçe daha tatllı oluyorsun.....
41 kere maşallahh prens ve prenseslere....
allah hepsini nazarlardan korusunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?