2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

canımm doranın mevlüt kıyafetini en izmirde seçkin bebe var ordan aldım tatlımm ama idil babynin ürünü tatlımm

sağol gizemcim idil baby se mağazasına bakayım
aybik iyi hatırlattın yeni açılmıştı orası idil baby olduğunu unuttum sağol dünürüm

bebeklerinizin hepsi çoookkk tatlı kızlar maşallah çokta şıklar:) güle güle büyütün bu zamanların tadını çıkarın büyüyünce fotoğraf çekmek bile zorlaşıyo yerlerinde durmuyolar

işte dora bebek buyrunnnnnnnnn

kıslarr nerde meleklerr hanii defilee aaaaaa niye kimse eklemiyooo meleklerr hep aynı kıyafetlemi dolaşıyo yoksam :)

zeynebin annesii ayaklarını ye benim için kıss açma bıcıkları okadar yerim ben onu yerim

bora bebek ne kadar şeke olmuş öle kıss eldiven mi takıyon sen daha anammm benimki asla eldiven ve şapka istemiyo taktığım dakka feryat ediyo hoşi zaten bende takma taraftarı değilim neysemm çok şeker bu bora bebek allah bağışlasın tatlım

yerim bitanem doyamıyom zaten yüzünü öpmiyim die ayaklarını öpüyom kolarıyla hep hehe sende öp minnoşunu dorada çok şeker maşallah bebeklere

:)) canım tırnakları upuzun benimkinin bide habire elini yüzüne götürüyor :) şapka hiç takmadım ... istemedim rahatsız olmuyor yoksa benim bebek fazla ağlamıyor hatta hiç üzülüyom ağlasa dert ağlamasa dert Rabbim sağlık versinde
tüm bebişlere maşallahhhhh Dora' mıza da ADA ' mızada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…