2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

cn mtırnaklarını kessene ben ikigünde bir kesiyom eldiven takmıyom elleri raahat hsreket etsdin die şapkaya kızmıyo dolu şapkası var takıyo dışarda ama

maşallah de negüsel aglamıyomuş işte benimki çıglık atıyo kızım sesin ne baerbat diyom bazen hehe kızıyo yine bagırıyo dikkat çekmek için

nazım çok tatlı annesi sen sıkma canını Rabbim kalıcı dertler vermesin inş.
borama bakın gamzesi var çenesinde yirim onu yirrr
zeynebimde yazlıklarıyla çok şirin maşallah aman hastalanmasın
bu arada gizem bzie laf söleyene kadar sen ekle çabık bi resim:mymeka:
izde eldivesiz gezmiyoruz kızımın tırnakları jilet gibim vallalmaz:
bu da benim çiykin minnoşum:asigim:

Son düzenleme:
kesemiyorum tırnaklarını korkudan aybikin dediği gibi jilet gibi valla birde habire yüzüne götürüyor

ayyy gelinime bak maşallahhh kıss Bora' yla kıyafetleri nerdeyse aynı renlleri farkılı deliakfadulden şimdien uyum sağladılar birbirlerine

ya bunun ağlamaması normal mi hoş bugün topuk kanı alırken yırttı kendini ama :)

ben bi süre daha kesmicem annemden aldığım tavsiye böyle kıyamam çok minik zaten
evet boramla aynı tulumları renk farkı var dediğin gibi bende farkettim :)
benim kızımda pek ağlamıyor maşallah bunda sıkıntı yapacak ne var anlamadım kaşınıyosun galiba sen anıl hanımklava:

Maşllhh hepsi çok tatlı bnde tırnaklarını kestım bbanyo yaparken korkmuyorum yuzunu çizicek diye...

MAŞALLAH ALYA DUAYA bu ne şıklık baya erken başlamışlar borayla takım giyinmeye kaydirigubbakcemile3

buda yatalık kostümümüz sarı civcivim benim mışıl mışıl uyu inş. :Saruboceq:

DORA BEBEK İYİ GECELER DİLER buyrunnnnnnnnn

Eklentiler

• $N73920.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 55
DORA BEBEK buyrunnnnnnnnn

anılcım yememek elde değil bu kuzuları allah nazarlardan saklasın kuzularımızı

maşalalah sunhanallah gizemcim ..
Bu arada nerden buluyorsun Dora mı kocaman tüm kıyafetleri üzerine göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…