2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gamyoncuiremsu ERDENAY`im ve bennnnnn:CüvCüv:

Eklentiler

• $Snapshot_20090507_1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $Snapshot_20090507.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 26
selam kızlarrr ancak girebildim uyan ortalıgı topla sil süpürrr bu saati buldum nasılsınız bakalım:)

çok güzel maşallah ben de böle kocaman olsun istiyorum

Maşallah cnm çok tatlısınız

maaşallah cnm Allah nazardan saklasın 2 gündür bnm göbüşte böle oldu sankim kocaman

sagolun teyzeleri bu foto bizim ac halimiz sabah cekindikkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3 yiyince goreceksiniz davul gibiyim walla 6ayda boyle olursam diger aylari dusunemiyorummmmmmmm

merve ve yasemin hadi sizde koyun gobusleriniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

maşallah fatoşgül
pek bi hamaratsın, ayy bi tembel benmiyim yoksa :)))))))))

yokk canım hamaratlıgımdan diill yapma yapma nereye kadar kalk dedim kendime bugunklava: yoksa yine yapmayı canım istemiyoooo ayyy herseye erinirrr oldumm yaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

yokk canım hamaratlıgımdan diill yapma yapma nereye kadar kalk dedim kendime bugunklava: yoksa yine yapmayı canım istemiyoooo ayyy herseye erinirrr oldumm yaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

bende bazen çok tembel oluyom.. oturduğum yerden kalkmak bile çok büyük bir işmiş gibi geliyo.. doğumdan sonra ne yapacaz bakalım:1shok:

ooo maşallah göbüşüne.. sende bendensin..

bende dün ekledim kızlar göbüşümü benimkine de bakın bir....

hayatim ben gordum gobus topiginde masallah gercekden cok tatli cikmis seninkideeeeeeeee :CüvCüv:minik bade seninkinide almis yurutmus gobusunuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile3

hele ben, kızıyorum kendime ama ne çare, aynı tas aynı hamam
kızımın beşiğinin korkuluklarını dikicem, haızrları beğenmedim
bakalım bu tembellikle makinanın başına oturumuyum :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…