2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de verememekten öyle korkuyorum ki
etrafımdaki herkes kilo almanın çok yakıştığını söylediği halde aynaya bakmaktan bile iğreniyorum senağlama senağlama senağlama
bi çok kişi de zayıflamışsın iyice diyor, farketmiyorlar bile kilo aldığım senağlama
eşim şimdiki halime bayılıyor ama ben nefret ediyorum senağlama senağlama senağlama

kızlar alıyoruz kiloları sonra inşallah veririz hemen bizim şirkette doğum izninden dönen arkadaş var aynı eskisi gibiler yaaa sanki onlar doğurmamış ben veremem gibi geliyor

Canım ben de kolay kolay kilo veremem ama , Lohusayken dikkat edersek süt yapsın diye herşeyi yemezsek , bir de bebeğe bakmak da o kadar kolay olmuyor tabi emerse de heralde büyük kısmı gider diye düşünüyorum, kendi adıma ben gebelikten önce dikkat etmedim , rejim yapmadım ama doğumdan sonra oğluşumun tığ gibi bir annesi olsun istiyorum herşeyden önce ikimzide sağlıklı olalımda
kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar, o zaman kayıt yaptırayım, artısı daha çok gibi görünüyor.

ya aslında ben aynı şeyi söyeleyem bnm aşım sırasında kan sayımı yaptılar ve sağlık ocaklarında makineler biraz eski belki bizim burası öyle ama kanım çoook düşük çıktı dr umda kızdı neden yapıyolar dedi doğum hastanesinde tekrar kansayımı yaptırdı ve 1,5 derece yüksek çıktı çok üzüldüm telef oldum onların yüzünden ama sen bilirsin yine cnm testlerine kanma hemen derim

valla sağlık ocağına gitmek beni kasıyor ters davranırlar falan diye devlet hastanelerinde uyuz davranırlar ya onun bir ön yargısı olsa gerek eşime söyledim yarın uğrayıp durumumu söyleyip bilgi alacak bizim sağlık ocağındaki ebeyi tanıyor bakalım haftaya olacam aşı sorsun eşim ona göre gideyim uyuz olurum giderim şimdi o gün aşı günü değildir falan

bnm bi arkadaşım ocak ta doğum yaptı 2 ay sonra hamiş ten önceki kilosuna döndü nasıl becerdi bilmiyorum inş.beizde öle oluruz kızzlarr:ecrin_bebek:

valla emziren anneler daha çabuk zayıflıyormuş bakalım ben en son 2 hafta önce tartılmıştım 6 kilo almışım şuan bilmiyorum bugün tartılırım yazarım size

oohh bee giriş yapabildim :roflol: :roflol:
günaydın kızlaaaarrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Hoşgeldin canım şükür kavuşturana:))

Kızlar ne kadar çok soru sordum ama tetenoz aşısı yaptıranlar ,aşıdan sonra hiç yan etki oldu mu bir de içeriğinde ne var biliyormusunuz?

Evet canım oldu, benim kolumun ağrısı 3 gün falan sürdü bayağı kötüydü...

ben dun oldum daha bıraz kol agrısı cekıyorum okadar onun dısında bırsey yok.ıcerıgındede bıldıgım kadarıyla tetenoza karsı bagısıklık kazanmak amacı ıle tetenoz mıkrobu var

Geçmiş olsun gülüzarcım.

Bir sorun olduğunu sanmıyorum canım , zaten şu an aldıklarımız bize bebeğe bişi yok ki senağlamabebekler toplasan 300/500 gr ya gerisi bizim bizim senağlama

Olur mu Yasemimcim yanlış biliyorsun bebeklerimiz o kiloda olabilir ama suyuyla ve diğerleriyle en az 1,5kg vardır. Ben 17 haftalıkken gittiğimde bebişim 190gr'dı ve doktor suyu ile falan ortalama 1 kg olduğunu söylemişti...

ben de sağlık ocakları konusunda böyle şeyler okuyunca tereddütte kalmıştım ama ordaki hemşireler bana hastanede yaptırdığım kan tahlillerini getirmemi söylediler, hem tekrar tekrar delmeyiz kollarını dediler...
güven verici ve doğru düzgün ilgilenen sağlık görevlileriyle karşılaşınca içim rahat gidicem sanırm... bu gidişte belli olacak :)

bnm bi arkadaşım ocak ta doğum yaptı 2 ay sonra hamiş ten önceki kilosuna döndü nasıl becerdi bilmiyorum inş.beizde öle oluruz kızzlarr:ecrin_bebek:

şimdi sadece dua ediyorum sağlıklı olsun ve beni öyle bi emsin ki kupkuru kalayım yine diye :roflol: :roflol:

Hoşgeldin canım şükür kavuşturana:))
...

h.b. tatlım :1hug: ay valla özledim sizleri kızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım sorsaydın yaaa nasıl olmuş 2 ayda maşallah

ya ona bakarsak annem 30 kilo almış bana hamişken ve ben 20 günlükken falan 25 kilo vermiş, nasıl beter bi çocuksam artık -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- ki gerçekten gecesi gündüzü kalmamış delikafadulden delikafadulden delikafadulden muhtemelen öyle verdi delikafadulden

saglık ocakları artık eskısı gıbı deyıl cok ılgılenıyorlar.bence cekınmeden gıdebılırsınız.ben su ana 23. haftadayım ve ıkıncı tetenoz asımı oldum.sagık ocagı olmasa kımsenın bana asıdan bahsettıgı yoktu.

Peki sana kramp ve bel ağrısı için dr. magnesyum verdi mi canım ? Benimkiler onun sayesinde geçti bir de çok ayakta durunca oluyor kramp sanırım , geçmiş olsun çok
canim ben magnezyumu 3aylikken kullanmaya basladim bana fayda etmiyorrrrrrrrrrrsagolo canim hamilelik suresince cekicem herhalde:CüvCüv:

iyiyiz sağol... sen nasılsınkaydirigubbakcemile3
bizde iyiyiz teyzesi bade hanim cok tekmeler atiyor mu?kizlar cevremdekiler kizlar erkege gore daha cok tekme atar diyolar acaba dogrumuuuuuuuuuuuuuuuuu merak ediyorummmmmmmmmm:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
Kızlar yaaa artık göbüş resimleri eklemiyorsunuz(
Ekleyin sizinkileri de görelim...Ben çok merak ediyorum.

canimmmmmmmmmmm ben sabahdan gobek topigine koyacakdim bizim pc halla bozuk olmadi ama hadi diger kizlar sizler koyun.:CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

daha önce kızımı sağlık ocağına götüreyim demiştim, çok sıra olduğu için kayıt filanda yaptırmadan çıkmıştık hep hastaneye gittik, 2ay önce evi aramışlardı gelin diye bende önemsememiştim, sonra evde yokken sağlık ocağından görevliler gelip kayıt yaptırsın diye komşuya not bırakmışlar:))) niye bu kadar ısrarcılar onuda merak etmedim değil açıkcası.

emzirme olayına gelince, gerçekten çabucak kilo veriyosunuz, benim normal kilom 51, ama emzirdiğim dönem 45e düşmüştüm, emzirmeyi bıraktığımda ancak normal kiloma dönebildim,

göbecik topiği nerde kızlar yaa_?

tekme konusuna gelince, benimki sabahtanberi tekmeliyor duruyor, kıpır kıpır 2 saatten fazla oldu, artık uyku ve uyanıklık evrelerini öğrendiği bi haftadayız ama sanırım benim gibi gece gündüz bırakmayacak :roflol: :roflol: bu arada kız bekliyorum :)

...
emzirme olayına gelince, gerçekten çabucak kilo veriyosunuz, benim normal kilom 51, ama emzirdiğim dönem 45e düşmüştüm, emzirmeyi bıraktığımda ancak normal kiloma dönebildim,

inşallah öyle olurum ben de yaa, inşallah inşallah Allahım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…