kızlar alıyoruz kiloları sonra inşallah veririz hemen bizim şirkette doğum izninden dönen arkadaş var aynı eskisi gibiler yaaa sanki onlar doğurmamış ben veremem gibi geliyor
sağolun kızlar, o zaman kayıt yaptırayım, artısı daha çok gibi görünüyor.
ben de verememekten öyle korkuyorum ki
etrafımdaki herkes kilo almanın çok yakıştığını söylediği halde aynaya bakmaktan bile iğreniyorum senağlama senağlama senağlama
bi çok kişi de zayıflamışsın iyice diyor, farketmiyorlar bile kilo aldığım senağlama
eşim şimdiki halime bayılıyor ama ben nefret ediyorum senağlama senağlama senağlama
oohh bee giriş yapabildim :roflol: :roflol:
günaydın kızlaaaarrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Kızlar ne kadar çok soru sordum ama tetenoz aşısı yaptıranlar ,aşıdan sonra hiç yan etki oldu mu bir de içeriğinde ne var biliyormusunuz?
ben dun oldum daha bıraz kol agrısı cekıyorum okadar onun dısında bırsey yok.ıcerıgındede bıldıgım kadarıyla tetenoza karsı bagısıklık kazanmak amacı ıle tetenoz mıkrobu var
Bir sorun olduğunu sanmıyorum canım , zaten şu an aldıklarımız bize bebeğe bişi yok ki senağlamabebekler toplasan 300/500 gr ya gerisi bizim bizim senağlama
bnm bi arkadaşım ocak ta doğum yaptı 2 ay sonra hamiş ten önceki kilosuna döndü nasıl becerdi bilmiyorum inş.beizde öle oluruz kızzlarr:ecrin_bebek:
bnm bi arkadaşım ocak ta doğum yaptı 2 ay sonra hamiş ten önceki kilosuna döndü nasıl becerdi bilmiyorum inş.beizde öle oluruz kızzlarr:ecrin_bebek:
Hoşgeldin canım şükür kavuşturana:))
...
canım sorsaydın yaaa nasıl olmuş 2 ayda maşallah
şimdi sadece dua ediyorum sağlıklı olsun ve beni öyle bi emsin ki kupkuru kalayım yine diye :roflol: :roflol:
h.b. tatlım :1hug: ay valla özledim sizleri kızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canim ben magnezyumu 3aylikken kullanmaya basladim bana fayda etmiyorrrrrrrrrrrPeki sana kramp ve bel ağrısı için dr. magnesyum verdi mi canım ? Benimkiler onun sayesinde geçti bir de çok ayakta durunca oluyor kramp sanırım , geçmiş olsun çok
bizde iyiyiz teyzesi bade hanim cok tekmeler atiyor mu?kizlar cevremdekiler kizlar erkege gore daha cok tekme atar diyolar acaba dogrumuuuuuuuuuuuuuuuuu merak ediyorummmmmmmmmm:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3iyiyiz sağol... sen nasılsınkaydirigubbakcemile3
Kızlar yaaa artık göbüş resimleri eklemiyorsunuz(
Ekleyin sizinkileri de görelim...Ben çok merak ediyorum.
...
emzirme olayına gelince, gerçekten çabucak kilo veriyosunuz, benim normal kilom 51, ama emzirdiğim dönem 45e düşmüştüm, emzirmeyi bıraktığımda ancak normal kiloma dönebildim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?