2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım ya ebe bana kafana esince gelme bir dahah dedi cuma günüymüş aşı günü

Denizcim maşallah göbüşüne , gayet fit bi hamile olarak görünüyorsun bu arada senin değişmez mekan wc sanırım kaydirigubbakcemile3

kızlar ben yemeğe çıkıyorum inşallah giriş yapabilriim :roflol: :roflol:

selam kızlar nasılsınız?
ben bilgisayarımda hala virüslerle boğuşuyorum, siteye giremedim bi türlü

bu arada aşı günleri haricinde de sağlık ocakları aşı yapıyorlar, haberiniz olsun
bugün aşı günü değil, git cuma gel , yok pazartesi gel demeleri işgüzarlıklarından
pazartesi ve cuma günleri bebeklerin aşı günleri, o günler de çok yoğun oluyorlar
benim hemşirem özellikle diğer günler gelmemi, daha rahat edip az bekleyeceğimi söylemişti

Denizcim maşallah göbüşüne , gayet fit bi hamile olarak görünüyorsun bu arada senin değişmez mekan wc sanırım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 valla resim çektirecek kimseyi bulamıyom bende aman millete rica edene kadar wc de kocaman aynam var diyip orada çekiyom biri görse deli heralde derler laelaelaelaelae

yaaa arkadaşım hiç bişi yapmadı o kiloları vermek için inş. bizde öle oluruz oğlu emiyor sadece....yemeğe gidenlere afiyyet olsun inş.

siz yemeğe gidiyonuz ben şimdi kahvaltı yapıcam
afiyetler olsun
şaka maka yolu yarıladık, zaman ne çabuk geçiyor değil mi?
hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım

evet canım ya ebe bana kafana esince gelme bir dahah dedi cuma günüymüş aşı günü

zaten hamişiz bi de ters davranıyolar bizim burası hiç öle değil bnm ebem çok iyi ilgileniyoo hastanedekiler de öle Allah razı olsun hepsinden büyük yerde oturmanın zorlukları olsa gerek cnm bunlar

siz yemeğe gidiyonuz ben şimdi kahvaltı yapıcam
afiyetler olsun
şaka maka yolu yarıladık, zaman ne çabuk geçiyor değil mi?
hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım

inş. eslemcim ama ben 10.30 kahv.yapıom geç geliyo bu ne yawwww bebişini aç bırakma kıssss

inş. eslemcim ama ben 10.30 kahv.yapıom geç geliyo bu ne yawwww bebişini aç bırakma kıssss

yok yaa aç kalmaz herhal, gerçi durmadan tekmeliyo, acıktımı yoksa :bbo:

ben sabahın 5,30unda kahvaltı yapıyorum, öyle olmasa duramam valla zaten

geçen rüyamda bebeğim doğmuş ve ben emzirmeyi unutmuşum, tüh diyorum aç kaldı çocuk, bi uyandım benim kız nasıl tekmeliyo, "anaa " dedim kesin acıktıda rüyayla haber yolluyo kızım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…