2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oh maşallah abartmış babası. capon nerden bilsin efe'yi onlarınki samuray dır şudur budur :) bu arada bir de yamuk yapıp kız geliyormuş bebek. efe naz ya da efe su koyarsınız artık :)))

Yok canım kocam zaten kendini zor tutuyordu dövme yaptıracaktı benim adımı yazdıracaktı ama yine caponca oğlanın pipiyi görünce onu yazdırdı senağlamaValla söz verdi ikinci kızda olsa, erkek de onuda yazdıracakmış :)

karnımızı doyurduk geldik kızımla... bu arada kızımın göbüşü çıkmış doktor bize ekmeği yasakladı.. siz de fazla tüketmeyinnn.. olur mu? ana kız diyetteyiz

evet kocaman oldu kzım maşallah.... aman büyüsünler yeterki...

oyle canim sagliklica buyusunler kucaklarimiza gelsinler esimin deyimiyle sut inegi:roflol::roflol: olarak emizirerek kilolari veririzzz

yerim sizi ya maşallah

sagollllll canim benimmmmmm hadi senle poyraz pasamizida gorelimmmmm:CüvCüv:alkisalkisalkis

ben sigaraaaaa kullanmadimmmm birkere nerdeyse arkadas kurbani oluyordum iyi kurtardim wallaaaaaaaşutarafagitti
elif cok guzel kurandan benimde kizim olsaydi;
elif
ebrar
kevser
koyacakdim ama ebrar encok isdedigim isim allah nasip ederse ikincisi kiz olursa ona kurandan olan isimlerrrr ve guzellerrhihoyyyt
saoll canııımmmmmmm

canim gecmis olsunnnnnnnn cabucak gecer insallah acisi:CüvCüv:

karnımızı doyurduk geldik kızımla... bu arada kızımın göbüşü çıkmış doktor bize ekmeği yasakladı.. siz de fazla tüketmeyinnn.. olur mu? ana kız diyetteyiz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim koca bana 6 kilo doguracannn ille diyooo bu bedene böyle cocuk yakısır diyooo:)( kendisinin balkonu varda )

emsalcim demin de dediğim gibi inşallah iyilerdir salı günü doktora gittik.

bu arada bizim msms bugün girmemiş hayırdır inşallah. dün de tek bir mesaj yazmış iyi mi acaba?

inşallah daha her zaman iyi olsun kuzucukların canım.
evet msms gelmiyor iki gündür dün gece uyku tutmadı beni inanmayacaksın ama aklıma o geldi bu kız gelmedi acaba iyimi falan diye onu düşünüyordum :))
inşallahh iyidir bir sorun yoktur

eee tüp bebe kardeşliği yeriniz ayrı sizlerin :)

Kızlar bu arada yağ karışımını kullandığımdan beri pek kaşıntım olmuyor :) Aklınız da bulunsun ( badem yağı- kakao yağı- zeytin yağı - kayısı yağı hepsi aynı ölçüde karışıcak ) tabi umarım çatlakda olmaz :)

biz öğle yemeklerinde emiyoruz akşam yemeklerinde yiyoruz 1-2 dilim ama kepekli ye canım sende yersencokacimcoook

ya canım çok yağlı olmuyormu her gün sürebiliyoemusun ben bebe yağı sürüyorum gece sabahlarıda doktor krem verdi onu kullanıyorum ama dediğin gibi karışım çok iyi

kızlar aranızda en geç tetenoz aşını olacak kişi benim galiba hala aşımı vurulmadım dr.um ben size söyleyecegim dedi sanırım önümüzdeki hafta dr.um tamam aşınızı yaptırın diyecek 22. haftaya girdik

ya canım çok yağlı olmuyormu her gün sürebiliyoemusun ben bebe yağı sürüyorum gece sabahlarıda doktor krem verdi onu kullanıyorum ama dediğin gibi karışım çok iyi

Bircancım ben özellikle akşamları sürüyorum ama masaj yaparak ,sabahta duş alıp krem seklinde ki kakao yağımı sürüyorum .. Sana doktorun ne önerdi krem olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…