oh maşallah abartmış babası. capon nerden bilsin efe'yi onlarınki samuray dır şudur budur :) bu arada bir de yamuk yapıp kız geliyormuş bebek. efe naz ya da efe su koyarsınız artık :)))
şimdi saglık ocagından geldim aşımızıda oldukkk kızlarrrrr....bebişimin kalp atıslarınıda dinledikkk:):)
geçmiş olsun canım hadi kurtuldunuz biraz acıcak ama olsun
geçmiş olsun canım a.s.
evet kocaman oldu kzım maşallah.... aman büyüsünler yeterki...
yerim sizi ya maşallah
zeytingo ben özellikle de gençleri sigara içerken görünce çok üzülüyorum ya. nasıl insan zehirler kendini diye. bazen huylanıyorum kocmı da kokluyorum ama galiba gerçekten bıraktı (ufak bir şüphe payı her zaman bırakmak lazım)
elif ile zeynep olabilir
elif garanti de zeynep değişebilir bakalım.
saoll canııımmmmmmm
karnımızı doyurduk geldik kızımla... bu arada kızımın göbüşü çıkmış doktor bize ekmeği yasakladı.. siz de fazla tüketmeyinnn.. olur mu? ana kız diyetteyiz
emsalcim demin de dediğim gibi inşallah iyilerdir salı günü doktora gittik.
bu arada bizim msms bugün girmemiş hayırdır inşallah. dün de tek bir mesaj yazmış iyi mi acaba?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim koca bana 6 kilo doguracannn ille diyooo bu bedene böyle cocuk yakısır diyooo:)( kendisinin balkonu varda )
oh maşallah sen doğur deseydin :)
inşallah daha her zaman iyi olsun kuzucukların canım.
evet msms gelmiyor iki gündür dün gece uyku tutmadı beni inanmayacaksın ama aklıma o geldi bu kız gelmedi acaba iyimi falan diye onu düşünüyordum :))
inşallahh iyidir bir sorun yoktur
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim koca bana 6 kilo doguracannn ille diyooo bu bedene böyle cocuk yakısır diyooo:)( kendisinin balkonu varda )
acıyooooo hakkaten bi ay sonra gidcez bide senağlama
karnımızı doyurduk geldik kızımla... bu arada kızımın göbüşü çıkmış doktor bize ekmeği yasakladı.. siz de fazla tüketmeyinnn.. olur mu? ana kız diyetteyiz
Kızlar bu arada yağ karışımını kullandığımdan beri pek kaşıntım olmuyor :) Aklınız da bulunsun ( badem yağı- kakao yağı- zeytin yağı - kayısı yağı hepsi aynı ölçüde karışıcak ) tabi umarım çatlakda olmaz :)
ya canım çok yağlı olmuyormu her gün sürebiliyoemusun ben bebe yağı sürüyorum gece sabahlarıda doktor krem verdi onu kullanıyorum ama dediğin gibi karışım çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?