2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

biz öğle yemeklerinde emiyoruz akşam yemeklerinde yiyoruz 1-2 dilim ama kepekli ye canım sende yersencokacimcoook

bende fazla yemiyodum ama bundan sonra hiç yemeyi düşünmüyorum... iki haftadır cenaze falan pek dikkat edemedim belki ondan olmuştur.. bir daha ki kontrole kadar dikkat edeyimm

dilek merhaba cinsiyet listesinin son hali sende mi şekerim? öyleyse şuraya bir yapıştırır mısın?

bende karışık bitkisel yağlardan kullanıyom.. şimdilik memnunum ama bu günlerde kaşıntı başladı.. sanırım daha sık kullanmam lazım

kızlarrr hepinize merhabaa.. ben bugun çok geç uyandım.. bebiş uyandırmasa onuda uyanmıcaktımda acıktı herhalde miniğimde ondan tepti ya..... bu uykuyla başım dertte napıcam kızlar.. ayrıca herkes kilo alıyo ediyo nben hala eksideyim...korkuyorum kilo almaktan...

Mervecim öyle kötü olmak yok bedava göbüşlere bakıp bakıp.. Sende resmini koy da bizde görelim... Çok merak ediyorum bu arada Bircancım sende göbüş resmi eklemeyeli çok oldu gözümden kaçmış değil...

Demetcim Erdenay'a da sana da maşallah... Tosun gibi olmuş Erdenayın aman Allah nazarlardan saklasın.

Emsalcim
biz iyiyiz tatlım ya siz nasılsınız?Dersim vardı benimde 12:30 - 13:30 arası. sonra yemek molası ve biraz dışarda da güneşlenelim derken bu saati buldu.. Bizde sizleri özledik. Bu arada tatlım sen çok iyi bir anne olacaksın ve eylülü ne çok istediğini
gerçekten çok iyi biliyorum ne olur yapma bunu kızımıza bir nefes bile olsa zehirleme kızımızı...klava:klava:

Pembecim bende eşime bıraktırdım ilk başta benimde şüphelerim olmuştu ama o zamanlar evli değildik ve gece gündüz hiç ayrılmadan birlikteydik işimizde olmadığı için...
Eşim sigarayı bırakalı haziranda tam tamına 5 yıl dolacak kızlar.. delikafadulden delikafadulden Eşim söylemesi ayıp çok koştu benim peşimden kaydirigubbakcemile3
Ve yazık tek benimle olabilmek için 10 yıldır tiryakisi olduğu sigaradan bile vazgeçti çıkmaya başladığımızın 5. gününde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlar sigara konusunda hepinizi gerçekten ciddi ciddi tekrar uyarmak isterim hamilelik dışında bile içmemek lazım... Kanserojen üreten dioxin isimli bir zehir var onun içinde ve
vücuda girdiğinde atılmasının tek bir yolu var o da emzirirken anneden maalesef bebeğe geçiyor. Ben hayatımda 1 kez koydum ağzıma o da son oldu hihoyyythihoyyythihoyyyt

Fatoşcum hani demişsin yaa sağlıklı olsun da tek zayıf olsun diye.. Bugünde bizim firmanın üst düzey bir yöneticisi var kendisi Türkiyenin önde gelen işadamlarından ve gerçekten çok bilgili her konuda.. Bana tavsiyeler veriyor bugün şaşırdım biraz sakın kilo alma herşeyden az az ye.. Bebeğin ne kadar zayıf olursa o kadar sağlıklı olur dedi benim de kafam karıştı :uhm::uhm::uhm:

emsall ben 24+0 oldum bugün hala aşı olmadım bu cumartesi dr sorcam bakalım o ne dicek

[

kremin adını unuttum

kako yağı ve susam yağı badem yağı zeytin yağı kullnabailirisn dedi

Hımm şimdi internette bir araştırma yapıyordum , bu karışımın içine bir de E vitamini ampulu alıp kırıcam :)) yaw zaten bu yağlardan bebe yağından göbeğim acayip tüylendi , aman çatlak olmasında tüye razıyım :))

Günaydın canım maşallah bu ne uykuymuş bööle :)) Ben de keşke hafta sonları gündüz uyusam ama uyuyamıyorum ya... Bu arada kilo almıyorum diye üzülme ne güzel işte bebeğin gelişiyorsa gerisini boşgeç ...

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9- eserizmir………...erkek 9 -ada_32…………….……kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek 20-emsalll35………………..kız
21-glcnsyt...........erkek 21-eslem…………………..kız
22-tıgerboxer........erkek 22-pembemavi ……………kız – kız
23-aslıhanyılmaz...erkek 23-aqualotus……………..kız
24-nevestabircan ....erkek 24-๒คl๒öςєğเ๓…………..kız
25-telli..................erkek 25- milk……………… kız
26-turkugozlum…….erkek 26.aussie……………..kız
27-zuzummmm…….erkek 27-flower-85………….kız
28-fussilet…………..erkek 28-gamma…………….kız
29-5848BL………….erkek 29-myladybird………...kız
30-Yume……….……erkek 30-honeysuckleli……...kız
31-askbuya………….erkek 31-kedinihal…………..kız
32-serdi………………erkek 32-zeynepeylül……….kız
33-feyza25…………..erkek
34-kutukutupense…...erkek
35-nınım……………..erkek
36-sudeyoncaa…..….erkek
37-gülüncanı…………erkek
38-fbozkurt…………..erkek
39-sido……………….erkek
40-asos1980………...erkek
41-guluzar…………..erkek
42-kaleydeskop…….erkek

hmmm benimkini 2 sayarsak 33 e 42
her bir kıza yaklaşık 1,3 erkek düşüyor :)
bazı kızlarımızın aralarından iyisini seçme şansı olacak evet evet

ohhh ne güzel.. keşke bende uyusam.. bu sabah çok yorgun uyandım hiç uyumamışım gibi.. hala uykum varrrrrkafamçokkarıştı

canım benim iyi olmanıza çok sevindim. afiyet olsun kuzumada sanada yarasın canım :))
hava güzel bu gün ohh ne güzel hava aldınız kızınla bende biraz çıkayım dedim ama üşeniyorum galiba (
birde sizleri bırakamıyorum aslında ilaçda yazdırmam gerek hastaneye gidip
canım benim güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim inşallah iyi bir anne olurum kızıma
bu ara canımı sıkan Y.. ler var :)) ( senin deyişinle ) biliyorsun bi kaç aşkam sadece bir nefes aldım ((
kızıma asla bir kötülük yapmak istemem o benim yaşama sebebim herşeyim
olmaz bir daha inşallahh
emsall ben 24+0 oldum bugün hala aşı olmadım bu cumartesi dr sorcam bakalım o ne dicek

anladım canım bende tek ben varım aşı olmayan sanmıştım dr.um 22 ila 24. haftalar arasında demişti sanırım haftaya yaptırım bende

Canım deme böyle iyisi falan bizim oğullarımızın hepsi yakışıklı ve iyi olacak nasılsa..
Ya bizim kızlarımız azınlıkta olsalardı da erkek anneleri böyle deseydi ne yapacaktık kaydirigubbakcemile3

kızlar üçüzlerin cinsiyetleri belli oldumu bilginiz varmı yada benmi kaçırdım

canım erkek anaları bizden fena bu konuda bir ara ben oğluşumu vermem falan muhabbetleri oldu yaa.
kız evi naz evi olmak tan çıkmıştı resmen :))
sanki bizde kızlarımızı vermek için ölüyorduk :roflol:
:roflol::roflol:

ee kız evi naz evi dilekcim kızdırmak için hususi yaptım ben zaten :)

Anladım canımcımda... Sen takma kafana onları.. Aslında onları düşünmen hala onlara değer verdiğini gösterir boşver kalitesiz insanları ne bundan sonra hayatına sok ne de onlara karşı bir his besle.. Bu arada hergün yarım saat falan güneşlenmek lazımmış kızlar çünkü vücudumuzun ve bebişimizin ihtiyaç duyduğu D vitaminini vücudumuz yalnızca güneşlenerek alabiliyor. Bu güzel havalardan yararlanmaya bakalım. Ama dikkat edin fazla da kalmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…