biz öğle yemeklerinde emiyoruz akşam yemeklerinde yiyoruz 1-2 dilim ama kepekli ye canım sende yersencokacimcoook
Bircancım ben özellikle akşamları sürüyorum ama masaj yaparak ,sabahta duş alıp krem seklinde ki kakao yağımı sürüyorum .. Sana doktorun ne önerdi krem olarak ?
kremin adını unuttum
kako yağı ve susam yağı badem yağı zeytin yağı kullnabailirisn dedi
kızlarrr hepinize merhabaa.. ben bugun çok geç uyandım.. bebiş uyandırmasa onuda uyanmıcaktımda acıktı herhalde miniğimde ondan tepti ya..... bu uykuyla başım dertte napıcam kızlar.. ayrıca herkes kilo alıyo ediyo nben hala eksideyim...korkuyorum kilo almaktan...
kızlarrr hepinize merhabaa.. ben bugun çok geç uyandım.. bebiş uyandırmasa onuda uyanmıcaktımda acıktı herhalde miniğimde ondan tepti ya..... bu uykuyla başım dertte napıcam kızlar.. ayrıca herkes kilo alıyo ediyo nben hala eksideyim...korkuyorum kilo almaktan...
Mervecim öyle kötü olmak yok bedava göbüşlere bakıp bakıp.. Sende resmini koy da bizde görelim... Çok merak ediyorum bu arada Bircancım sende göbüş resmi eklemeyeli çok oldu gözümden kaçmış değil...
Demetcim Erdenay'a da sana da maşallah... Tosun gibi olmuş Erdenayın aman Allah nazarlardan saklasın.
Emsalcim biz iyiyiz tatlım ya siz nasılsınız?Dersim vardı benimde 12:30 - 13:30 arası. sonra yemek molası ve biraz dışarda da güneşlenelim derken bu saati buldu.. Bizde sizleri özledik. Bu arada tatlım sen çok iyi bir anne olacaksın ve eylülü ne çok istediğini
gerçekten çok iyi biliyorum ne olur yapma bunu kızımıza bir nefes bile olsa zehirleme kızımızı...klava: klava:
Pembecim bende eşime bıraktırdım ilk başta benimde şüphelerim olmuştu ama o zamanlar evli değildik ve gece gündüz hiç ayrılmadan birlikteydik işimizde olmadığı için...
Eşim sigarayı bırakalı haziranda tam tamına 5 yıl dolacak kızlar.. delikafadulden delikafadulden Eşim söylemesi ayıp çok koştu benim peşimden kaydirigubbakcemile3
Ve yazık tek benimle olabilmek için 10 yıldır tiryakisi olduğu sigaradan bile vazgeçti çıkmaya başladığımızın 5. gününde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar sigara konusunda hepinizi gerçekten ciddi ciddi tekrar uyarmak isterim hamilelik dışında bile içmemek lazım... Kanserojen üreten dioxin isimli bir zehir var onun içinde ve
vücuda girdiğinde atılmasının tek bir yolu var o da emzirirken anneden maalesef bebeğe geçiyor. Ben hayatımda 1 kez koydum ağzıma o da son oldu hihoyyythihoyyythihoyyyt
Fatoşcum hani demişsin yaa sağlıklı olsun da tek zayıf olsun diye.. Bugünde bizim firmanın üst düzey bir yöneticisi var kendisi Türkiyenin önde gelen işadamlarından ve gerçekten çok bilgili her konuda.. Bana tavsiyeler veriyor bugün şaşırdım biraz sakın kilo alma herşeyden az az ye.. Bebeğin ne kadar zayıf olursa o kadar sağlıklı olur dedi benim de kafam karıştı :uhm::uhm::uhm:
emsall ben 24+0 oldum bugün hala aşı olmadım bu cumartesi dr sorcam bakalım o ne dicek
hmmm benimkini 2 sayarsak 33 e 42
her bir kıza yaklaşık 1,3 erkek düşüyor :)
bazı kızlarımızın aralarından iyisini seçme şansı olacak evet evet
emsall ben 24+0 oldum bugün hala aşı olmadım bu cumartesi dr sorcam bakalım o ne dicek
hmmm benimkini 2 sayarsak 33 e 42
her bir kıza yaklaşık 1,3 erkek düşüyor :)
bazı kızlarımızın aralarından iyisini seçme şansı olacak evet evet
Canım deme böyle iyisi falan bizim oğullarımızın hepsi yakışıklı ve iyi olacak nasılsa..
Ya bizim kızlarımız azınlıkta olsalardı da erkek anneleri böyle deseydi ne yapacaktık kaydirigubbakcemile3
ben 23ncu haftadayım asıların ıkısınıde oldum bence bır an evvel sor doktoruna
canım benim iyi olmanıza çok sevindim. afiyet olsun kuzumada sanada yarasın canım :))
hava güzel bu gün ohh ne güzel hava aldınız kızınla bende biraz çıkayım dedim ama üşeniyorum galiba(
birde sizleri bırakamıyorum aslında ilaçda yazdırmam gerek hastaneye gidip
canım benim güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim inşallah iyi bir anne olurum kızıma
bu ara canımı sıkan Y.. ler var :)) ( senin deyişinle ) biliyorsun bi kaç aşkam sadece bir nefes aldım((
kızıma asla bir kötülük yapmak istemem o benim yaşama sebebim herşeyim
olmaz bir daha inşallahh
ee kız evi naz evi dilekcim kızdırmak için hususi yaptım ben zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?