gülüzar biri tetanoz diğeri ne?
Anladım canımcımda... Sen takma kafana onları.. Aslında onları düşünmen hala onlara değer verdiğini gösterir boşver kalitesiz insanları ne bundan sonra hayatına sok ne de onlara karşı bir his besle.. Bu arada hergün yarım saat falan güneşlenmek lazımmış kızlar çünkü vücudumuzun ve bebişimizin ihtiyaç duyduğu D vitaminini vücudumuz yalnızca güneşlenerek alabiliyor. Bu güzel havalardan yararlanmaya bakalım. Ama dikkat edin fazla da kalmayın...
ikiside tetenoz bır ay arayala vusruluyor canım.
evet canım gebelikte iki kez bir kezde doğumdan bi kaç ay sonra aşı yapılıyormuş
ama sen ikisinide erken vurdurmadınmı canım ??
ben daha ilkini yaptırmadım dr.um bekleyin dedi
KIZLAR MERABA ÜÇLÜ TEST SONUÇLARIM DA İYİ ÇIKMIŞ... risk oranını alamadım ama, telefonda görüştüm, sizin risk değerleriniz neydi acaba 3'lü testte.....
KIZLAR MERABA ÜÇLÜ TEST SONUÇLARIM DA İYİ ÇIKMIŞ... risk oranını alamadım ama, telefonda görüştüm, sizin risk değerleriniz neydi acaba 3'lü testte.....
ohhh ne güzel.. keşke bende uyusam.. bu sabah çok yorgun uyandım hiç uyumamışım gibi.. hala uykum varrrrrkafamçokkarıştı
Gülay gözün aydın ....
Bu arada ben şimdi iş yerimde değilde izinli olsaydım kesin çıkar yürürdüm böyle fırsatı olan hanımlar , çıkın güneşlenin ne güzel :))
ya canım çok yağlı olmuyormu her gün sürebiliyoemusun ben bebe yağı sürüyorum gece sabahlarıda doktor krem verdi onu kullanıyorum ama dediğin gibi karışım çok iyi
Bircancım ben özellikle akşamları sürüyorum ama masaj yaparak ,sabahta duş alıp krem seklinde ki kakao yağımı sürüyorum .. Sana doktorun ne önerdi krem olarak ?
gülüzar, sağol canım
gülay, gözünaydın.
kızlar, ben kaçtım hoşçakalın ...
ben ıkıncısını dun vuruldum bırıncısınıde bır ay once ama ılkını 20ncı haftadan ıtıbaren vurdurmak gerekıyor.daha oncekı tanıdıgım hamılelerdende bılıyorum
güle güle canımm dikkat et kendinee.. :)))kızlar, ben kaçtım hoşçakalın ...
neyse kurtulmuşsun :))
canım ben dr.umun yönlendirmesiyle vurdurmadım bekliyorum bana 22 ila 24. haftalar arasında demişti sanırım hafta ilkini vurduracağım
beni sağlık ocağında arayıp çağırdılar 19+4 ken gittim aşı için çağırdık dediler aşınızı vuracağız bu gün dediler bende dr.um böyle söyledi diyince peki o zaman siz muayne olduktan sonra dr.unuz nasıl yönlendirirse ne zaman yaptırın derse o zaman gelin dediler bende çıktım geldim
yoo olmaz 20. haftada vurulacak demediler canım dr.unuzu ne derse öyle yapalım dediler
hem baktım biraz araştırdım sitede 23.haftasında olupta benim gibi bekleyen bir çok kişi var dr.ları öyle demiş
sağol canımmmmmmmmmcanım çok sevindim ne güsel
canım çok sağol......Gülay gözün aydın ....
Bu arada ben şimdi iş yerimde değilde izinli olsaydım kesin çıkar yürürdüm böyle fırsatı olan hanımlar , çıkın güneşlenin ne güzel :))
Gözünaydın Gülaycım çok sevindim alkisalkisalkis alkisalkisalkis
teşekkürler canım beim.....
Benim üçlü testimin risk değerleri aşağıdaki gibiydi. Hatta 1:890'ı bir aralar kafama çok takmış doktorumla 2 kez görüşmem tatmin etmemiş , bu arada 4-5 dr. daha web üzerinden mail atmıştım çok şükür tümü değerleri güzel olduğunu söylemişti de rahatlamıştım sonunda :dance:
Risk of open spina bifida is 1:25000
Risk of Down Syndrome using age only is 1:890
Risk of Down Syndrome using age, AFP, hCG and uE3 is 1:2900
Calculated Risk of trisomy 18 is 1:25726
oh oh maşallahh ne güzel bi haber gözün aydınnn.. Allahım hepimize daima iyi haberler nasip eylesin....
güle güle canımm dikkat et kendinee.. :)))
Gülaycım gözünaydın. Hem testler için hemde yeni doğan bebekiniz için maşallah
yaaa ben yoksa erkenmı vuruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?