2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR MERABA ÜÇLÜ TEST SONUÇLARIM DA ıYı ÇIKMIŞ... risk oranını alamadım ama, telefonda görüştüm, sizin risk değerleriniz neydi acaba 3'lü testte.....

iyi yada kötü bir his beslemiyorum canım ama işte sanırım biraz fazla kafaya takan bir yapım var. neyse unuttum gitti :))
hiç bir şey kızımdan eşimden daha önemli değil
evet bir ara bende duymuştum bunu hamile bayanlar için güneşin çok faydalı oldugunu canım.

evet canım gebelikte iki kez bir kezde doğumdan bi kaç ay sonra aşı yapılıyormuş
ama sen ikisinide erken vurdurmadınmı canım ??
ben daha ilkini yaptırmadım dr.um bekleyin dedi

ben ıkıncısını dun vuruldum bırıncısınıde bır ay once ama ılkını 20ncı haftadan ıtıbaren vurdurmak gerekıyor.daha oncekı tanıdıgım hamılelerdende bılıyorum

Gülay gözün aydın ....
Bu arada ben şimdi iş yerimde değilde izinli olsaydım kesin çıkar yürürdüm böyle fırsatı olan hanımlar , çıkın güneşlenin ne güzel :))

KIZLAR MERABA ÜÇLÜ TEST SONUÇLARIM DA İYİ ÇIKMIŞ... risk oranını alamadım ama, telefonda görüştüm, sizin risk değerleriniz neydi acaba 3'lü testte.....

Gözünaydın Gülaycım çok sevindim alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Benim üçlü testimin risk değerleri aşağıdaki gibiydi. Hatta 1:890'ı bir aralar kafama çok takmış doktorumla 2 kez görüşmem tatmin etmemiş , bu arada 4-5 dr. daha web üzerinden mail atmıştım çok şükür tümü değerleri güzel olduğunu söylemişti de rahatlamıştım sonunda :dance:

Risk of open spina bifida is 1:25000
Risk of Down Syndrome using age only is 1:890
Risk of Down Syndrome using age, AFP, hCG and uE3 is 1:2900
Calculated Risk of trisomy 18 is 1:25726

ohhh ne güzel.. keşke bende uyusam.. bu sabah çok yorgun uyandım hiç uyumamışım gibi.. hala uykum varrrrrkafamçokkarıştı

kızlar ben hipoglisemiden uyuyom yaa.. yoksa memnunmuyum sanıyosunuz böle olmasından off (

Günaydın canım maşallah bu ne uykuymuş bööle :)) Ben de keşke hafta sonları gündüz uyusam ama uyuyamıyorum ya... Bu arada kilo almıyorum diye üzülme ne güzel işte bebeğin gelişiyorsa gerisini boşgeç ...[/QUOTE]

yokki uyandıran kaldıran... sabah eşimi işe uğurladım gümm geri yattım.. şekerim düştüğünde bana fazla yapacak bişi kalmıoyo :)

anladım canım bende tek ben varım aşı olmayan sanmıştım dr.um 22 ila 24. haftalar arasında demişti sanırım haftaya yaptırım bende[/QUOTE]

bu arada bende aşı olmadım daha.... 19 mayıs kontrolündne sonra olucam kısmetse...

Kızlar asıl önemli haberi vermedim, görümcem doğurdu öğlen, 3.900 gr.... o kadar tatlı ki, mis gibi, pamuk gibi bir erkek bebek... ağlamıyo, emiyo ve uyuyo sadece... o kadar özendim ki... sağlıklı, böyle şeker gibi bişey yaaaa... ben de biran önce kucağıma almak istiyorum ya... kokusu o kadar güzelki, yanaklarına elledim kadife gibi.... canım benim.....

ya canım çok yağlı olmuyormu her gün sürebiliyoemusun ben bebe yağı sürüyorum gece sabahlarıda doktor krem verdi onu kullanıyorum ama dediğin gibi karışım çok iyi

canım benim ben krem almadım, bebe yağı kullanıyorum şimdilik. görümcem ilk hamileliğinde en pahalı kremleri aldım dedi, işe yaramadı dedi... sen en iyisi bebe yağını kullan dedi bana, ben de şimdiik bebe yağı kullanıyorum. sonra da yaseminin dediği karışımı uygulucam. aklınızda bulunsun, çatlama genetik, engellyemeyiz. anneminki kabus gibi, ben,mkide öyle olacak sanırım....

Bircancım ben özellikle akşamları sürüyorum ama masaj yaparak ,sabahta duş alıp krem seklinde ki kakao yağımı sürüyorum .. Sana doktorun ne önerdi krem olarak ?

canım ben vala anca 3-4 güne bir sürüyorum... hrer gün uygulamak lazım senin gibi... unutmuca artıkkk...

gülüzar, sağol canım

gülay, gözünaydın.

kızlar, ben kaçtım hoşçakalın ...

teşekkürler canım benim....

ben ıkıncısını dun vuruldum bırıncısınıde bır ay once ama ılkını 20ncı haftadan ıtıbaren vurdurmak gerekıyor.daha oncekı tanıdıgım hamılelerdende bılıyorum

neyse kurtulmuşsun :))
canım ben dr.umun yönlendirmesiyle vurdurmadım bekliyorum bana 22 ila 24. haftalar arasında demişti sanırım hafta ilkini vurduracağım
beni sağlık ocağında arayıp çağırdılar 19+4 ken gittim aşı için çağırdık dediler aşınızı vuracağız bu gün dediler bende dr.um böyle söyledi diyince peki o zaman siz muayne olduktan sonra dr.unuz nasıl yönlendirirse ne zaman yaptırın derse o zaman gelin dediler bende çıktım geldim
yoo olmaz 20. haftada vurulacak demediler canım dr.unuzu ne derse öyle yapalım dediler
hem baktım biraz araştırdım sitede 23.haftasında olupta benim gibi bekleyen bir çok kişi var dr.ları öyle demiş

KIZLAR MERABA ÜÇLÜ TEST SONUÇLARIM DA İYİ ÇIKMIŞ... risk oranını alamadım ama, telefonda görüştüm, sizin risk değerleriniz neydi acaba 3'lü testte.....

oh oh maşallahh ne güzel bi haber gözün aydınnn.. Allahım hepimize daima iyi haberler nasip eylesin....

kızlar, ben kaçtım hoşçakalın ...
güle güle canımm dikkat et kendinee.. :)))

yaaa ben yoksa erkenmı vuruldum

canım çok sevindim ne güsel
sağol canımmmmmmmmm
Gülay gözün aydın ....
Bu arada ben şimdi iş yerimde değilde izinli olsaydım kesin çıkar yürürdüm böyle fırsatı olan hanımlar , çıkın güneşlenin ne güzel :))
canım çok sağol......

canım benim senin değerlerin oldukça iyi... zaten ortalama 290:1 miş... ben de ilk başta teleşlandım...afp, ue(free estriol) ve beta hcg sınırın üzerinde çıkmış bugün sabah değerleri aldığımda ama bu verilerin en son hesaplandığı sonuç kağıdı doktordaydı. doktora da ulaşamadık. sabahtan beri internette araştırıp durdum, sonunda doktora saat 3 de ulaştım, sonuçların normal dedi.... yani bu değerleri girdiğinde risk sanırım düşük çıktı, heyecandan riski bile soramadım. sen bu değerlerini hatırlıyormusun.

gülaycım gözün aydın çok sevindim testin iyi çıkmasına
bu arada bebeğinizede Allah ım uzun ömürler versin
darısı bizlerin başına inşallah hayırlısı ile Rabbim bizede o günleri göstersin

yaaa ben yoksa erkenmı vuruldum

canım aklına bişey getirme...
ben bişey bildigimden konuşmadım sadece dr.umun dediğini yapıyorum içini ferah tut
ilk aşın zamanlı belki ama ikincisini vurduran yok aramızda henüz galiba ???
kızlara bir sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…