Umarım herkesin kolay bir doğumu olur
benim çekindiğim normal doğum anı değil o konuda hiç bir endişem korkum yok atılan dikişler ve sonrası bir arkadaşımın epey dikişi olmuştu şu an hissizmiş ilişki anında hiç bir şey hissetmiyormuş bunlar benim sıkıntım
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oglusum kasiklarima dogru tepiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden:CüvCüv: cok guzel birseyde ikidebir wc ye gidiommmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 yaaaaaaaaa arkadaslarrrrr benim gogsumden sut akiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktoruma dedim normal gogus uclarinla oynama dedi yaaaa ben hiccccc dokunmuom kiiiiiiiiii birsey almak icin uzansam bakiyorum ki badim yassssssssssssss ne yapicam bennnnnnnnnnbilgisi olan varmi ikinci bebegi bekleyen arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr normallmi yaaaaaa ok sut olusturmasi normalde akmasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ya benİm sÜt falan gelmedİ daha
by arada kzılar doĞum hİkayesİ ne gÜselmİŞ İnŞallh bİzİmde Öyle olur
canım gelmesin zaten gelince doguma kadar akarmıs sakın sıkmayın oynamayın yazık.....
selam kızlar anca katılabildim aranıza..misafirim vardı..eşimin 3 teyzesi,kayınvalidem ve eşimin ananesi..şimdi gittiler..ancak evi toparladım..ve size kaçtım..ee herkez iyidir umarım..artık kızımın pıtırtılarını daha iyi hissedebiliyorum..sadistçe olcak ama yaa bir an önce tekmelesin beni artık kızım..
canım akşamları geçerken bakıyorum camların açık oluyor ama seni göremiyorum
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oglusum kasiklarima dogru tepiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden:CüvCüv: cok guzel birseyde ikidebir wc ye gidiommmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 yaaaaaaaaa arkadaslarrrrr benim gogsumden sut akiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktoruma dedim normal gogus uclarinla oynama dedi yaaaa ben hiccccc dokunmuom kiiiiiiiiii birsey almak icin uzansam bakiyorum ki badim yassssssssssssss ne yapicam bennnnnnnnnnbilgisi olan varmi ikinci bebegi bekleyen arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr normallmi yaaaaaa ok sut olusturmasi normalde akmasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Doğru söylüyorsun canım... Bizim şirket olduğu için zaten bir sürü insan çalışıyor ben bir isim atsam bile yine kargo benim elime gelir:)))
evdeyim canım geçerken caddenin başından çağrı at cebime çıkarım cama..göreyim arkadaşımı..
canım akşamları geçerken bakıyorum camların açık oluyor ama seni göremiyorum
ben kaçtım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?