vayyy be doğumdan sonra deneyelim bakalım...
Canım çok sağol denemek lazım benim bacaklarımda var çatlak mutlaka deneyeyim.
Göbeğim ise henüz çatlamadı. Anladığım kadarıyla bu mevcut çatlakları gidermek için
önlemeye de yarar mı acaba :uhm:
Kızlar dün bazı sitelere üye olmuştum. Bunlardan biri de milupaydı.
Dün hemen bir paket göndermişler ismi bebeğimi beklerken paketi:)) bugün elime geçti.. Çok mutlu oldum..
İçinden çıkanları hemen sayayım size..
1. Bebeğimi beklerken isimli bir dergi
2. Bazı nivea ürünleri için tansaş ve migroslarda geçerli %25'lik indirim kuponları
3. Çok güzel bir buzdolabı magneti arası boş araya bebişimin resmini koyucam:))
4. Emziren bayanlar için bir adet sallama çay
5. İçinde 10 tane falandır muhtemelen nivea ıslak mendil paketi
6. Nivea saç ve vücut şampuanı numunesi
7. 2 tane huggies yeni doğan bebek bezi.
aaaaaaa ne güzel ya. Nasıl yapıcaz Dilekcim bizde yapalım????
canım bende iki ay oldu üye olalı ama öyle bişey yok gelmedi bana bana bir kaç arkadaşım söylemişti oldum ama bişey yok(
sen nasıl yaptın ???
http://www.milupa.com.tr/Inside.aspx?Page=Uyelik üye olup , adresinizi eksiksiz doldurduğunuz taktirde bu paket size de gelecektir. Ama orda bir bölüm var onu bebeğimi beklerken diye işaretleyin...
Kızlar bu doğum hikayesine bayıldım sizlerle paylaşmak istedim
6 Haziran günü sabah uyandığımda, belimde ara ara gelen bir ağrı vardı. Ve eşime “ben bugün doğuracağım” dedim…
Gün boyunca sıklığı artarak ama çok hafif olarak ağrılar devam etti, gelip gidiyordu ve aralıkları 1 saatle başlayıp yavaş yavaş iniyordu. Ben çok heyecanlanmıştım :)
Bir yandan da etrafımdakilere “sizin çok kötü dediğiniz sancılar buysa, bu ne ki?” diyordum çünkü hiç canım yanmıyordu.
Akşam saat 22.00 olduğunda sancılarımın sıklığı artmış ve süreleri uzamıştı ama ben hala acı çekmiyordum. Sancı geldiğinde ayağa kalkıp yürüyordum ve herkes bana gülüyordu...
Bu arada eşim benim o gün doğuracağıma inanmamış, “doğuracak kişi böyle sakin mi olur?” diyormuş ve bu yüzden eve biraz geç gelmişti :)
Neyse, ben saat 22.30’da hastaneye gittim ve “1cm açılmış” diyerek beni geri gönderdiler. 00.30’da tekrar geldim, artık sancılar 5 dakikada bir geliyordu ve beni hemen sancı odasına aldılar.
Ben, sancıların etkisiyle mi bilmem ama 03.00’e kadar uyumuşum! Ara ara hissediyordum tabii sancıları ama uyuklarken ebeler geldi, “Aaaa hadi bakalım Özlem doğum odasına, kalk. 9cm olmuş” dediler.
Ben doğum masasına çıktım, bir kere ıkındım ve 03.03’te oğlum Özerk kucağımdaydı...
Nasıl oldu, ne zaman doğdu anlamadım bile ve en korktuğum epizyoyu bile hissetmemiştim. Sadece dikiş atılırken görmek biraz garip, o kadar.
Ben, herkese benim gibi bir doğum diliyorum...
Oğlum şu an 7 aylık…
Allahım hepimize böyle bir doğum ksımet etsin inşallah :)
http://www.milupa.com.tr/Inside.aspx?Page=Uyelik üye olup , adresinizi eksiksiz doldurduğunuz taktirde bu paket size de gelecektir. Ama orda bir bölüm var onu bebeğimi beklerken diye işaretleyin...
6 Haziran günü sabah uyandığımda, belimde ara ara gelen bir ağrı vardı. Ve eşime “ben bugün doğuracağım” dedim…
Gün boyunca sıklığı artarak ama çok hafif olarak ağrılar devam etti, gelip gidiyordu ve aralıkları 1 saatle başlayıp yavaş yavaş iniyordu. Ben çok heyecanlanmıştım :)
Bir yandan da etrafımdakilere “sizin çok kötü dediğiniz sancılar buysa, bu ne ki?” diyordum çünkü hiç canım yanmıyordu.
Akşam saat 22.00 olduğunda sancılarımın sıklığı artmış ve süreleri uzamıştı ama ben hala acı çekmiyordum. Sancı geldiğinde ayağa kalkıp yürüyordum ve herkes bana gülüyordu...
Bu arada eşim benim o gün doğuracağıma inanmamış, “doğuracak kişi böyle sakin mi olur?” diyormuş ve bu yüzden eve biraz geç gelmişti :)
Neyse, ben saat 22.30’da hastaneye gittim ve “1cm açılmış” diyerek beni geri gönderdiler. 00.30’da tekrar geldim, artık sancılar 5 dakikada bir geliyordu ve beni hemen sancı odasına aldılar.
Ben, sancıların etkisiyle mi bilmem ama 03.00’e kadar uyumuşum! Ara ara hissediyordum tabii sancıları ama uyuklarken ebeler geldi, “Aaaa hadi bakalım Özlem doğum odasına, kalk. 9cm olmuş” dediler.
Ben doğum masasına çıktım, bir kere ıkındım ve 03.03’te oğlum Özerk kucağımdaydı...
Nasıl oldu, ne zaman doğdu anlamadım bile ve en korktuğum epizyoyu bile hissetmemiştim. Sadece dikiş atılırken görmek biraz garip, o kadar.
Oğlum şu an 7 aylık…
saol Dilekcim. Ben üye oldum şimdi.
Oğlum şu an 7 aylık…
canım benim ben krem almadım, bebe yağı kullanıyorum şimdilik. görümcem ilk hamileliğinde en pahalı kremleri aldım dedi, işe yaramadı dedi... sen en iyisi bebe yağını kullan dedi bana, ben de şimdiik bebe yağı kullanıyorum. sonra da yaseminin dediği karışımı uygulucam. aklınızda bulunsun, çatlama genetik, engellyemeyiz. anneminki kabus gibi, ben,mkide öyle olacak sanırım....
çatlıyacaksa ne kullanırsan kullan çatlar dedi
bende kayıt olmaya calıstım ama nedense sıfremı kabul etmıyor
Hadi bakalım inşallah senin paketinde yarın eline ulaşır canım.
Allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip eder inşallah yaaa... İnsan böyle hikayeleri okudukça cesaretleniyor ama ahhh birde şu cesaret kıran hikayeler yok muklava: klava:
canım ben zaten üye olduğum için bir daha olamam :))
ancak mail atarım bundan sonra numune ürünlerden isteyebilirim
bende kayıt olmaya calıstım ama nedense sıfremı kabul etmıyor
Hadi bakalım inşallah senin paketinde yarın eline ulaşır canım.
Allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip eder inşallah yaaa... İnsan böyle hikayeleri okudukça cesaretleniyor ama ahhh birde şu cesaret kıran hikayeler yok muklava: klava:
Canım sende farklı bir isimle yine üye ol... Farklı bir mail adresi de verirsin.
Evet canım çingene de söylemiş zaten hem rakam hemde harf kullanman lazım şifrende.
hem harf hemde rakam kullan
mail attım canım bakalım ne diyecekler.
farklı bir isimle üye olursam kargo gelince nasıl alacagım benim bir arkadaşıma geldi kızın annesine vermedi kargo :))) hem adres aynı olacak boş ver kızımın şansına gelirse gelir gelmez se gelmez
bende beb yağı ve kako badem yağı vazelin kullanıyorum bakalım nasıl olcemmm
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?