gülaycım gözün aydın çok sevindim testin iyi çıkmasına
bu arada bebeğinizede Allah ım uzun ömürler versin
darısı bizlerin başına inşallah hayırlısı ile Rabbim bizede o günleri göstersin
evet canım , bebekten hiç ayrılamadım... o kadar güzelki maşallahhh... ay birden inanamadım... öyle bir şeyin içimde büyüdüğüne... darısı bizlere canımmm
sağol canımmmmmmmmm
canım çok sağol......
canım benim senin değerlerin oldukça iyi... zaten ortalama 290:1 miş... ben de ilk başta teleşlandım...afp, ue(free estriol) ve beta hcg sınırın üzerinde çıkmış bugün sabah değerleri aldığımda ama bu verilerin en son hesaplandığı sonuç kağıdı doktordaydı. doktora da ulaşamadık. sabahtan beri internette araştırıp durdum, sonunda doktora saat 3 de ulaştım, sonuçların normal dedi.... yani bu değerleri girdiğinde risk sanırım düşük çıktı, heyecandan riski bile soramadım. sen bu değerlerini hatırlıyormusun.
Kızlar asıl önemli haberi vermedim, görümcem doğurdu öğlen, 3.900 gr.... o kadar tatlı ki, mis gibi, pamuk gibi bir erkek bebek... ağlamıyo, emiyo ve uyuyo sadece... o kadar özendim ki... sağlıklı, böyle şeker gibi bişey yaaaa... ben de biran önce kucağıma almak istiyorum ya... kokusu o kadar güzelki, yanaklarına elledim kadife gibi.... canım benim.....
...
yaa benimde hep uykum var ama bazen gece uyku tutmuyor
kızlar çok teşekkürler tebrikler için.... bebek hazırladığım bebek şekerlerini de götürdüm hastaneye, büyük süks eyaptı... ben onlara hem lavantalı hem de çikolatalı yaptım... çikolata olarak dışı renkli olan büyük bonbon çikolatalalardan aldım, 200 gramı 8 ytldi, içinden 70 tane çıktı... ikişer ikişer koydum onlardan... çok güzel oldular...
Canım bahsettiğin değerlerim şu şekilde :
AFP: 36.00 ng/ml 0.81 MoM Gestational Age: 16.7 weeks
uE3: 0.94 ng/ml 0.72 MoM By US (28/03/09: 16.7 weeks)
hCG: 23.00 IU/ml 0.60 MoM Family history of NTD? No
Bu arada bebişinizi çok çok tebrik ederim. Allah sağlıklı bir şekilde analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok güzel bir yaşam sürsün inşallah...
Her gece dua ediyorum Allah olmayan herkese versin diye. Geçenlerde bizim çalıştığımız bir firmada bir bayan var çok şeker biri... Neyse telefonda falan söylemiştim ben ona. Sonra sizin yok mu dedim.. Canım benim yaaa olmuyormuş çok istedim ama olmadı dedi.
Nasıl içim parçalandı var yaa , acayip üzüldüm o gün... senağlama
benimde ya acip uykum var sanırım havalardan da oluyor bahar yorgunluğu
Kızlar dün bazı sitelere üye olmuştum. Bunlardan biri de milupaydı.
Dün hemen bir paket göndermişler ismi bebeğimi beklerken paketi:)) bugün elime geçti.. Çok mutlu oldum..
İçinden çıkanları hemen sayayım size..
1. Bebeğimi beklerken isimli bir dergi
2. Bazı nivea ürünleri için tansaş ve migroslarda geçerli %25'lik indirim kuponları
3. Çok güzel bir buzdolabı magneti arası boş araya bebişimin resmini koyucam:))
4. Emziren bayanlar için bir adet sallama çay
5. İçinde 10 tane falandır muhtemelen nivea ıslak mendil paketi
6. Nivea saç ve vücut şampuanı numunesi
7. 2 tane huggies yeni doğan bebek bezi.
oo maşallahhh sanada :))
keşke fotosunu çekip buraya koysaydın yaptıklarını bende kendim yapmak istiyorum
belki bi fikir olurdu benim gibi kendisi yapmak isteyenlere
Kızlar dün bazı sitelere üye olmuştum. Bunlardan biri de milupaydı.
Dün hemen bir paket göndermişler ismi bebeğimi beklerken paketi:)) bugün elime geçti.. Çok mutlu oldum..
İçinden çıkanları hemen sayayım size..
1. Bebeğimi beklerken isimli bir dergi
2. Bazı nivea ürünleri için tansaş ve migroslarda geçerli %25'lik indirim kuponları
3. Çok güzel bir buzdolabı magneti arası boş araya bebişimin resmini koyucam:))
4. Emziren bayanlar için bir adet sallama çay
5. İçinde 10 tane falandır muhtemelen nivea ıslak mendil paketi
6. Nivea saç ve vücut şampuanı numunesi
7. 2 tane huggies yeni doğan bebek bezi.
Kızlar şuna bir bakın hele kaydirigubbakcemile2
http://www.kadinlarkulubu.com/catla...7018-catlakta-neymis-torunum.html#post6666548
Kızlar şuna bir bakın hele kaydirigubbakcemile2
http://www.kadinlarkulubu.com/catla...7018-catlakta-neymis-torunum.html#post6666548
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?