2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım , bebekten hiç ayrılamadım... o kadar güzelki maşallahhh ... ay birden inanamadım... öyle bir şeyin içimde büyüdüğüne... darısı bizlere canımmm

canım benim ben krem almadım, bebe yağı kullanıyorum şimdilik. görümcem ilk hamileliğinde en pahalı kremleri aldım dedi, işe yaramadı dedi... sen en iyisi bebe yağını kullan dedi bana, ben de şimdiik bebe yağı kullanıyorum. sonra da yaseminin dediği karışımı uygulucam. aklınızda bulunsun, çatlama genetik, engellyemeyiz. anneminki kabus gibi, ben,mkide öyle olacak sanırım....

çatlıyacaksa ne kullanırsan kullan çatlar dedi

gülay hayırlı olsun canım bebiş allah herkezin kucağına almayı nasıp etsin kuzuklarını kimsenin kucağını boş bırakmasın

evet canım , bebekten hiç ayrılamadım... o kadar güzelki maşallahhh ... ay birden inanamadım... öyle bir şeyin içimde büyüdüğüne... darısı bizlere canımmm

tahmin edebiliyorum canım :)))
miss gibi kokuyordur ağzı gözü kim bilir ne kadar güzeldir
dediğin gibi onlara bakınca içimizde büyüyen meleklerimiz geliyor gözümüzün önüne değilmi ??
inşallahhhhh Rabbim hapimize o günleri göstersin vakti zamanı gelince sağlıkla sıhhatle

Canım bahsettiğin değerlerim şu şekilde :

AFP: 36.00 ng/ml 0.81 MoM Gestational Age: 16.7 weeks
uE3: 0.94 ng/ml 0.72 MoM By US (28/03/09: 16.7 weeks)
hCG: 23.00 IU/ml 0.60 MoM Family history of NTD? No

Bu arada bebişinizi çok çok tebrik ederim. Allah sağlıklı bir şekilde analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok güzel bir yaşam sürsün inşallah...
Her gece dua ediyorum Allah olmayan herkese versin diye. Geçenlerde bizim çalıştığımız bir firmada bir bayan var çok şeker biri... Neyse telefonda falan söylemiştim ben ona. Sonra sizin yok mu dedim.. Canım benim yaaa olmuyormuş çok istedim ama olmadı dedi.
Nasıl içim parçalandı var yaa , acayip üzüldüm o gün... senağlama

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.. darısı bize artıkkk

kızlar çok teşekkürler tebrikler için.... bebek hazırladığım bebek şekerlerini de götürdüm hastaneye, büyük süks eyaptı... ben onlara hem lavantalı hem de çikolatalı yaptım... çikolata olarak dışı renkli olan büyük bonbon çikolatalalardan aldım, 200 gramı 8 ytldi, içinden 70 tane çıktı... ikişer ikişer koydum onlardan... çok güzel oldular...

oo maşallahhh sanada :))
keşke fotosunu çekip buraya koysaydın yaptıklarını bende kendim yapmak istiyorum
belki bi fikir olurdu benim gibi kendisi yapmak isteyenlere

canım beni de afp 32.6
free estriol 1.2
beta hcg 31800.

üçüde normalin üstüydü aldığım kağıtta ama sanırım 3 lü testi hesaplayan programa doktor girince normal çıkıyor. yaş, kilo ve sad da giriliyormuş sanırım. iki kez üst üste sordum, benimkiler değerlerin üstü görülüyor elimdeki sonuçta diye, hayır çok normal dedi....

sanrım hcg nin yazılış değerleri ikimizin farklı...

Kızlar dün bazı sitelere üye olmuştum. Bunlardan biri de milupaydı.
Dün hemen bir paket göndermişler ismi bebeğimi beklerken paketi:)) bugün elime geçti.. Çok mutlu oldum..
ıçinden çıkanları hemen sayayım size..
1. Bebeğimi beklerken isimli bir dergi
2. Bazı nivea ürünleri için tansaş ve migroslarda geçerli %25'lik indirim kuponları
3. Çok güzel bir buzdolabı magneti arası boş araya bebişimin resmini koyucam:))
4. Emziren bayanlar için bir adet sallama çay
5. ıçinde 10 tane falandır muhtemelen nivea ıslak mendil paketi
6. Nivea saç ve vücut şampuanı numunesi
7. 2 tane huggies yeni doğan bebek bezi.

aaaaaaa ne güzel ya. Nasıl yapıcaz Dilekcim bizde yapalım????

oo maşallahhh sanada :))
keşke fotosunu çekip buraya koysaydın yaptıklarını bende kendim yapmak istiyorum
belki bi fikir olurdu benim gibi kendisi yapmak isteyenlere

canım çekerim ben resmini, akşamda hastanedeyim zaten... bu arada ayrıntılı resimleri evde de var.... bence de kendim yap, 30 tanesi 40 milyon bile tutmadı, pastanede sordum 90 ytl dedi kilosuna. içine 30 tane bile girmez, çünkü üzerinde minik bebekler vardı pastanedekilerin, onlare ağır tutabilir. ama bu hem hesaplı hem de oldukça hoş oldu... yarına eklerim resimlerini... ben eşimin işyerine de yapcam, bir de üzerine Senem & Öztekin Çökelez'in Bebeği 07.05.2009 diye bilgisayardan yazı çıkarttıp onları zımbaladım tülüne... çok hoştu, nikah şekeri gibi valla...

canım bende iki ay oldu üye olalı ama öyle bişey yok gelmedi bana bana bir kaç arkadaşım söylemişti oldum ama bişey yok (
sen nasıl yaptın ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…