2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kızlar bu gün ne güsel CUMA ayyy bitti bu haftada
bebeklerimiz bir hafta daha büyüdü oleyy

bu arada herkese hayırlı cumalar olsun kızlar Allah dualarımızı Kabul etsin inşallah

Günaydın hanımlar , umarım hayırlı ve güzel bir cuma geçirmek dileğiyle .. Bu arada Tülay bebişinin papaları çok güzel güle güle giysin :)) Akşama kardeşim geliyor he he benim bu halimi görünce ne dicek bakalım :)

gözünaydın canım bakalım şaşırcak mı haline

Tülaycım çok şeker yaaa Halil İbrahimimizin cicileri..Allah iyi günlerde giymeyi , ve ilk adımlarını o papalarıyla atmayı nasip etsin inşallah..

Emsalcim evet komşularım iyi sanırım en azından hemen hemen hepsi çalışan bayanlar yanii pek ev hanımı yok. Öğretmen,hemşire , gebe bile var apartmanımızda:))
Ahh ne güzel olur sende gelsen altım üstüm dolu ama apartmanımız 20 daire ve 10'u şu an boş...

Evet Ayfercim yaaa ne güzel olur şöyle açarız bir masa hem sohbet hem oyun iyi zaman geçiririz valla.. alkisalkisalkis

Bircancım ve yasemincim ikinize de günaydın...
Yeni gelenlere de tabiki günaydın... Güzel bir cuma günü geçirmek dileğiyle...

Bende hafta içi uykumu alamıyorum canım ama hafta sonuda erkenden kalkıp gece geç yatıyorum sinri bozucu oluyor ... bu arada kardeşim fotolarımı gördü ama yakından görmedi beni hiç :)) annemde sağolsun sevdiğim şeyleri hazırlamış yolluyomuş ay çok güzel :))

Emsalcim canım sakın yanlış anlama haa ev hanımı değiller dedim yaa asla küçük görmekle ilgisi yok eski evimdeki komşular hepsi ev hanımıydı ve yaşları hep 50'nin üstündeydi bir görsen düşman gibilerdi bize... O nedenle öyle dedim...Sonra pişman oldum valla..Ama inşallah anlatabilmişimdir ne demek istediğimi senağlama senağlama

Aynı sorun bende de var canım yaaa haftaiçi yataktan çok zor kalkıyorum, haftasonu da sanki yetişmem gereken bir yer var gibi erkenden gözlerimi açıyorum bende deli oluyorum bu duruma... Gözünaydın canım bu arada kardeşin geliyormuş.. Ohh annede mis gibi yapmıştır sevdiklerini afiyet şeker olsun bebişine yarasın inş.

ohh ne güsel yaşadın yani ohh ye bizim yerimizede ye canım.

günaydınnnnnn tatlışlar nasılsınız ? eylülümüz nasıl annesi?

dilekçim ya ben çok hızlı kilo almaya başladım evde tartım var 2-3 güne bir tartılıyorum ya hep fazla çıkıyorum napcam bilmiyorummm

sen ne yiyorsun öğünlerde merak ettim böyle giderse baya kilo alıcam 100-200 gram almış oluyorum 2-3 günde ay ne biliyim kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…