günaydın dilek günaydın bircan. oğlum çok şükür iyi. hareketlerinden bende iyi olduğunu düşünüyorum:)sizinkiler nasıl
kızlar günaydın,
bana az yiyormuşsunuz gibi geldi tabi bana göre.
sabah 2 dilim ekmek kepek, 1,5 kibrit kutusu peynir, 7- 10 zeytin 1 domates 1 salatalık gerkirse nutella :)
öğle, mutlaka bol yoğurt işteysem 3 kap yemek, evdeysem 1-2 kap yemek ne bulursam yağlı yasız, ekmek yok :)
öğleden sonra meyve, bir ara zoraki bir bardak süt şekersiz
akşam (saat 7-8)ekmek yok ama az pilav az makarna normal menü bir kap yemek bool salata yahuuut boool cacık yahut boool yoğurt.
yemekten sonra, varsa şayet tatlı (profiterol, kadayıf vs) yoksa meyve 3 saat kadar önce uyumadan yemeyi bırakıyorum
nasıl maşallah değil mi :)
kızlar günaydın,
bana az yiyormuşsunuz gibi geldi tabi bana göre.
sabah 2 dilim ekmek kepek, 1,5 kibrit kutusu peynir, 7- 10 zeytin 1 domates 1 salatalık gerkirse nutella :)
öğle, mutlaka bol yoğurt işteysem 3 kap yemek, evdeysem 1-2 kap yemek ne bulursam yağlı yasız, ekmek yok :)
öğleden sonra meyve, bir ara zoraki bir bardak süt şekersiz
akşam (saat 7-8)ekmek yok ama az pilav az makarna normal menü bir kap yemek bool salata yahuuut boool cacık yahut boool yoğurt.
yemekten sonra, varsa şayet tatlı (profiterol, kadayıf vs) yoksa meyve 3 saat kadar önce uyumadan yemeyi bırakıyorum
nasıl maşallah değil mi :)
gülay bak
gelişmiş cevabı tıkla
ataç resmine tıkla
dosyayı seç ve yükle
pencereyi kapat ve mesajı gönder
bu kadar basit
dilekcim ikiz bebekte o kadar fark olmuyor işte. 2. bebek için ekstra 200 kalori alman yeterli. 2 kaşık nutella desen yahut bir bar çikolatalı gofret. olmadı iki elma yetiyor yani :)
pembecim kesinlikle nutella yeme.... ekmeğe sürülen çikolata tarzı şeyler bebeğe çok zararlıymış....
Gunaydın mozijiku
Günaydın canım biz iyiyiz sağol siz nasılsınzı?
iyiz canımmmmmcımmmmm güzelliklersiz nasılsınız?
tülaycım canım benim yerim ben bu papaları ya çok güsel Allah güzellikle giydirmak nasip etsin
neden canım çikolata sonuçta neden zararlı olsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?