2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gÜnaydın bırazdan benım ve gÖrÜmcemın bebeıŞının resmını yÜklÜcem becerebılırsem tabı.

kızlar günaydın,

bana az yiyormuşsunuz gibi geldi tabi bana göre.

sabah 2 dilim ekmek kepek, 1,5 kibrit kutusu peynir, 7- 10 zeytin 1 domates 1 salatalık gerkirse nutella :)

öğle, mutlaka bol yoğurt işteysem 3 kap yemek, evdeysem 1-2 kap yemek ne bulursam yağlı yasız, ekmek yok :)

öğleden sonra meyve, bir ara zoraki bir bardak süt şekersiz

akşam (saat 7-8)ekmek yok ama az pilav az makarna normal menü bir kap yemek bool salata yahuuut boool cacık yahut boool yoğurt.
yemekten sonra, varsa şayet tatlı (profiterol, kadayıf vs) yoksa meyve 3 saat kadar önce uyumadan yemeyi bırakıyorum

nasıl maşallah değil mi :)

KIZLAR buraya yükleyemiyorum... facebooka yüklüyorum şimdi....

günaydın kızlaaarrrr :) :) :)
demek ki kilo konusunda en büyük hatam normalden fazla ekmek yemeye başlamam olmuş...
çünkü akşam yemeklerini hiç ekmeksiz, kahvaltıları da 1 dilim ekmekle geçerirdim...
ilk 10 hafta falan manyak gibi ekmek yedim...
aman yaa kilo konusuna girmicem ben bozuluyorum sonra :roflol: :roflol:

gülay bak
gelişmiş cevabı tıkla
ataç resmine tıkla
dosyayı seç ve yükle
pencereyi kapat ve mesajı gönder

bu kadar basit

Günaydın Pembecim,
Ama sen bizden farklı olarak iki tane besliyorsun ona bakarsan senin de bu menü bana göre az geldi yani iki bebiş için.. Ama bebişin gelişimi haftasına göre gayet güzel gidiyor bu nedenle bu menümü değiştirmeyi düşünemem...

pembecim kesinlikle nutella yeme.... ekmeğe sürülen çikolata tarzı şeyler bebeğe çok zararlıymış....

ekmeksiz nasıl karnınız doyuyor kızlar hayatım boyunca ekmeksiz karnımın doydugunu bılmem:) şimdi sizinkileri okuyunca okadar yemeye ıyı az kılo almısım dıyorum:)

gülay bak
gelişmiş cevabı tıkla
ataç resmine tıkla
dosyayı seç ve yükle
pencereyi kapat ve mesajı gönder

bu kadar basit

tamam canım hemen denicem...
bence gayet iyi beslenmem... yoğurt özellikle de.... ama bence tatlı yeme, onun yerine meyve ye bol bol, ben neredeyse hergün yarım kilo meyve yiyorum....

dilekcim ikiz bebekte o kadar fark olmuyor işte. 2. bebek için ekstra 200 kalori alman yeterli. 2 kaşık nutella desen yahut bir bar çikolatalı gofret. olmadı iki elma yetiyor yani :)

dilekcim ikiz bebekte o kadar fark olmuyor işte. 2. bebek için ekstra 200 kalori alman yeterli. 2 kaşık nutella desen yahut bir bar çikolatalı gofret. olmadı iki elma yetiyor yani :)

canım ya kendimi salak gibi hissettim... gelişmiş cevabı hala bulamadım....

gülay nutellayı ekmeğe sürmesem olmaz mı :) netekim sürmeden yiyorum. yahu normal çikolatadan ne farkı var (lezzet farkı hariç)
nutella hayır diyemeyeceğiniz tek lezzet

o kadar abartmıyorum kızlar merak etmeyin bir küçük kavanoz 3-4 haftada bitiyor...

aşağıdaki cevap penceresi var ya sayfanın altında. orada cevapla komutu ve gelişmiş cevap komutu var

Günaydın Şekerler,

Herkese çok teşekkür ederim dualarınız için, ablam (halamın kızı) doğum yaptı çarşamba günü, bebeşin cepten çekilmiş fotosunu koyuyuorum, ikiside iyi maşallah bebiş 49cm. 3 kilo 280 gram teyzeleri. Doğumu sezaryen ve epidural oldu, Ama arkadaşlar inşallah bizler normal doğum yaparız , normal doğum yapanlar 1 saat sonra ayağa kalktı ablam ise hala zorlanıyor ayağa kalkmakta.

Bu arada bende doktora gittim Elifim 520 gram olmuş, kalbini inceledi doktor bu kontrolde , Allaha şükür ters bir durum yok. Yalnız bana çok kızdı kilom için, duyunca şaşıracaksınız bende kendime çok kızdım ama malesef 69 olmuşum, geçen ay 65 tim, Kızlar aman deyim yediklerinize dikkat edin,bizlere şu saatten sonra diyet veremezler, daha sık öğün ve öğünlerde daha az yiyecek, ama her türlü gıdayı ihmal etmeyin, ekmek yasak, bol su ve meyve. Kilom dışında herşey güzel

İnşallah herkez ve bebişlerimiz iyidir, geçmişi okuyamadım, sizleri de çok özledim valla iyi ki varsınız

Eklentiler

• $Photo-0017.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 29
Gunaydın mozijiku

Günaydın canım biz iyiyiz sağol siz nasılsınzı?

iyiz canımmmmmcımmmmm güzelliklersiz nasılsınız?

Saolun fıstıklar bizde iyiyiz şükür.

Benim gün içinde yediklerimde sizinkilere benzer. Yoğurt ve süt mutlaka var. Ama sabah ekmek yiyorum mutlaka. Yoksa doymam mümkün değil. Ayrıca meyve kurusu yemeye çalışıyorum cnm tatlı istediğinde. Erik benimde vazgeçilmezim.

tülaycım canım benim yerim ben bu papaları ya çok güsel Allah güzellikle giydirmak nasip etsin

GÜNAYDIN canlarım hayırlı cumalar olsun inş.saolll bircancım daha iyiyleri poyrazımın olsun inş.

neden canım çikolata sonuçta neden zararlı olsun ki

yaa sorma gammacım geçen hafta bende nasıl çikolata yedim cnm istedi bu hafta istemiyor çok şükür herşeyin çoğu zararlıdır bence

geçengün eski bir arkadasım aradı. oda 1 senelık ıkız annesi. 20. haftadayım dedım. bu hafta çok onemlı. abur cubur atırmalrını artık fındık fıstık ceviz üzüm vs vs şeklinde yap dedi. bunlar bebeğe kilo aldırıyormus. zaten hergün 3 ceviz mutlaka yiyordum. artık daha çok dıkkat ediyorum. gecen bir yerde portakal suyunun zeka gelişimine etkisi oldugunu ogrendım ve ogunden bu yana hergun içiyorum. oda gaz yapıyor. bunun dısında sızden ogrendıgım hergun bır elma bır muz. birde bebeklere dikkat ettinizmi kızlar kimi doğdugu zaman kafasını dik tutabiliyor. kimisi patates cuvalı gibi yıkılıyor. bunun sebebi kalsiyum mus. süt yogurt yıyemiyorsanız peynıre agırlık verin. harnup oekmezi vs yiyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…